Skolan har börjat igen och det känns väl helt ok. Det jobbigaste är väl att stiga upp på morgonarna.
Idag vaknade jag kvart före åtta steg upp och fixade mig för skolan. Bussen kom 7 min försent så kom till skolan när den började. Två första lektionerna hade vi gymnastik och då hade vi nån tävling med frisbee (kommer inte ihåg va det heter). Efter det hade vi samhällslära och matematik sedan var det mat. Efter hade vi engslska och modersmål och så slutade vi. Åkte hem med mamma men var in via några butiker. Hemma igen har jag gjort läxor och varit i duschen.

Bild på en bild från konfirmationen som jag fick igår.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag inte typ gjort något alls. Vaknade vid åtta tiden men orkade inte stiga upp så kollade youtube till tio tiden. Efter det gick jag till katterna och var med dom tills Julina och Pada kom efter mig. Dom skjutsade hem mig, hemma så åt jag kyckling och ris. Efter det så städade jag rummet. Nu så är jag på villan och väntar på att Mike och Mandy ska komma hem. Har verkligen varit tomt här medans dom har varit borta.

Likes

Comments

Mina nya hobby att ta bild av katter haha. Menmen Mike och Mandy är i Sverige nu så då sköter jag om deras djur medans dom är borta.

Igår så var jag och Elin till powerpark. Vi hade en jättebra dag. Tvingade mig själv att köra i grejer som jag egentligen inte skulle viljat.

I lördagst var Emilia och Elin till mig och vi hade en mysigkväll. Vi bland annat simmade, grillade och tog kort.

Så det är typ allt jag har gjort medan jag inte har bloggat.

Likes

Comments

Mike och Mandy är i Sverige nu så jag sköter om deras djur medans dom är borta.

Igår så var jag och Elin till powerpark. Vi hade en jättebra dag. Tvingade mig själv att köra i grejer som jag egentligen inte skulle viljat.

I lördagst var Emilia och Elin till mig och vi hade en mysigkväll. Vi bland annat simmade, grillade och tog kort.

Så det är typ allt jag har gjort medan jag inte har bloggat.

Likes

Comments

Hejj! Under tiden jag inte har bloggat har jag hunnit vara till Ullared, shoppade väldigt mycket hehe. Jag har varit med Mandy och varit i Vasa hos mina kusiner i två dagar. Idag vaknade jag klockan 10(?!) men somnade halv tre eftersom jag mådde dåligt. När jag vaknade släppte jag ut katterna och gav mat till kaninerna. Efter det så städade jag villan eftersom Elin och Emilia kommer till mig imorgon, så då ska vi ha en myskväll. När jag städat klart så åkte jag hem. Hann bara vara hemma en stund innan vi åkte till Näsby. Var på lunch och till några affärer. Hemma igen har jag inte gjort något eftersom det har regnat. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, ska kanske och simma.

Likes

Comments

Hej! Sorry för att jag inte har bloggat på länge men har inte haft tid eller ork. Sommarlovet har gått så snabbt i år och är bara några veckor kvar tills skolan börjar. På onsdag åker vi till Ullared och det ska bli kul, har varit där 5 gånger innan. Resten av sommarlovet ska jag väl vara med kompisar och släkten. Men nog om det.

Idag vaknade jag tio hehhe, men kom hem halv två från Mandy. Åkte hem från villan och gick snabbt i duschen. Efter det så fixade jag mig och klockan elva så åkte vi ner till småkusinerna. Var där en kort stund innan vi åkte till marknaden. Hittade inget där utan köpte bara mat. Innan vi åkte sa vi hejdå till småkusinerna som åker tillbaka tilll Amerika imorgon. Kom hem runt tre tiden och när jag kom hem så somnade jag eftersom jag var så trött. Pappa väckte mig halv fem eftersom vi skulle och äta till Strand-Mölle. Maten där var god. Nu är jag på villan och är med Mandys kattungar och ska vänta på att hon kommer hem.
Kram

En bild på Milou och resten av bilderna är från igår när jag fixade Mandys hår och när vi var på glass

Likes

Comments

Längesen jag bloggade men tänkte skriva om min konfirmation i detta inlägg.

Vaknade klockan sex och började locka håret och sminka mig. När jag var klar så tog jag det bara lugnt innan vi skulle träffas. Åkte till församlingshemmet till tio över tio. Där så var vi bara innan vi började gå mot kyrkan. Efter kyrkan så tog vi kort före vi åkte hem. Gästerna kom nästan medetsamma när vi kom hem. Fick jätte fina grejer. Alla åkte vid sex tiden och då åkte jag till Elin före vi åkte till fagerö.

Likes

Comments

Hej! Idag vaknade jag sent. Steg upp och fixade mig. När vi va klara åkte vi till en affär, eftersom vi har beställt blommor tills imorgon. Hemma så hjälpte jag pappa innan jag åkte till mormor och morfar och hjälpte till med maten tills imorgon. Hann också fixa naglarna. Runt sex tiden så gick jag ut och gå med Sigge. Hemma igen så plockade jag jordgubbar innan mamma ringde och sa att maten var klar. Åt mat och spelade fotboll med Pada medans Julian klippte gräset. Efter det så åkte jag till Mandy och har varit med henne resten av kvällen. Imorgon så blir jag konfirmerad så det blir roligt.

Likes

Comments

Någon du umgås mycket med.

+ min familj såklart.

En bild på någon i din familj.

Bilderna är tagna från Julinas konfirmation.

En gammal och ny bild på dig.

Du och någon klasskompis.

Bild på dina närmaste

Likes

Comments

Hej! Längesen sist men har inte haft tid. Under tiden jag inte har bloggat har jag fått sommarlov, varit på konfirmationsläger, börjat jobba och haft fotbollsmatcher.

Idag har jag varit med Mandy kom dit nio tiden eftersom mamma skulle vara barnvakt. Vi var först med de små och lekte med dem. Efter det så åkte vi ut med båt, stannade mitt ut på havet och pratade med varandra. Var hem en kort stund och åt innan vi åkte ut igen. När vi kom hem så drack vi "kaffe" me de andra och så har vi bara tagit det lugnt.

Likes

Comments