Vardag

Hejsan!!!!

Det var ett tag sedan, men det finns tyvärr verkligen ingen tid till att blogga :( All min tid går åt att plugga och träna, sitter knappast vi min dator längre. Men det är mycket plugg och många prov, som sagt har ju även np dragit igång och vi gjorde den första delen i no idag. Fick även reda på om jag klarade den första svenska delen och det gjorde jag som tur var. Jag längre även väldigt mycket tid på min träning, för jag gymmar 4-5 morgnar i veckan och sen på kvällarna har jag 3-4 träningar i veckan och eftersom det tär tävling om 11 dagar så är det bara att köra på med allt man har.

Nu ska jag sova för imorgon ringer klockan tidigt och det är gymmet som gäller, godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag, Frågestund

Vilken musik smak har du? Jag vet inte riktigt.. Jag lyssnar på allt möjligt.

Hej, hade du kunnat visa din sminkrutin? kram <3 Ja absolut kan jag göra det! Kram <3

Hej min fråga är om du har några resor planerade för 2017? Jag undrar också om du hade kunnat visa dina sminkrutin i ett inlägg? Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om mina planer för 2017, inlägget hittar du HÄR. Självklart kan jag göra det!

Likes

Comments

Mat, Vardag

Hej på er!

Nu på kvällen är jag och min syster hemma själva och vi bestämde oss för att laga en snabb men samtidigt god maträtt som vi alltid äter hos vår farmor. Hoppas ni har en bra söndag! <3

Likes

Comments

Vardag

Hejsan, klockan är bara halv ett men jag har hunnit med sååå mycket idag. Gick upp vi hav åtta och stack å träna rutin till nio, sen hem och fortsätta skriva på min hemkunskap som jag äntligen blev klar med. Åt lite frukost efter och tog en snabb dusch efter det pluggade jag till mitt svenska prov jag har i veckan.. Nu sitter jag och kollar på Big Brother och ska snart äta lite lunch sen får vi se vad jag hittar på idag!

Likes

Comments

Vardag

Hej alla finisar!

Idag började jag dagen med att gå upp och äta frukost sen tog jag min cykel och cyklade till träningen som varje lördag. Träningen idag gick jättebra, mycket styrka och fick mycket gjort på min rutin som jag ska tävla med om 15 dagar!!! Sjukt vad lite tid det är kvar.. När klockan var 13 så slutade träningen och jag satte mig på cykeln påväg hem igen, väll hemma åt jag en snabb lunch för att sedan sätta mig och plugga i ungefär två timmar. Så fruktansvärt att man ska behöva plugga på lördagar eller ja helgen överhuvudtaget... Efter plugget så hoppade jag in i duschen och nu ligger jag i sängen och tar det lugnt.

Ikväll så ska jag bara vara hemma och njuta av att det är lördag. Tänkte även hinna med att byta sängkläder och plocka undan lite på rummet :)


Bilden är på min älskade lillasyster när vi var i Turkiet! <3

Likes

Comments