Header
View tracker
Foton, Vardag, Jul och nyår 2016

Hejsan var ett tag sedan jag skrev men har så sjukt mycket i skolan nu..

Idag ska jag träna, städa & plugga. Fast det får bli en lugn träning idag för i nu 5 veckor har jag haft ont i halsen lite fram och tillbaka och även haft halsfluss 3 gånger. Får hoppas det blir bra snart med ska till vårdcentralen på måndag igen.

Förra helgen julbakade vi med våra familjekompisar så kan lägga in dem bilderna i detta inlägget. Nu ska jag plugga innan jag cyklar till träningen :))

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Vardag

Hejsan tillbaka efter ett bra tag igen, har verkligen inte haft tid att blogga.. Har behövt att ta igen allt som jag missade i skolan när jag hade halsfluss och denna veckan började också dem nationella proven och imorgon ska matte NP.

Imorgon efter skolan ska jag & Emma åka till Nova Lund och gå där lite. Men nu ska jag försätta plugga så hörs vi imorgon :))

Likes

Comments

View tracker
Vardag

Hej idag har jag bara varit i skolan och har lyckats få ont i halsen igen, men klarade mig igenom dagen ändå... Efter skolan cyklade jag hem och pluggade lite matte som jag missade förra veckan när jag var hemma. Men nu har jag precis kommit hem från att ha jobbat lite och ska nu äta och sen börja städa mitt rum. :)Likes

Comments

Smink & Skönhet

Hejsan idag är det måndag och idag ska jag till skolan efter tre veckor och det var ganska segt att komma upp från sängen idag.

Men nu tänkte jag skiva om mina rengöringsprodukter. Dem jag använder är ifrån Forever, alltså det min mamma jobbar med. Har skrivit om sminkprodukterna från samma märke i ett tidigare inlägg. Först använder jag själva cleansern och det tar jag med vatten. Sen tar jag tonern och tvättar av ansiktet och efter det så tar jag den krämen som passar in på om det är morgon eller kväll. Dessa produkterna har jag använt till och från i 1-2 år. Jag märker verkligen skillnad på när jag använt dem och när jag inte har det. Kan säga att jag verkligen rekommendera dessa produkterna. Fungerar på alla hudraser.

:)))

Likes

Comments

Foton, Vardag

Heeej, igår var släkten på mammas sida här, vi hade gåsamiddag och spelade massa spel. Det var väldigt mysigt och kul även fast jag var väldigt trött. Idag är det farsdag och vi har precis käkat lunch men pappa, morfar och farfar för att fira dem. Innan dem kom var jag och köpte en ny kamera, det är en Nikon D3300. Jag är riktigt nöjd med den :))

Likes

Comments

Smink & Skönhet

Hej Äntligen fredag igen och idag mår jag faktiskt bättre. Tänkte visa hur jag förvara mitt smink och även hur mitt sminkbord ser ut och var allt kommer ifrån även fast det mesta är ifrån Ikea.

- Sminkbordet är ifrån Ikea

- Lamporna är ifrån Ikea

- Både stor och liten spegel är ifrån Ikea

- Hållarna för sminkborstarna är ifrån Ikea

- Låda för sminket är ifrån Ikea

- Den lilla kontrolen som jag styr mina lampor med är på Jula

Ja som jag sa var det mesta ifrån Ikea men ha en bra helg!!

Likes

Comments

Smink & Skönhet

Hejsan!

Idag tänkte jag skriva lite kort om denna mascaran från Maybelline New York som jag köpte på taxfreen påväg hem från Turkiet. Man fick då detta paket med tre mascaror för189 kronor, då en mascara bruka kosta 169 kronor. Jag har aldrig testat just denna mascara från deras märke men det ska bli väldigt kul att göra det när jag har blivit frisk och jag tänker att jag kan skriva ett nytt inlägg om den när jag har testat den och kan skriva mer vad jag tycker om den :)

Likes

Comments