Header
Vardag, Aerobic gymnastic??

Idag blev det ett ganska sent inlägg, men igår kom Moa till mig och vi bara kolla på youtube & bada ute i vårt spa. Sen imorse vaknade vi och sen åkte vi till Trelleborg och var demogymnaster :) Efter det kom jag bara hem och sen har jag bara planerat veckan. Nu ska jag hoppa in duschen sen ska jag bara packa och sånt för imorgon. Ha de bra :)

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon, imorse gick jag upp vid tio över sju för att cykla till gymmet. Idag tränade jag överkropp och när man är där så tidigt på morgonen så är där nästan inget folk och det är extremt skönt. Efter gymmet åkte jag hem och åt sen började jag skriva lite på min no, så nu är jag färdiga med det och ska börja städa nu. Senare kommer Moa hit som sagt, så mysigt!!

Likes

Comments

Vardag

Hejjj! Fredag igen och idag jag har bara gått i skolan som vanligt.. Efter skolan skulle jag och mamma till Lomma men det blev ändrade planer så jag pluggade ikapp det jag låg efter i och sen tränade jag lite smått här hemma. Mycket mer än det hände inte idag, ganska skönt att bara få vara hemma. Imorgon ska jag upp ganska tidigt och åka till gymmet då vi inte har någon annan träning imorgon. Vid 20 tiden imorgon kommer Moa hit och ska sova här tills på söndag då vi ska iväg :) Men nu ska jag snart försöka sova om jag ska kunna komma upp imorgon.

Likes

Comments

Vardag

Hejsan!

Andra dagen i skolan och det är även sista terminen på högstadiet, som både är jobbigt och roligt på samma gång. Snart börjar det bli dags för att välja gymnasium och som det ser ut nu så blir det nog att jag ska gå frisör i Lund, skola vet jag inte riktigt än. Det har även blivit 2017 och jag undrar om detta året kommer gå lika snabbt som 2016? För detta året har jag väldigt mycket planerat och även många mål att uppnå.

Imorgon är det fredag och har ganska kort dag i skolan sen ska jag träna och sen händer inte så mycket mer imorgon :)

Ha det bra!

Likes

Comments

Foton, Jul och nyår 2016, Vardag

Hejsan

2 av 4 julfirande är färdiga, vi har firat med våra familje kompisar, mormor & mammas syster med familj. Imorgon ska vi till farmor och fira med pappas släkt :) Idag ska jag och Emma ta lite foto och fixa lite här hemma, ganska lugn dag idag som också är skönt.

Likes

Comments

Foton, Vardag

Små börjar julafton idag :)

Nu är vi hos våra familjekompisar och firar jul, så mysigt. Imorgon är det julafton som ni nog vet, och tiden har gått så fort. Hela året har gått fort.. Men nu ska vi byta julklappar snart och sen fortsätta spela spel :)

Likes

Comments

Foton, Vardag, Jul och nyår 2016

Hejsan var ett tag sedan jag skrev men har så sjukt mycket i skolan nu..

Idag ska jag träna, städa & plugga. Fast det får bli en lugn träning idag för i nu 5 veckor har jag haft ont i halsen lite fram och tillbaka och även haft halsfluss 3 gånger. Får hoppas det blir bra snart med ska till vårdcentralen på måndag igen.

Förra helgen julbakade vi med våra familjekompisar så kan lägga in dem bilderna i detta inlägget. Nu ska jag plugga innan jag cyklar till träningen :))

Likes

Comments

Vardag

Hejsan tillbaka efter ett bra tag igen, har verkligen inte haft tid att blogga.. Har behövt att ta igen allt som jag missade i skolan när jag hade halsfluss och denna veckan började också dem nationella proven och imorgon ska matte NP.

Imorgon efter skolan ska jag & Emma åka till Nova Lund och gå där lite. Men nu ska jag försätta plugga så hörs vi imorgon :))

Likes

Comments