Vardag

Godmorgon på er!

Idag vaknade jag runt åtta, gick upp och fixade mig och var klar vid halv tio. Jag började halv tolv idag så jag satte mig och skrev på min uppsats lite grann. När klockan var runt tio fick vi ett meddelande att vår första lektion var inställd, vilket i detta fallet var vår svenska. Fick då helt plötsligt jättemycket tid att göra saker innan skolan, vilket jag kan tycka är skönt. Nu är klockan runt halv tolv och tänkte snart äta lite lunch och fortsätta att plugga.

Vi börjar inte förrän kvart i tre och då har vi bara engelska så jag tänkte åka till skolan i jobbkläder för direkt efter jobb åker jag och jobbar två pass. Efter jobb blir det hem och äta middag och plugga lite frisör som jag har tills imorgon.

Hoppas ni får en super bra dag <33

Likes

Comments

Vardag

MÅNDAG - Idag börjar jag halv 11 och ska bara ha en engelsklektion och ett matteprov sen får vi jobba hemma på vår sista lektion. Efter provet tänkte jag åka hem och plugga eller träffa Albin en stund eftersom han ändå är ledig idag.


TISDAG - Jag börjar vid halv 12 och sen slutar jag vid 16, direkt efter skolan måste jag hem och byta om för att sedan sticka mot jobb.


ONSDAG - Det blir en lång dag i skolan, jag börjar tidigt och slutar sent... Efter skolan blir det jobb och träning.


TORSDAG - Vi är lediga från skolan, vilket är så skönt!! Jag har inte jättemycket planerat för denna dagen förutom att jag ska till tandläkaren vid 11. Tänkte passa på att skriva lite på min uppsats som jag har till den 6/12. Jag ska även till Nina för att klippa hennes hår :)


Några planer för helgen har jag inte än men vi ser i veckan vad som dyker upp. Mer om det när jag vet :)

Likes

Comments

Vardag, Födelsedagar

Godmorgon på er!

Nu kan jag äntligen berätta hur jag skulle överraska Albin och med vad.

Så här var det:

Den 6 november fyllde Albin 18 & han fick inget av mig då utan jag sa att han skulle få sin present mellan den 17-18 november vilket var fredag och lördagen denna helgen. Det ända han visste var att han skulle ha packat för att kunna sova hos mig en natt och att när han hade slutat skolan skulle vi mötas vid triangeln i Malmö.

Fredagen kom och när jag slutat tog jag tåget från lund till Malmö för att kunna möta upp pappa som hade mina packning och en av Albins presenter. Jag åkte därefter till Scandic triangelns hotell och checkade in och fixade lite på rummet. När Albin sen kom på plats så ledde jag in honom på hotellet och sen in på hotellrummet där jag hade fixat lite grann.

Min present till honom var att vi skulle sova en natt på hotell, gå ut och äta på kvällen & en Gant tröja. Han blev jätteglad och överraskad som självklart var min tanke! Vi hade det fruktansvärt bra och super mysigt.

Tog inte jättemånga bilder men här är några!


Vi bodde på våning 16!!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er.

Idag blev det tacos till middag vilket var så gott. Det var även första gången på denna veckan hela familjen åt tillsammans, sååå mysigt! Annars idag har jag bara städat och klippt håret på min dockan jag fick i födelsedagspresent.

Igår fredag firade jag Albin eftersom han precis fyllt 18, men mer om det kommer upp imorgon.

Imorgon är mina planer att plugga till mitt matteprov jag har på måndag och tänkte även skriva lite på en uppgift jag har i frisör så jag kan vara ledig på måndag.

Likes

Comments