Hej, idag är det måndag och jag börjar halv ett så det är en ganska skön morgon.
Jag valde att inte skriva igår för att jag hitta inte tiden och vill träffa mina kompisar.
Men iallafall, i lördags så åkte jag till en kompis på kväll och var där och hade mysigt. Jag kom vid 3 och gick direkt och la mig. I går vaknade jag av att mina föräldrar skulle rensa vinden på mitt rum. Jag gick upp och duscha och fixa till mig lite sen gick jag till Albin och var där en stund & vi lagade tacos tillsammans. Jag gick hem runt åtta tiden och sen stack jag till min kompis på kvällen och bara satt och snackande med henne i flera timmar... Hoppas ni hade en bra dag igår!😋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Idag är det min lillasysters födelsedag och hon blir 13 år.
Igår var vi som sagt ute och åt för att fira Emma lite och sen när vi kom hem träffade jag Albin och så sov han här. Nu på morgonen har vi fortsatt att fira Emma.
Albin har precis gått hem så nu ska jag bara städa rummet, duscha och fixa till mig lite. Annars har jag inte så mycket mer planer för idag :)

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Äntligen fredag igen!!
Imorse hann jag inte blogga något eftersom det blev ganska stressigt och att jag tar bussen så tidigt på fredagar.
Idag slutade vi halv ett och vår sista lektion var idrott. På idrotten sprang vi 6 km så det bränns lite i bena nu :)
Planerna för resten av dagen och kvällen är att nu ska jag gå och duscha, sminka och locka håret. Efter det ska jag tvätta mina sängkläder, städa rummet och sen kanske åka in en snabbis på HM och handla strumpor. Om jag hinner ska jag även försöka plugga lite så jag inte behöver sitta med det i helgen :) Vid 6 tiden ska vi åka till pinchos i Malmö för att fira min syster som fyller år imorgon och efter det tänkte jag träffa min pojkvän. 😋

  • Vardag

Likes

Comments

Hej på er. Det var ett väldigt långt tag sedan jag skrev sist och jag har saknat det enormt, men problemet var att jag lämnade in min dator när jag slutade på min gamla skolan i Juni och hade då inget att skriv på.. I fredags hämtade jag ut en ny dator på min nya skola och är super taggad på att dra igång bloggen igen.

Det är mycket som har hänt sen sist, det var ju ändå 3 månader sen vi hördes. Jag har hunnit med mycket kul som jag gärna delar med mig av. Jag har gått ut nian på min gamla skola och även varit på balen, något jag kommer att komma ihåg länge, vilken bra kväll jag hade. Sen var det ju sommarlov tyvärr har vi ju inte haft så tur med vädret detta året.. Men under mitt sommarlov har jag varit på Öland i en vecka, bilat ner till Italien och tältat där i två veckor. Jag har jobbat tre veckor på en förskola nära där jag bor. Sen har jag bara umgåtts med mina vänner, pojkvän och familj. Tillsist men verkligen inte minst började skolan och för mig började den i torsdagen den 17/8. Jag går nu frisörlinjen på Polhemskolan i Lund och trivs verkligen jättebra.


Likes

Comments

Vardag, Sommar 2017

Gokväll!

Efter ett väldigt långt tag är jag nu tillbaka med mycket inspiration och mer taggad än någonsin. Jag valde att ta en liten längre paus eftersom jag inte hittade tiden eller lusten och det viktigaste jag hade inget att skriva om.

Idag har vädret varit helt fantastisk och jag har passat på att sola och bada i vår pool som blev klar igår faktiskt. Jag har även hunnit med att pluggat till mitt So prov som jag har på måndag. På eftermiddagen kom våra familjekompisar som åt mat här med oss. Nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen och kolla på en film och sen sova :)

Likes

Comments