Veckans outfits, Födelsedagar

Igår fyllde min lillasyster 9 år!! Tiden går så snabbt?? Men på morgonen sjöng vi för henne och hon fick frukost på sängen och även lite av hennes presenter. Senare vid lunchtid när pappa också kommit hem så fortsatte vi att fira henne och hon fick resten av sina present. På kvällen åkte vi in till Malmö och för att äta på Fridays, älskar verkligen den restaurangen!!

Imorse så tränade jag från 10-13 och efter det behövde jag skynda mig hem för att duscha och sen var vi tvungna att köra för vi skulle vara på ett kalas klockan 14 så jag fick äta och sminka mig i bilen hahah. Sen kom vi hem och jag och min lillasyster stack till vår mammas skolas gympasal för att jag behövde träna på min rutin som jag ska tävla med den 2 April. Nu sitter vi bara och kollar på melodifestivalen och jag ska sova tidigt idag då jag är väldigt trött hahah.

Hoppas ni har en bra lördagskväll :)

Likes

Comments

Vardag, Veckans outfits

Fredag!!! Kolla va jag vaknade upp till idag, jo en massa snö... Snön kan absolut vara fint att fota i, men det blir ganska kallt och blött. Vi får hoppas den försvinner snart, då jag faktiskt börjar bli redo för lite sol och värme!!!!

Likes

Comments

Vardag

Idag har faktisk inte alls mycket hänt jag gick upp sent imorse då jag verkligen fick sova ut. Jag kollade lite på mobilen innan jag bestämde mig för att gå upp och duscha och sedan stack jag och mamma och handlade. Efter det började jag fixa med bloggen lite och jag har även hunnit med att baka nyttiga chokladbollar och det kommer jag lägga upp någon gång i nästa vecka tror jag. Nu precis har jag precis sagt hejdå till en kompis jag både träffat idag och igår. Ikväll står inte så mycket på schemat kanske skriva lite inlägg och sen ska jag nog ha ansiktsmask finns inget bättre än det!!

Likes

Comments

Vardag

1. Hoppa bungyjume

2. Rädda någons liv

3. Gifta dig

4. skaffa barn

5. Tatuera dig

7. Synas i tv
8. Simma med delfiner
9. Äga ett husdjur
10. Skaffa ditt drömjobb
11. Sova i en igloo/på ishotellet
12. Åka skidor
13. Ta körkort
14. Åka luftballong
15. Göra skillnad i någon annans liv


Likes

Comments

Träning, Vardag

Hejsan!

Imorse blev det ett ganska tufft armpass, gick ifrån gymmet med skakande armar haha. Imorgon ska jag få sov lite längre då det inte blir något gym pågrund av att jag har träning ikväll och behöver en liten paus. Men på fredag kör vi igång igen. Idag till frukost blev det en shake, ett äpple och två riskakor, så gott faktiskt.

Just nu sitter jag i Malmö och ska förberedda lite inlägg som man kan ha som en backup när det bli för stressigt i vardagen. Ska även försöka planera för den veckan som kommer, när skolan börjar igen..

Likes

Comments