Vardag, Sommar 2017

Gokväll!

Efter ett väldigt långt tag är jag nu tillbaka med mycket inspiration och mer taggad än någonsin. Jag valde att ta en liten längre paus eftersom jag inte hittade tiden eller lusten och det viktigaste jag hade inget att skriva om.

Idag har vädret varit helt fantastisk och jag har passat på att sola och bada i vår pool som blev klar igår faktiskt. Jag har även hunnit med att pluggat till mitt So prov som jag har på måndag. På eftermiddagen kom våra familjekompisar som åt mat här med oss. Nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen och kolla på en film och sen sova :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Hoppas ni hade en bra Valborg för det hade jag :)

Idag är det första Maj och jag har bara varit hemma och städat och pluggat lite No. Imorgon ska jag ha NP i So och sen ska jag till tandläkaren och på kvällen blir det jobb och plugg. Ikväll ska jag beställa hem lite små saker som börjar ta slut, försöka hinna förberedda lite inlägg för veckan då den kommer vara ganska stressig. Blir även att plugga lite matte och försöka kolla på Therese live ikväll.

Ha en bra måndag :)

Likes

Comments

Mat, Vardag

Hejsan, Idag hade vi NP i engelska och det gick väl sådär. Men vi hoppas på det bästa, men det var slut vid 11.30 och då fick vi sluta för dagen. Jag åkte hem och hämtade ut en paket på ICA och sen var jag på apoteket och köpte bedövningssalva för ska till läkaren på Torsdag.

Bortsätt från det så är det snart bal och skolavslutning och jag försöker hitta en klänning och skor med för tillfället går det inte så bra hahah.

Till lunch idag åt jag hasselnötsplättar med hallon på, något jag verkligen kan rekommendera!!

Likes

Comments

Födelsedagar

Hejsan på er.

Under långfredagen hade jag, Moa och Julia en överrasknings fest för vår kompis Moa. Vi åt tacos och tårta och på kvällen tog vi även ett kvällsdopp i poolen. Det var en superbra kväll och vi hade det jättemysigt. Vi tog väldigt mycket bilder och här är några av dem :)

Likes

Comments

Vardag

Hallå på er.
Idag var det dags för skola igen men när klockan ringde halv sju och jag kollar på min mobil så är vår första lektion inställd. Så fruktansvärt skönt och det behövdes verkligen idag. Jag började alltså halv elva och eftersom jag redan var uppe sedan halv sju så passade jag på att plugga lite.

I lördags fick vi redan på våra preliminära antagningar till gymnasiet och jag kom in på mitt första val som var frisör på polhem. På fredag ska jag skugga en elev så jag kommer inte alls vara på min egen skola.
Hoppas ni har haft en bra dag!

  • Vardag

Likes

Comments