Precis som vanligt är jag och min kära fruktansvärt sent ute med alla julklappar. Köpte alla idag, tidseffektivt är det i alla fall om något. Sanningen är även att vi faktiskt inte haft den gemensamma tiden att göra det, jag har varit i skolan och Stoffe har jobbat. Nu är allt klappat och klart inför imorgon och juldagen, så det känns skönt. Imorgon blir det jul i Jämshög medan juldagen består av Stoffes sida i Asarumsdalens och sedan galej med mina kära tjejkompisar.
Idag har varit, förutom julstressen, en väldigt trevlig dag. Efter julbestyren tillsammans med min sambo (låter alltid så himla gammalt att säga det!) åkte jag, Michelle och mamma bort till Minta i Ronneby. Äääääälskar Minta som är världens piffigaste inredningsbutik. De har fantastiska kuddar från Mimou. Faktum är att deras erbjudande idag var 50% på kuddar!!!!! Köpte tre stycken till sovrummet för priset av en. Har alltid haft svårt med kuddar, men nu hittade jag tre som jag älskar.
Nu blir det att sova efter pizza-kväll hos päronen. Har redan innan ens julen officiellt börjat gått upp minst fyra kg, det börjar lukta nyårs-löfte av det här....Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 155 Readers

Likes

Comments

Lugn och härlig söndag efter hektiskt helg, fast på ett bra sätt. Vi såg "the Desolation of Smaug" på bio borta i Bromölla, jag, Stoffe, brorsan, svägerskan och pappsen. Fruktansvärt bra! Något jag inte förstår däremot är hur de gör 3 timmar per film på Sagan om ringen böckerna och sen kör 9 timmar på en bok som inte är en tredjedel så tjock. Fast det gör inget! Det blir bara mer av det goda..
Nu ligger vi alla, även mammsen, på soffan hemma på Stekelvägen 17 och myser. Kommer sova gott i natt efter alla baksmälla och brist på sömn!

  • 161 Readers

Likes

Comments

I fredags kom världens bästa Victor hem! Hans mamma och pappa ordnade med överraskningsfest så därför var vi hela gänget hemma hos honom. Helt fantastiskt kväll. För att inte göra helgen sämre kom brorsan och hans tjej hem. Igår kväll hade vi den traditionella julfesten med samma gäng. Alla något trötta och hängiga efter fredagen, men det gick ändå! Idag är det full rulle, men det hinner jag inte skriva om nu!

  • 166 Readers

Likes

Comments

Peppar sista dagen innan första jullovet på över tre år, men vad fan är det egentligen? Antar att det för längesen, i begynnelsen då största bekymret för mitt minderåriga jag var om någon hade en fet husfest på juldagen eller inte, var total lycka över att slippa skolan i tre veckor. Nu vet jag inte vad jag ska förvänta mig. Förmodligen kommer det att bli jul utan lov, tentor i mitten av januari igen och jag känner en stor tenta-ångest alla redan. Även om jag kände mig som Einstein igår när jag räknade gränsvärden, sneda och vertikala asymptoter och utan problem deriverade arctan-funktioner. Efter dagens övningstentor är jag inte lika uppe i det blå, känner mig snarare som på samma intellektuella nivå som Mr. Ron Burgundy.
Fick nyårsklänningen idag också, känner mig och ser ut som världens största julkula, men jag tror jag gillar det. Det kvittar vad jag tar på mig ändå, kommer känna mig som en klimp hursomhelst. Var lite dum i huvudet häromdagen och beställde något jag velat ha hela hösten. Pappa kommer skrika ramaskri och med all rätt. Bjuder i alla fall en bild på julkule-klänningen!!

  • 178 Readers

Likes

Comments

Precis hemkommen från gymmet, har mördat benen. Känns så hemskt när man slutat träna och börjat igen, tar tid innan någonting händer och kläderna sitter tajtare än innan man började. Någon gång fram till sommaren kanske det har ordnat till sig. Längtar nästan tills julen är över för jag kan inte låta bli allt det goda så nu sitter jag här med en lussebulle efter gymmet, inte så värst smart!
Idag stod faktiskt jag för den kulinariska matlagningen, blev pasta med kyckling i en sås med extremt mycket vitt vin i. Allting smakar så mycket bättre med sprit i!!! Passade dessutom på att låta ett glas slinka ner och lyckade till det såhär i början på veckan.
Nu ska jag njuta i soffan innan vi ska nana kudden!  • 188 Readers

Likes

Comments

Projektrapport igår kväll, projektrapport idag, projektrapport alla dagar!!! Det märks att det börjar dra ihop sig inför jul. Har en härlig redovisning på fredag med obligatorisk närvaro mellan 08-15. Med den dåliga marginalen de planerat in mellan grupperna så kommer jag inte hem före jul, det vill jag lova! Just nu sitter vi och finslipar på Power Point-presentationen. Jag hatat Power Point, det blir för fanken aldrig estetiskt snyggt och det sticker i ögonen utav bara fan. Tur att ämnet är trevligt i alla fall. Vi har gjort en ABCD-analys tillsammans med ett företag och skapat en vision för hållbar utveckling att jobba emot och en handlingsplan att arbeta efter. Även om vi är rookies har det gått relativt bra. Miljöstrategi är än så länge favoritkursen, har haft jättemånga bra gästföreläsningar med bland annat Karl-Henrik Robért som är en rockstar inom sitt område. Jag blir väldigt inspirerad inför framtiden...
Längtar just nu hem till Stoffe-Poffe som bakat lussebullar när jag varit iväg, men dröjer nog ett bra tag innan jag får sätta mig i bilen på väg hem.


  • 198 Readers

Likes

Comments

Just nu på Regeringsgatan 89A; grannen vägg i vägg dunkar Petter och annan dylik hippetihopphopp och tvärs emot galer ungarna för full hals. Inte alls en speciellt lugn och trevlig fredagseftermiddag som jag tänkt mig. Har lust att gå över i andra trappuppgången och ge han en lista på andra mer uppskattade låtar eftersom han uppenbarligen inte enbart spelar för sig själv. JAG ORKAR INTE MER PETTER!! Nu tänker ni säkert att; "Skärp dig för fan, du bor i lägenhet!". Om jag säger såhär; det känns som om jag har varit på en Petter-konsert i två timmar som aldrig tar slut och alla låtar låter precis likadant som den förra. Nu flyr jag fältet!!!!!!!!

Likes

Comments

Just nu sockerkick från helvetet och nästa dance battle!! Bra torsdag everybody, allihopa!!!

  • 211 Readers

Likes

Comments

Kom precis hem från en perfekt julfika med Evelina och Mathilda (Robin är med på fotot). Syftet var att diskutera årets julfest, men vi pratade om precis allting annat som det finns att prats om. Fast det gjorde ingenting, för jag har haft världens mysigaste kväll!
Nu ska jag lägga mig i sängen och låtsas sova när Stoffe kommer hem från eftermiddagsskiftet, det gör jag nio gånger av tio. Det finns inget mysigare än att höra nyckeln vrida om i låset och skruva lite extra på sig så att han hör och kommer in och pussar mig på kinden innan han somnar. Hatar eftermiddagsskiftet och svär högljutt och beklagar mig varannan söndag för jag kommer sakna honom så mycket under veckan. Vi pratar oftast bara en gång om dagen, prick kl 21.00 ringer telefonen och så har det varit i tre år. Ändå njuter jag av själva tjusningen att sakna någon och spänningen kl 20.15 på fredagen när han kliver in genom ytterdörren efter att inte ha sett röken av honom på fem dagar är total! Fast Nu får jag skynda mig innan han kommer hem! Godnatt!

  • 224 Readers

Likes

Comments

Även om dagen började svettigt resulterade den i något bra och med fullspäckat schemat. Den korta sammanfattningen blir; 4 timmars föreläsning i envariabel analys, 2 timmar miljöstrategi, väl hemma ett snabbt mellanmål följt av ett väldigt bra gympass på nya Motiva Fitness. Gymmet har flyttat från sina gamla, slitna lokaler till helt nyrenoverade. Andra gången jag är där och känner mig fortfarande liten, vilsen och förvirrad. Nya maskiner och maskiner på fel plats som rör till i träningspasset. Kan bara tänka mig hur mitt ansiktsuttryck ter sig för mina medmotionärer. Dessutom verkar större gym hänga ihop med större knuttar och mindre bruttor, kände mig som världens outsider. Jag har börjat träna igen för en månad sedan. Jag är bäst på att gå upp i vikt, bra på att gå ner i vikt, men extremt dålig på att hålla vikten. Målet den här gången är att hitta en balans mellan plugget och träningen och trivas med mig själv. Önska mig lycka till!

Nu ska jag roa och vältra mig i trigonometriska funktioner och lära mig om sinus elake bror arcsinus samtidigt som Nobel-festen surrar i bakgrunden. Kanske kan plocka upp lite av pristagarnas intellekt genom tv:n och tyda detta utomjordiska språk som matematikens underbara värld består av. 

PS. Lovar att börja ta bilder från och med imorgon, men ni får tyvärr stå ut med den tråkiga blogg-designen tills nästa vecka...

Likes

Comments