Kolla hur söt hon är :((( Älskar henne redan mer än livet. Dock så får hon inte gå ut riktigt än pga någon spansk anledning som jag inte förstår mig på men SNART så. Jag börjar bli ganska uttråkad faktiskt. Inte av Pupsy utan av att vara inne hela dagarna. Det är verkligen skönt när J får rast/kommer hem och jag kan gå hem till mig och få frisk luft. Dock så vill jag tillbaka lika snabbt igen - hon har blivit hela min värld. Och hon är helt underbar - galen men underbar. Mitt hjärta smälter :((

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag säger semesterdag när jag faktiskt är arbetslös (eller halvt arbetslös). Jag kanske kommer jobba på samma ställe sen i november men förmodligen inte hehe. JAJA allt löser sig! Känns dock lite jobbigt att säga hejdå till mitt crew - världens härligaste och roligaste människor. Tur att vi kan träffas ändå! Vi har iallafall varit och köpt saker till Pupsy nu. Imorgon får vi henne iiiihhhhh!!!! Jag har också ätit min favoritlunch (tortilla med grönsaker och kikärtsröra) JAG VET - det ser inte gott ut men det är gott lovar. Detta följt av chokladbollar. Nu ska jag ut på jakt efter ett stativ. Har lovat mig själv att bli bättre på att fotografera med systemkameran.

Likes

Comments

Dagarna ser alltid likadana ut med promenader, god mat och jobb. Efter imorgon blir det dock ändring på det för då gör jag min sista jobbdag på åtminstone en månad. FÖR nu är det klart - vi ska bli med hund(!!!) Redan nästa vecka. En liten pomeranian tjej som är hur söt som helst <3 Det pirrar i hela mig iiiih.

Likes

Comments

För någon vecka sedan åkte jag och J till Benidrom för 2 nätter där. Heeelt underbart. Om man kan vara kär i en stad så är jag kär i Benidrom(!!)

Likes

Comments