Header

(bildbomb)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Asså hur länge har man inte längtat efter detta, äntligen har sommarlovet börjat! Dock lite ångest att jag ska jobba typ hela sommaren på Scania. Idag ska jag dit vid kl halv 4 för första gången så det är lite pirrigt. Men innan dess ska jag och Lollo åka och fixa fransar på showcase vid klockan 11. Får ta och lägga upp lite bilder sen på resultatet!

På skolavslutningenkvällen var vi hemma hos Alex och hade klassfest, sedan drog vi till park där det var neonparty

Dagen efter hade Emilia poolparty så då hängde jag där hela dagen. Bilder från de kommer upp snart!

Igår var jag med Carl i mörtfors hela dagen och solade och badade

Likes

Comments

Jag började dagen med att äta fulle med tjejerna hemma hos mig. Så mysigt<333

Vid klockan 9 åkte vi till skolan för att fika och ha en liten avslutning. När vi fikade körde vi även en musikquiz men för mitt lag gick det inte jättebra. Sedan var det avslutning i aulan där några sjöng, till och med rektorerna sjöng en omgjord låt! Nu ska jag snart äta lite lunch med min bror samt farmor och farfar. Senare ikväll blir det partajjjj

Bästa EK15!!

Likes

Comments

Var nyss och köpte den nya celsius "äpple+ingefära". Första tanken när jag såg den var att den skulle va äcklig men blev ganska förvånad när jag smakade den. Dock var det bara det 3 första klunkarna som var goda och sedan blev den lite för mycket. Den är väldigt söt och stark vilket jag inte alls tycker är gott, själv föredrar jag lite mer syrlig smak. Den var helt ok god men inget jag kommer köpa igen!

Likes

Comments

Hur fort har inte denna söndagen gått? Känns som att jag nyss gick upp ur sängen. Idag har jag bara gjort massa tråkiga "måste göra" saker som bland annat rensa ur väskor. Jag har även kollat på det nya avsnittet av skam som kom ut igår och är så glad att William är tillbaks. Tycker att säsong 4 har varit väldigt dryg och inte alls lika spännande som de tre första. Nu ska jag kanske ta mig nått lite enkelt att äta och sedan har jag tänkt att gymma. Har haft uppehåll på en vecka, men nu längtar jag tillbaks!

Här är några av det bilderna jag tog från 98:ornas student i fredags. Tänk att om mindre än ett år är jag en av alla som tar studenten, helt sjukt!

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem efter en liten tripp med Lovisa. Vi åkte ut till enemar vid klipporna och satte oss där och åt vindruvor. Vi snackade en del och kollade på den fina solnedgången. Nu ska jag kolla på skam och bara ta det lugnt. Borde även kolla på lite kläder som jag kan beställa nu till sommaren. Speciellt lite enkla toppar till bvalla som är om mindre än en måndag, yey!

(Gick förbi en svan med sina bebisar, hur gulliga?)

Likes

Comments

Idag började jag dagen med att först ha hand om en liten teambuilding lek på ledarskapen och sedan gjorde jag min muntliga presentation på engelskan. Sedan fick vi gå hem så det blev en väldigt kort skoldag.

Nu är jag hemma hos Carl och vi kollar om lite avsnitt från solsidan. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och äta en massa gott!

Likes

Comments

Är så jäkla skönt att gå och lägga sig när man varit effektiv hela dagen. Jag har hunnit med allt jag hade tänkt att göra plus lite till. Jag hann att skriva klart en intervju, engelska redovisning, hämta paket,städa och springa en liten runda. Om man ändå han med så mycket varje dag.

Imorgon är det fredag, yay!! Är fortfarande lite oklart vad jag ska hitta på men det löser sig nog. Jag jobbar i helgen så det lär nog bli ganska lugnt

(Död tjej till höger)

Likes

Comments

Idag åkte jag och tjejerna ner till Kalmar för att kolla på Emilias morbrors nya affär "sjoblads". Det var en jättefin lokal och det fanns mycket snyggt bl.a.. kläder och smycken. När vi kom dit fick vi kika runt lite och sedan blev hi bjudna på smoothiebowl och nån juiceshot. Efter det svarade vi på lite frågor om vad vi tyckte om konceptet. Som avslutning var det en lite tävling där man kunde vinna 3 accessoarer. Otur som man har så vann jag ingenting men det var ändå kul och intressant att kolla in butiken!

Likes

Comments

Nya inlägg