Godmorgon!

Ännu en ledig dag att vakna upp till. Älskar att ha lov, bästa som finns. Man kan gå upp när man vill och bara ta det lugnt. Än så länge har jag inte gjort sådär jättemycket på lovet. I måndags var jag på gymmet och sedan tog jag det mest lugnt. Igår hade jag körlektion och var med Carl och idag är planen att umgås med tjejerna. Har tänkt att jag även ska hinna med att sola och gymma men jag får se hur det bli med det. Är verkligen så segt att behöva ta bussen när jag ska till gymmet, vill bara ha körkort nu!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!
Det var inte igår direkt jag var aktiv här. På senaste tiden har det inte hänt så mycket och det är därför jag inte har haft så mycket att skriva om. Men allt rullar på som vanligt, förra veckan var jag på gymmet och sickan hängde med mig en gång och provade på lite. Sedan i fredags tog jag bussen till Carl och väckte han o sen var vi hela kvällen. I lördags förmiddag jobbade jag men sedan på kvällen hade vi tjejkväll framför mello. I söndags var jag uppe tidigt och gjorde risk 2:an (halkbana). Det var riktigt kul att testa på men ändå lite läskigt när man inte hade någon kontroll på bilen. Idag har jag för det mesta pluggat och resten utav tiden bara tagit det lugnt. Imorgon är det alla <3 dag och då ska jag umgås med min lovie!

Likes

Comments

Tack alla för en underbart rolig kväll!<33

Likes

Comments

Då var det min tur att fylla 18! Har haft en jättebra dag trots att det blev en hel del festande igår. Är väldigt nöjd över mina presenter och hur min 18års fest blev (Bilderna från den kmr ut imorgon). Nu återstå det bara att ta körkortet så jag kan glida runt i en bil ist för att gå

Likes

Comments

Hejsan!

Då var denna helgen slut och vi närmar oss måndag igen. I helgen har jag bara tagit det lugnt vilket har varit väldigt skönt. Nästa helg kommer det vara tvärtom då jag fyller år. Vad jag längtat efter denna dagen, att fylla 18. Minns när jag och några andra satt i 7:an och skrev in "fylla 18" på days until och det var minst 1000 dagar kvar. Nu är det bara 1 vecka kvar, hur sjukt?!

Nu sitter jag hemma hos mamma och har precis packat upp alla grejer. Försökte ljusa upp mitt hår förut med lite silverschampoo men det hjälper knappt då min utväxt är väldigt stor nu. Vill ta och färga håret igen men tror inte mitt hår kommer palla det, då det är väldigt slitet :/

Likes

Comments

Idag spenderade jag min eftermiddag på stan med tjejerna. Vi fikade samt kollade i de flesta av affärerna. På jeansbolaget hittade jag en riktigt snygg tröja från na-kd. Väldigt basic men ändå stilren och passar till det mesta. Den kommer vara så användbar i vår/sommar. När jag kom hem från stan såg jag att jag hade fått hem ett paket från uf-företaget "lashes for you", det Alice hedenstedt är med i. Har sett att Andrea har haft ett par sjukt snygga fransar (Bali) från deras uf så var tvungen att beställa hem och testa. Har inte testat dem än men det ser väldigt fina ut.

Likes

Comments

Hejsan!
Igår vid klockan sex var det kalas för Elin som fyllde 15 år. Jag var på stan efter skolan fixade presenterna och jag tror hon blev nöjd över det hon fick. De bjöd på tacos och tårta vilket var jättegott.
När jag var hemma från kalaset drog jag direkt till gymmet. Klockan var rätt mycket men det var skönt för det var typ 2 pers på hela gymmet. Jag körde lite rygg och mage.

Just nu är jag hemma hos Carl och vi ligger sängen och kollar skam. Har ju redan sett klart alla avsnitt men är lika kul att kolla om dem.

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är jag tillbaks efter ett oplanerat litet uppehåll. Framöver vet jag inte om jag kommer blogga varje dag utan att jag kommer göra det när jag har tid och känner för det. Annars kan det lätt bli ett jobbigt måste istället för att det är kul.

Idag gick skolan bra trots att jag hade ett matteprov. Provet gick väl sådär men inte sämre än vanligt. Efter skolan gick jag till gymmet och där gick det också bra. I början var jag väldigt trött och inte så pepp men det blev ändå väldigt bra pass tillslut. När jag kände mig färdig på gymmet drog jag och solade lite. Hatar verkligen att vara blek, känner mig så ofräsch och speciellt utan smink. Tur att vi går mot varmare tider nu.

Likes

Comments

Hejsan!

Tror inte ni fattar hur jäkla trött jag är just nu. Har inte haft tid för att ligga att slappa idag utan det har varit full rulle. Direkt efter skolan gick jag till körskolan och hade en körlektion. Testade att köra med en ny lärare och jag tyckte det funkade jättebra, mycket bättre än innan. Jag är ganska nöjd över lektionen för det gick väldigt bra. Förra gången hade jag sån ångest över hur dåligt det gick men nu känns det betydligt mycket bättre. Vid 17:00 var jag klar hos körskolan så drog jag vidare till gymmet. Jag gymmade med fabbe och han visade hur man gör marklyft så nu kan jag det. Har velat testa de länge men har varit rädd för att göra fel.

När jag kom hem började jag med ledarskaps inlämningen så jag blev nästan helt klar, har bara 1 punkt kvar. Såg även att jag hade fått hem ett paket med kläder som jag beställde, tror de kmr bli jättefina på!

Likes

Comments