View tracker

Äntligen fredag, wihoo!

Nu är ännu en stressig skolvecka avklarad med två prov man kan bocka av. Det bara två prov kvar nu och nån inlämning sen kan jag pusta ut. Idag blir det att umgås ett par tjejer och ha lite kul! Var ett tag sen jag inte jobbade en hel helg så ser så fram emot att bara ha kul och att kunna sova ut imorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!

Allt bra med er? Med mig är det ganska bra förutom att det är mycket plugg och annat jag ska hinna med. Blir lätt att jag lägger bloggen åt sidan eftersom jag måste prioritera de andra före. Imorgon har vi matteprov och jag tror ändå att det kommer gå ganska bra om jag har övat på rätt saker. Men man vet aldrig med matteläraren för han är lite speciell. Utöver allt plugg och så mår jag väldigt bra. Har dock varit lite små sur ang jobbet ikväll men min spontana tanke är att jag ändå inte vill vara kvar där men jag får se vad jag gör åt det. Har uppsatt att jag ska jobba kväll på torsdag men det är skönt för de är inte i frukosten som annars. Är inte så lätt att söka nytt jobb nu när man inte är 18 men antar att det bara är att höra runt på alla olika ställen. För det är ändå skönt att ha ett jobb och få lite extra pengar, men man måste ju känna att man trivs också!

(Shit vad flummigt inlägget blev, men antar att det är bättre än inget)

Himmeln igår, så fin<3

Likes

Comments

View tracker

Efter skolan idag var jag och Carl och fikade på Nilssons. Det var väldigt gott och mysigt!

Fick hem nya skorna idag, såå snygga!

Likes

Comments

Hejsan!

Äntligen december hörni! Var det någon mer än jag som såg på det första avsnittet av julkalendern? Tror faktiskt den kan bli ganska bra, men första avsnittet är ju aldrig så särskilt roligt då de bara är en introduktion. Är iallafall så glad över att det är december, och jag känner mig så färdig med 2016. Funderar på om jag ska göra en liten årssummering innan året är slut för känner att det finns mycket att skriva om och det är nog intressant för er att läsa också. Tidigare år har jag bara utgått efter bilder men tänker nog göra på ett lite annorlunda sett nu.

Dagen har gått ganska bra även att jag har varit så stressad. Det känns som jag försöker att jaga ikapp mitt liv. Fattar inte hur vi i ekonomi kan ha så sjukt mycket prov ihop pressat på dessa veckor som är kvar. Inga andra program verkar ha lika mycket som vi så nått fel måste det blivit på vägen. Men nog om skolan, imorgon är det fredag wihooo!!

Likes

Comments

Hejsan!

Är verkligen så trött när jag skriver detta just nu. Vet inte varför riktigt men känner att jag inte har fått sova ut på ett bra tag. I helgen blir det jobb igen så då blir d ingen vila heller, men snart är det jullov så det är bara att stå ut. Idag har det iaf varit en ganska lugn dag i skolan. Sista lektionen (psykologi) fick jag och Lollo reda på vårat betyg på inlämningen, vi fick ett B vilket vi blev nöjda med! Vi har så sjukt mycket i skolan nu, man hinner knappt med. Vi har ca 6 prov/inlämningar som ska göras innan lovet, så det är bara att kämpa.

Efter skolan pluggade jag en del på företagsprovet och sedan på kvällen kollade jag och Carl på hockeyn. IKO förlorade dock, men det var ändå lite mysigt att vara där och kolla.

Fikan på psykologin idag, mums!

Likes

Comments

Ett av mina fynd på black friday, ett par ursnygga träningsskor som jag ska ha på gymmet. Tidigare hade det kostat 1300, sedan var det nedsatta till 800 +50% rabatt vilket blev ett pris på 400kr. Hade inte direkt spanat in just dessa skorna innan men när jag väl stod i affären kunde jag inte motstå eftersom de var snygga och sjukt billiga.

Länk till skorna hittar du HÄR

Likes

Comments

Hejsan!

Tänk att det redan är första advent Känns som att det inte var länge sen det var sommar, tiden har gått så sjukt fort. Men det klagar jag inte över för julen är det bästa. Allt är så mysigt och fint. Nu saknas bara lite snö, sen är julstämningen på topp. Idag jobbade jag från kl 8-12 och det var väldigt skönt för det var inte alls mycket gäster som jag trodde det skulle vara. Efter jobbet åkte jag hem, pyntade rummet och sedan var det dax att packa till mamma. Sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att kolla serie. Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är så sjukt trött och känner mig lite halvt sjuk.

Godnatt på er!

Hörde Edwards Blom nya jullåt och måste faktiskt erkänna att jag tycker den är jättebra!

Likes

Comments

I samarbete med isecrets.se tänkte jag tipsa om ännu lite julklappar. Mina favoriter från isecrets.se är helt klart posters som är så sjukt snygga att inreda med. Jag har tänkt att sätta upp mina hemma hos mamma så bild på de kanske kommer ut senare i veckan. Marmor "skalet" till datan tycker jag också är hur snyggt som helst.. Jag hade inte tackat nej att få dessa produkter i julklapp, och det tror jag inte en tjej i samma ålder som mig heller hade gjort. Kika gärna in deras sida för att se mer av deras produkter. Med koden: matildasvensson20 får ni 20% rabatt på ett helt köp ända fram tills 31 december

Fick även hem ett skal men är inte helnöjd med det för jag råkade beställa fel färg men det får funka ändån :/

Likes

Comments