Först på morgonen igår red vi ut med våran ledare, det var inte någon jätte rolig uteritt då vi bara fick skritta och trava. Dock var Putte väldigt pigg och ville springa iväg. Men han var väldigt fin och mjuk vilket är kul.
Sen på eftermiddagen red vi inne i manegen. Vi gjorde några små övningar så vi skulle lära känna våra hästar. Putte var väldigt väldigt pigg och ville inte alls lyssna. Det kan också bli så att han hänger sig i bettet vilket jag tycker är jobbigt.


Sen idag var det också uteritt först, denna gången var det lite roligare och lite mer fart i den. Vi galopperade ett par gånger och jag måste säga att han var väldigt fin. Sen tyckte han att dom andra framför var väldigt långsamma men då får vi bara öva på att hålla kort galopp vilket också är bra.
På eftermiddagen red vi i paddocken. Då hade vi typ markarbete. Lite trav och galoppbommar. Putte blev helt galen och tyckte det var jätte roligt att rida över några bommar. Det var verkligen så att han bara ville springa över bommarna och inte lyssna på mig. På galoppbommarna gick det bättre men han galopperade lite på snedden vilket är jobbigt.

Imon ska vi ha gymkana och rida ut barbacka vilket kommer att bli riktigt mysigt.

Likes

Comments

Nu är vi på ranchen och ska precis gå och läggs oss. När vi kom dit så fick vi först våra stugor och så fick vi göra iordning dom. Sen hade vi någon genomgång med föräldrarna om typ regler och sånt. Sen till det mest spännande vilken häst och grupp man skulle hamna i. Jag fick Putte!!! Yey så glad. Sen kom jag också i gruppen tuff som är den högsta av alla gruppen här på ranchen. Jag blev väldigt förvånad för jag hade aldrig trott att jag skulle komma i tuff. Så det var riktigt kul. V
Vi hämtade sen hästarna och borsta av dom lite. Åt mat och nu ligger vi här i sängarna. I morgon blir det först uteritt med tuff-gruppen och sen en liten dressyrlektion i manegen/paddocken.
Hörs imon puss

Måste bara säga att jag älskar alla ledare också! Så härliga. Men man ska aldrig lämna sig mobil hos dom... Då går det såhär.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det en ny dag och mitt första inlägg här, jag kommer inte göra något speciellt utan bara berätta vad jag har för planer för dagen.
För ja, idag är det ingen vanlig dag haha. Som nästan alla ska så ska jag också åka på ridläger. Så idag ska jag åka till ranchens ridläger och stanna där tills söndag nästa vecka.
Jag skulle gärna vilja ha Putte som jag då också hade förra året när jag var på ranchen.
Men innan jag åker då? Ja då blir det pack av det sista som ska med, sen måste jag väll föra över massor av bilder till datorn så att jag har fullt minne på kameran för jag ska fota!! Massor!
Ja, det kommer säkert ett inlägg ikväll om vilken häst jag fick och så.
Ha det gött!

Likes

Comments