Sitter just nu på 3 dagars läger med klassen, vi kör traktorer och fyrhjulingar, prov imorgon och förmodligen körkort! Dricker just nu grönt te med citrus smak och väntar på god mat, imorgon har inte jag kvar Janni , så jag ska spendera min dag med henne, sen har jag lov!

Kram på er!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hon är det finaste jag någonsin har sett, mitt hjärta, jag älskar dig.

Likes

Comments

Det tog en lång tid innan jag valde att skriva ut hur livet runt hästarna kommer att bli. Därför har jag inte bloggat på ett tag då jag känner att dom sista tiderna med Janni ska jag lägga ner tid och kärlek på, vi ska ha dom roligaste tiderna tillsammans!

Jag kommer inte längre va ägare på Janni utan nu är det dags för tanten att komma till en yngre tjej och lära henne allt hon har lärt mig. Det känns bra med samtidigt tråkigt, självklart. Hon kommer stå kvar i stallet så jag kommer alltid kunna se henne, pyssla med henne, rida då och då och se till att hon får ha det kul och lära ut!

Jag kommer då alltså ta en yngre ponny på foder för mina sista ponnyår, utbilda, träna, tävla och det viktigaste, HA KUL. Det kommer bli år med mycket blod och tårar men i slutändan kommer jag vara stolt över mig själv som tog detta beslut. Janni har verkligen lärt mig ALLT, hon har ibland varit en pain in the ass men samtidigt en riktigt prinsessa❤

Trots sina 27 år är hon fortfarande som en unghäst ibland, trots de VILL hon fortsätta och vill verkligen göra allt för sin ryttare. min fina sessa.


Jag älskar dig min stjärna, du har visat mig ljuset i livet på din varma trygga rygg.Likes

Comments

Idag kom ett litet paket hem till mig från nelly med två jätte fina klänningar som jag har beställt!😍

Skaterklänningen satt finare på mig en vad den gjorde på modellen (in my opinion) så det var faktiskt ett riktigt kap jag gjorde trots att jag tvekade lite. Den andra satt som en smäck och var super tight 👍

Likes

Comments

God eftermiddag alla läsare! Idag blev jag hemma från skolan av olika skäl, kommer förmodligen bli det hela vecka förutom torsdag och fredag.

Idag ska min kära syster och kusin få rida Joseph och Janni medans jag ska hjälpa Johanna med Brohlin som är mitt projekt, ska berätta mer om det senare idag om vad jag håller på med honom och vad själva ''grejen'' går ut på! idag ska jag stretcha alla benen och gå igenom honom vid hans stela punkter, sedan longera honom får att få fram honom i den takten jag vill ha honom i, mycket travarbete.

Har tyvärr inga bilder på honom utan dom ligger på min andra dator, men det kan vi ta någon annan dag.

Likes

Comments

Jag har tänk att ta upp bloggen igen och försöka hålla denna gång, det har varit mycket runt om mig just nu vilket har gjort att jag velat isolera mig från allt och alla och dessutom är det fullt upp i skolan och i hästfronten. Men nu är det ändringar!

Jag ska börja gymma mer, sola i solarium, färga håret, fixa skolan, fortsätta och kämpa med mitt lilla projekt, osvosv.

Ni får hjälpa mig att hitta inspiration och pepp till att blogga och samt hjälpa genom att kommentera! det hjälper mer än vad ni tror 😉

Likes

Comments

Sitter i bilen med min lärare för att åka till sura och rida lite markarbete, plus redovisa kvarka och skriva prov! Igår var jag hos daniela och jobbade hela 12 timmar 😴 men kul va det, fick rida en rehab häst vilket gick jätte bra, sedan åkte vi iväg mot Strängnäs för behandling och sadelprovning åt henne kunds häst, mycket lärorik!

Snart lov och jag skall ta och bara hästvakt åt min lärare Karin, ska bli riktigt rolig och få hjälpa till och rida hennes fina häst! Ska dessutom försöka komma iväg med Janni till ridhus och hoppa lite, men innan det ska hon gå mycket ute i lösgörande form. 🐎

Nu ska jag snart börja stalltjänsten och sedan göra prov, wish me luck!💋


Likes

Comments

Blev nyss klar med att putsa 4 träns, sporrar, tyglar, pannband osvosv, imorgon blir det nog bara 1 sadel att putsa, dom andra tar jag nog i vår (eftersom dom endå inte används).

Blev en skogstur med syrran och madre, sen detta och nu ska jag ut för att träffa mina vänner☺️
Likes

Comments

Blev ett täcke till tanten istället då fodret var slut, kommer in imorgon då jag även nog köper något mer! 😄


Likes

Comments

Som rubriken lyder så har vi fått två nya ryttare i släkten! Min kusin och syster fick hoppa upp på hästarna idag och rida ut barbacka👏 Min kusin red Janni medans jag ledde henne, och sedan var det min syster med Joseph och madre som ledare.

Vi tog en uteritt i mörkret så tyvärr blev det inte ens några mobilbilder, men vi var ute ett tag och dom fick trava lite, såå duktiga!😄


Likes

Comments