Header
View tracker

Ikväll drog min karl med mig på bio, premiären av Morran och Tobias om de ska vara exakt! Tyvärr var den en stor besvikelse.

Efteråt klev vi in på min favorit resturang 2 rum och kök som bjöd som vanligt på en helt fantastisk fondue.

Sällskapet var ju också de bästa så middagen kunde ju inte bli bättre. En underbar kväll med min underbara man, så lycklig som få gå på dejt med han <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Precis ätit en super frukost på jobbet! Idag står en rolig dag på schemat.

Hörs mer om det senare, nu kallar jobb!

Likes

Comments

View tracker

Kvällens efterrätt, slängde ihop chokladpudding med mitt absoluta favorit strössel SILVERKULOR! Kan äta upp en hel burk med såna.. Så goda!

Likes

Comments

Idag var jag hos fina Stina på Cookie&i och la ljusa slingor, jag färgade det mörkt sist men trivdes inte alls i det så idag livade jag upp det med blonda slingor igen.. Så nöjd! Klippte även en bra bit på håret så känns himla kort men samtidigt super skönt. Nu väntar hockeykväll här hemma, heja Karlskrona!

Likes

Comments

Välkomna alla rara! Idag skiner solen och ingen är mer blogg sugen en jag, precis varit förbi Ica och handlat inför kvällens middag som består av Cabonara! Alltså vem gillar inte det? En av världens godaste vardagsrätter.

Så vem är jag?

Matilda Strandberg, 24 år från Karlskrona! Lever lyckligt med min sambo Viktor som lever för mig och sin hockey. Jag lever för han och min inredning, matlagning och resor till varmare breddgrader! Att jag sitter i rullstol lär ni inte heller missa, jag överlevde nämligen cancer när jag var endast 6 månader så min styrka och kraft kan ingen slå!

Nu kommer snart gästerna, häng gärna på här i min vardag!

Puss / M

Likes

Comments