Nu kommer det fina vädret! Är så glad, sol värme ja tack! Igår åkte vi in till Göteborg med några elever och kollade på en konster på kronbordarna.
Vi hade vädret med oss och det var en underbar dag att göra utflykt på.

Efter jobbet åkte jag in till Alingsås för jag hade franstid kl 18. Sen kom Fredrik och hämtade mig då tågen var inställda. Efter det duschade jag och åt, sen somnade jag direkt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter jobbet åkte jag till Alingsås och fixade till naglarna. Fick vänta på tåget i 20 minuter.. så fort vädret är kaos så går tågen aldrig i tid, Blir så trött.

Nu är jag äntligen hemma, efter en långdag. Godnatt

Likes

Comments

Tycker måndagar alltid går så fort, dom andra dagarna går väl sådär snabbt.

Just nu sitter jag i soffan har precis duschat och innan det åt jag middag. Var och tränade efter jobbet sen kom Sofie och hämtade mig.

Likes

Comments

Godmorgon måndag! Det ösregnar, blåser och är jätte grått ute, och det är snart maj? Vill ha värme.. gärna nu tack.

Likes

Comments

Gårdagen var jätte bra. Efter frissan så började jag Fredrik och pappa förbereda middagen. Sen åt vi jätte god mat, grillat med potatisgratäng.

Efter jag hade ätit så skrev Julia till mig och frågade om jag ville ta ett glas i stan med henne. Vilket jag verkligen ville! Så jag tog första bästa bussen och mötte upp Julia, sen satte vi oss på Le Pain Francais. Satt där hela kvällen sen tog jag ett bussen hem. Perfekt lördag🌟

Likes

Comments

Min lördag började med att jag vaknade kl tio, gick upp och åt frukost, efter det körde Fredrik mig till Lerum för jag hade en frisörtid kl12!

Nu är jag vårfin, blev verkligen jätte nöjd trots att jag inte varit så här ljus på länge, är lite ovan men jag vänjer mig nog snart.

Likes

Comments

Efter en lång fredag är det nu slut på jobbandet och jag välkomnar en god helg med urinvägsinfektion.

Vaknade fem i morse och hade så ont.. laddade då ner appen min doktor och fick recept utskrivet direkt, blev så glad och det var så skönt att slippa åka till vårdcentralen för att vänta och ta en massa prover.

Likes

Comments