Likes

Comments

Jag är ju så nöjd!! Ska verkligen fortsätta att gå här. Någon som lyssnar och ger verkligen det man vill ha.

Likes

Comments

Vilken underbar dag☀️ det är så härligt när solen tittar fram. Nu är jag i Lerum och väntar på tåget! Kl 18 så ska jag få naglarna fixade. Hinner även kika lite i butikerna i Alingsås innan det är dags.

Likes

Comments

Imorgon så ska jag fixa mina naglar! Har tidigare gjort naglarna på Linnnails i Alingsås, men dem senaste gångerna har jag verkligen varit missnöjd dom har inte lyssnat man har fått väntat och dom har missuppfattat boknings tider. Så i morgon ska jag till Victoria, jag gör ju mina fransar hos hennes syster så tror inte jag blir missnöjd!

Vet dock inte vad jag ska göra för något, Har alltid lika stor beslutsångest när det gäller naglar, det finns ju alltid hur många alternativ som helst och det blir alltid lika svårt att välja..

Likes

Comments

Slutade kl fyra idag och åkte direkt till gymmet. Efter det så hämtade min syster mig så åkte vi till Landvetter för att hämta hennes pojkvän. Efter en lång dusch och middag ligger jag nu i soffan med matkoma.

Likes

Comments

Vaknade upp och var super yr.. det har liksom inte velat gå över än vilket är jätte jobbigt. Dagens planer är att vila upp mig och hoppas att denna yrsel går över.

Likes

Comments

Just nu sitter jag mätt och belåten i soffan, och kan inte vara mer nöjd att det äntligen är fredag. Det var en händelserik dag på jobbet. Det positiva idag var att vi kollade på Vaiana, kan väl säga att den var helt underbar. Helt klart den bästa Disney filmen hittills.

Likes

Comments