Började med att äta en helt underbar frukost. Efter det så gick vi och la oss vid stranden. Men det blåste för mycket så vi gick till Polen och nu har vi legat här sen tio.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Framme i paradiset, alltså wow! Känns som en dröm. Vi har legat vid Polen sen vi kom fram, nu sitter vi på våran balkongen och ska snart gå och äta middag. Det blir nog en tidig kväll för oss, vi båda är väldigt trötta.

Likes

Comments

Äntligen färdigpackad! Har grejat hela dagen, samt skrubbat hela kroppen så nu är jag helt redo. Jag och Fredrik gick även till bonum förut för att köpa tidningar som man kan ha på stranden.

Nu har vi båda sjunkit ner i soffan med lite mys. Vi båda längtar tills det ska bli sent så vi kan sova. Nu är det nära!

Likes

Comments

Igår testade jag och Carro detta vinet! Det var helt ok! På sommarn blir det nog en succé, dock blev tungan jätte blå...

Jag fixade fransarna efter jobbet, sen kom Carro och hämtade mig så åkte vi till henne. Det var ett år sedan vi träffade sist så vi hade en hel del att prata om!

Likes

Comments

Var hos underbara Viktoria igår och fixade mina naglar. Denna gången fick det bli neon färgade, tänkte att det blir snyggt på stranden.

Likes

Comments

Mormor och morfar var vägarna förbi gråbo,  men ingen i familjen var hemma, så i våran grill låg det en liten present till mig.   ♡

Likes

Comments

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen på väg till jobbet. Slutar fem idag, efter jobbet så ska jag hem och packa. Åker på måndag, men har fullt upp alla dessa dagar så det får bli idag.

Likes

Comments