Godmorgon måndag! Var jätte snabb imorse så nu har jag lite tid över innan jag ska gå till bussen och det spenderas i soffan. Idag slutar jag halv fyra, och får väl se vad jag hittar på efter jobbet, eller vad man orkar hitta på.

Likes

Comments

Jag och Fredrik bestämde oss lite spontant att gå på bio en tråkig söndag. Vi valde filmen pirates of the caribbean, den var jätte bra och kan verkligen rekommendera att se den!

Likes

Comments

Igår köpte jag underbara blommor på torget i Lerum. Jag och Felicia ska göra våra egna kransar idag när vi kommer fram till Förö. Så mysigt!
Vi åker vid kvart i tolv så nu ska jag försöka packa ner de sista som behövs ta med.

GLADMIDSOMMAR🌸

Likes

Comments

Denna gången fick de bli neon igen. Älskade mina neongula naglar, så denna gången fick de bli en blandning mellan neonorange , glitter och neonkorall. Och jag bara älskar dom!

Likes

Comments

Igår åkte vi till stamsjön med elverna. Det var ju strålande väder jätte varmt och helt underbart.
Så det var perfekt att hoppa i sjön, det var 20 grader i vattnet så det var inte alls så kallt!

Idag är det torsdag och taggar upp inför midsommar. Har en heeel del att fixa efter jobbet.

Likes

Comments

Haft en helt underbar dag med barnen på skolan. Vi åkte till Nääs där våran sångpedagog hade anordnat midsommarfirande för oss. Det var strålande väder och det bjöds på tårta, dans och sång. Kunde inte bli bättre en sån här dag.

Som sagt så var vi ute hela dagen, och jag ser mer eller mindre ut som en tomat. Trodde inte att solen tog så mycket, men har bara mig själv att skylla på.

Likes

Comments

Lilla Stella döptes igår, och det var så fint. Efter dopet åkte vi till församlingshemmet, fikade och kollade på presentöppning. Det var ju helt underbart väder igår! En tilltog sommardag.

Efter fikan så åkte jag och Fredrik hem, bytte om och sedan cyklade vi till Johan & Felicia. Satt där en stund och laddade batterierna i solen. Vi cyklade sedan vidare till Magnus och Alexandra där dom hade afterdop vi grillade hamburgare och bara satt och njöt!

Likes

Comments