View tracker

Igår så såg jag Frölunda för första gången, dom vann med 4/0 vilket var bra! Men kände väldigt fort att det inte riktigt var min grej.

Efter matchen drog vi till dancing dingo! Och var där hela kvällen. Efter airhockey dans och massa drinkar tog vi bussen hem. En jätte rolig kväll på stan och idag blir det ännu mer Göteborg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Precis gjort klart vårt pepparkakshus! Pappa har tjatat lite och eftersom det endå är första december i morgon så kände jag mig tvungen. Men nu är kladdet klart så imorgon blir det lite mer pill på huset som kommer bli super fint.

Likes

Comments

Måndag igen, eller ja snart tisdag faktiskt. Dagen var bra vi åkte på utflykt till grunden BoIS så tiden flög verkligen förbi. Efter jobbet hämtade mamma mig så åkte vi hem. Har väl mest bara slappat framför tvn sen jag kom hem men snart ska jag bege mig mot Fredrik!

Likes

Comments

Fick bli en tripp till Partille då Fredrik hade match idag, dom vann tyvärr inte men dom är endå klara för all trean tjohooo

Likes

Comments

Huset lyser och snart är det jul, helt sjukt vad tiden går fort!

Likes

Comments

Först var vi på pinchos innan Håkan och åt sååå gott. Sen gick vi mot Scandinavium in och ta våra platser sen började det!

Det är verkligen inte bara en konster utan så mycket mer. Och är så glad att jag fick tag på biljetter till sommarn. Så snart ses vi igen

Likes

Comments

Sitter på bussen på väg till stan. Ska gå runt och kolla lite sen sätta oss någonstans, efter det har vi bord på pinchos kl fem. Och sen blir det Håkan!! Tagga

Likes

Comments