Gick väl så där bra att åka idag haha. Men kul var det! Nu väntar jag på bussen i Lerum, vill bara hem och sova nu, är såå trött.

Likes

Comments

Sitter på bussen nu med en chai i handen. Idag ska vi åka skridskor, är så taggad!

Likes

Comments

En lång onsdag, är helt slut eftersom jag fått jobba över varje dag. Ska även göra det imorgon också. Och på fredag börjar jag sju istället för åtta, så ja i helgen bli det bara att ta det lugnt. Just nu sitter jag i soffan och halvsover. Har haft en riktig tuff dag på jobbet men som tur vänder ju veckan nu, snart helg!

Likes

Comments

Igår bjöd mamma & Pappa oss på brunch. Har aldrig ätit på Nääs innan men wow! Så goda grejer och så var det så fint väder. Vi satt precis vid fönstret så vi hade verkligen en fin utsikt.

Dagen fortsatte med hockey! Då kom finaste Felicia och Johan med chokladbollar till mig. Så söta. Dom vann matchen och dagen avslutades med ett avsnitt av skam.

Likes

Comments

Fyllde 21 igår och det firade vi i lördags. Hade tjejmiddag med mina favoriter. Lekte en hel del lekar åt god mat och sedan drog vi in till stan för att gå ut och dansa. Kunde inte fira min födelsedag bättre.

Likes

Comments

Precis ätit en sjukt god middag och snart ska jag upp till Jennifer för att kröka lite. Det blev nämligen en spontan utgång till trädgårn idag! Kommer bli grymt kul.

Likes

Comments

Sov ut och vaknade med ett ryck kl halv tolv. Bestämde mig för att ta tolvbussen till Lerum för att sola samt träna lite. Efter gymmet kom världens bästa pojkvän och hämtade mig. Nu har jag duschat och är fräsch igen.

Likes

Comments