Fem arbetsdagar är snart avklarade! Och måste säga att jag är helt slut, så det ska bli skönt med lite helg även fast jag har full späckat schema denna helgen. Idag slutar jag fem sedan ska jag på intervju halv sex och efter det så ska jag till Mathilda för att dricka vin!

Imorgon så ska jag och Fredrik in till Göteborg för att kolla matmarknad dricka öl och äta langos, på kvällen är det fest hos Jennifer som fyller 22! Hon har Hawaii tema så det lär bli kalaskul.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är lillördag och det är två arbetsdagar kvar till helg! Denna veckan har varit så bra än så länge. Idag så tog vi oss in till Göteborg för att gå in på Alfons Åbergs kulturhus och sedan självklart kolla på olika stånd och aktiviteter. Vi hann tyvärr inte kolla matmarknaden, men eftersom jag slutar tre i morgon så kan man passa på!

Likes

Comments

Igår kom de massa kompisar hem till Fredrik, vi spelade massa spel sjung och skrattade tills klockan blev halv fem. Tiden flög förbi och jag hade så kul! Ett perfekt avslut på en fantastisk lördag. Nu börjar semestern lida mot sitt slut och jag har haft 4 helt underbara veckor, dock kunde vädret varit något bättre, kanske nästa år😉

Likes

Comments

Hur fin är inte min nya handduk! Jag är helt kär. Den är inte bara fin utan stor och super mjuk.

Likes

Comments

Idag kom Sofie och Wilmer på besök! Nu när man inte sett dom på nästan en vecka, saknat ihjäl mig.
Annars idag har jag inte gjort så mycket. Tog en lång sovmorgon, tvättat och självklart umgåtts lite med mamma och pappa!

Likes

Comments

Idag festade vi till med en brakmiddag på Robinson crusoe! Det var grillbuffé med massa gott kött och efterättsbuffé gissa om man är mätt nu.. resturangen låg precis vid vattnet och utsikten var helt underbar✨

Likes

Comments