Header

Vaknade imorse och var så himla trött, somnade med mobilen i handen flera gånger. Så dagen har/är ganska seg, lektionerna går saktare än vanligt och jag har svårt att koncentrera mig. Måste dessutom skynda mig hem så jag hinner plugga innan jag ska och rida! Är jättetaggad på ridningen ikväll, vi har min favorit vikarie och jag har inte ridit Prakt på två veckor. Ena veckan var jag sjuk och förra var det alla hjärtansdag.

Just nu sitter jag på slöjden haha. Kort uppdatering men snart slutar lektionen och jag måste städa så vi hörs ikväll eller imorgon!!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra, själv mår jag ganska bra. Skolan är bara lite jobbig men sånt är livet. Dagen har gått ganska bra, måndagar är dem jobbigaste dagarna vi har verkligen inte mycket raster. Max 5 minuter.
Men det gick ganska bra.
På fredag har vi två prov, ett i kemi och ett i so så jag måste plugga ganska mycket. Vi får plugga på lektionerna också men det räcker inte för mig iallafall.

Just nu sitter jag och äter i logen på hockeyn. Är inte jättestort fan av hockey men det kan vara kul, musiken är bra iallafall haha.
Hoppas ni alla haft en bra dag!!

Likes

Comments

Denna dag är jag så taggad på! Ska åka in med tåg kring halv elva till stan, så då ska jag o Sabine in o bara chilla en stund innan hon ska dansa. Tror det blir så att jag bara sitter o väntar där på ballettakademin.
Sen går vi o äter lunch om vi inte redan gjort det innan, o kring tre så börjar William Spetz.
Han show heter "Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?"
Så tagga tagga!

Efter showen så åker vi hem till Sabine och gör sushi. Nomnom. Det blir väl bara lite myskväll sen somnar vi nog. För dagen är helt fullspäckad.
Kommer ju inte ha tid till ett till inlägg idag, möjligen en ATM eller något kort ikväll. Hoppas ni får en bra dag!!

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Idag blir det skola för min del, mår lite bättre så ska prova fara dit idag.

Min helg vet ni ju redan lite om, ska på William Spetz med en kompis och vi ska kanske sova över hos någon också. Vi får se, det beror på hur jag mår. Men det blir säkert bra.
Har inte så mycket andra planer, kan hända att det blir slalom på söndag men det beror ju också på hur jag mår :/ Jag hoppas verkligen det går över nu alltså!
. Nu ska jag gå och göra mig lite frukost. Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Hej och godmorgon!
Är hemma idag från skolan för att jag håller på/är sjuk. Är så less på att vara sjuk nu. För ungefär två veckor sen var jag också sjuk i ungefär en vecka kanske. Så jag hoppas verkligen detta inte är något långvarigt.
Ska dessutom till William Spetz i helgen och det vill jag inte missa!! Vi får hoppas på det bästa.

Så idag blir det inte att göra mycket, ska försöka sova så mycket jag kan och kanske kolla på lite film. Fast egentligen har jag hört att det är bra om man tar friskluft några minuter när man är sjuk. Så jag kanske sätter mig på uteplatsen med en filt. Eller alltså jag vet inte, har ni hört något om det?? Hmm...
Hoppas ni alla får en bra dag i skolan & kämpa på ni som har det svårt!

Tb Gran Canaria! Saknar stället.

Likes

Comments

Hej på er!!
Nu hade jag tänkt att börja om med bloggen, verkligen försöka satsa! Har fortfarande mycket prov, men har märkt att jag faktiskt har mycket tid över. Så jag har tid till bloggandet.
Sen så saknar jag att blogga också, älskar att skriva ut allt jag känner och berätta hur min dag varit, så jag hoppas ni är med mig!

Om jag har några nya läsare så tänkte jag bara berätta lite om mig själv. Jag heter Matilda Hedström, en tjej på 14 vintrar och jag gillar att fota, vara med kompisar och att rida. Så på denna blogg tänkte jag dela med mig av nästan allt jag gör och mycket annat också!

Likes

Comments