Hej på er!! Hoppas ni haft en bra Söndag, det har jag iallafall. Tänkte dela med mig lite av vad jag har för planer för veckan, vi kör igång!

Måndag: Skola, sedan bara ta det lugnt eller vara med någon kompis. Måndagar är en lugn dag för mig.

Tisdag: Skola och hoppsatsning efter skolan. Tagga tagga!

Onsdag: Skola, vi ska ha E-prov i matte och jag är ganska så säker så jag hoppas det går bra. Efter skolan ta det lugnt en stund sedan blir det ridning.

Torsdag: Ska nog plugga lite grann, vi har A-C prov på Fredagen så plugg sedan chilla.

Fredag: Har inga särskilda planer för Fredagen, vi får höstlov!! Är så himla taggad på det. Tror nog att jag är med kompis efter skolan på fredagen men vet inte än.

Lördag: Inga riktiga planer för den dagen heller, kanske stan eller vara med någon kompis. Vet inte har inte planerat så mycket till helgen men delar med mig av det ändå.

Söndag: Ingen aning, kanske kompis där också har ju ingen skola dagen efter eftersom vi har höstlov.
Frästen har ni några planer för höstlovet?? Jag har inte det iallafall, blir nog nån övernattning med kompis och netflix o chill.

Ha en fortsatt bra kväll! Kram //Matilda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla!! Hur mår ni?? Själv mår jag bra.
Det har ju inte varit så jättebra uppdatering i veckan men det får ni leva lite med. Har läxor och rider 2 gånger i veckan så har inte alltid tid. Ja men iallafall skolveckan har gått jättebra faktiskt, jag har haft fysikprov och det gick väl sådär. Annars har allt varit chill. Ridning har också gått bra i veckan, i tisdags hade vi typ hoppning och i onsdags markarbete.

Till idag, har haft en väldigt lugn dag. Har sett på film och bara tagit det lugnt. Så finns inte så mycket att berätta om vad som hänt, ah ikväll har jag och mamma haft myskväll. Sett på en jättebra film och gjort grönsaksdipp. Det var gott.

Imorgon så ska jag följa med min kusin till hennes stall, vi skulle motionera hästarna tror jag och sen får vi väl se. Lär ha lite söndagsångest och även se lite film och lite sånt.
Vad har ni gjort idag?? Tell me!!
Lite kort uppdatering men det är nånting iallafall, kram // Matilda.

Likes

Comments

Hej på er!! Hur mår ni?? Själv mår jag jätte bra! Dagarna i skolan har gått jättebra, finns inte så mycket att berätta vanliga skoldagar.

Tänkte berätta lite om Tisdagens hoppträning med Prakt. Vi skulle börja med att värma upp på sockerbitar, dom va som på en volt så då skulle vi först börja med att trava och lägga dit en sockerbit sedan la vi till fler och fler och sedan alla. Han var jätteduktig verkligen, lyssnade jättebra framåt och pigg.
Efter vi gjort det ett tag så skulle vi gå in på en stutts i mitten, det var tre hinder. Vi började med att komma in i galopp och bara prova på.

Sedan efter stuttsen låg det två bommar, en till höger och en till vänster så vi skulle börja med att hoppa stuttsen sedan fara till högra bommen och sen samma sak fast den vänstra bommen.
Det gick jättebra! Han var lite bråkig i början men sedan gick det bättre.
Hoppas ni förståd nått kram //Matilda.

Likes

Comments

Hej alla! Hur är det? För mig är det bra! Sitter på slöjden och väntar på hjälp och då kom en tanke upp i mitt huvud att jag vill göra en Q&A. Vill ni ha en sån? I så fall så får ni jätte gärna skriva frågor. Jag skulle tycka det skulle vara jättekul.

Ni kan skriva frågor här under i kommentarerna eller skriva till mig på snapchat eller kik. På snapchat heter jag "maatildaass" och på kik "matilda.duvetvem". Hoppas ni vill detta. Kram på er!!

Likes

Comments

Hej på er!! Hur mår ni??
Själv mår jag bra. Förlåt att det inte varit så bra med uppdatering denna helg men har inte haft tid. Men iallafall överraskningen i Fredags till Sabine gick super bra!! Allt gick rätt och hon blev super glad. Vi överraskade henne genom att knacka på hos henne och gömma oss sedan hoppa fram när hon öppnade. Så hon fick klä på sig sedan gick vi med henne till mig och där hade vi gjort i ordning jättefint med fika, godis med mera. Det var jätte kul och hon blev super glad!

I lördags så var jag på hennes släktkalas och det var jättemysigt och kul. Sen efter så var jag kvar en stund och vi såg på skräckfilmen "The visit" den var sjukt bra, tipsar den men se den inte själv för den är ganska så läskig och man har en klump i magen hela filmen.
Nu idag så var vi tvungen att fara in till stan men det har jag inget problem med för det är kul att va i stan. Så nu är vi påväg hem och jag ska nog sätta på en film och ta det lugnt.

Kram //Matilda

Likes

Comments

Hej alla!!
Just nu är livet på topp, dagarna rullar på skolan går bra, ridningen och allt. Fast alltså det är typ läskigt hur snabbt veckorna går. Shit alltså.
Iallafall dagen har gått bra, vi hade musikprov och det gick bra. Var säker på nästan alla frågor så är nöjd med min insats.
Imorgon är det Fredag! Yeeyy. Ska bli så himla skönt med helg och få sova ut, är helt slut med så behöver sova. Imorgon fyller även Sabine år, det ska bli jättekul. Har planerat lite saker till imorgon till henne, kan inte skriva det här om hon läser det men ni får veta imorgon eller på lördag vad det var. Vad har ni för planer för imorgon?? Tell me!!

Skoldagen imorgon är den bästa som nog många av er redan vet att jag tycker. Vi har en timmes lunch och en håltimme på 45 minuter. Vi går dock till 15.10 men det är ändå inte så farligt när vi har så bra schema.
Nu iallafall ska jag sätta på youtube och sedan blir det godnatt.
Ha det bra!! Kram //Matilda

Likes

Comments

Hej på er!! Jag är ledsen att jag inte uppdaterat så mycket dom sista dagarna. Men har haft fullt upp med att plugga till prov och ridningen. Nu har jag pluggat färdigt till prov och har ridning ikväll.

Men iallafall tänkte berätta lite om hur gårdagens pass gick med Prakt. Vi hade markarbete. Vi skulle börja med att värma upp med tempelväxlingar. Fört skritt till halt, trav till skritt och sen galopp till trav. Det gick jättebra han lyssnade perfekt. Sedan skulle vi komma in på travbommar, trava över dom första och göra halt emellan och trav igen över dom andra travbommarna.
Vi gjorde så några gånger sen gjorde vi samma sak på galoppbommar men då skulle vi trava in och fatta galopp efter dom första bommarna och galoppera över dom andra.

Han skötte sig jättebra och var faktiskt väldigt pigg.
Dagen har också gått bra! Vi hade SO prov och jag kunde allt förutom en fråga var jag osäker på men men sånt händer. Sen imorgon har vi musikprov men det är jag säker på.

Hoppas ni haft en bra dag!! Kram //Matilda

Likes

Comments

Hej alla!! Hur är det?? Själv är det bra!
Denna helg har verkligen varit superbra. På fredagen tog jag det bara lugnt och var med familjen och igår (lördag) så var jag på stan på dagen och vid middag tills idag så har jag varit med Sabine, Isac och Nathalie. Övernattningen gick bra! Vi la oss inte så himla sent så det var skönt men är ändå ganska så trött just nu.

Imorgon är det skola igen. Inget speciellt händer denna veckan. Vi ska ha två prov ett i musik och i So tror jag. Önska mig lycka till.
Uppdateringen denna vecka ska jag försöka hålla bra, göra några tidsinställda kanske, vi får se. Men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt.
Har ni haft en bra helg?? Hoppas det, kram //Matilda.

Likes

Comments

Hejjj!! Hur mår ni en sådan kall morgon?
Själv mår jag super bra, har lite träningsvärk i magen sen igår då jag provade lite nya magövningar men så farligt är det inte. Idag på dagen har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. Tror jag bara tar det lugnt eller nånting, får väl se om jag och mamma hittar på något. För pappa är på Rallycross.

Annars blir det väl att jag städar lite, kanske ser på film och lite sånt.
Jag vaknade för ungefär en timme sedan och var ganska trött så satte på youtube en stund och ska gå och göra frukost nu. Har ni några goda frukost tips till mig?? Om ni har det får ni gärna skriva. Har så svårt att äta frukost, har typ ingen lust. Så ni får gärna skriva förslag.
Kram // Matilda.

Likes

Comments