Header

Hallå, kolla bilderna! ☝️😍 Igår kväll knackade det på dörren och där ute stod världens sötaste luciatåg! Julsångerna satt inte som dom skulle så Nova sjöng istället "ja må du leva" och "lilla snigel".  Att jag är moster till gulligaste barnen är det inget snack om.

Efter det lilla luciabesöket åkte jag och Anton hem till mamma och pappa för att äta kvällsmat och lussekatter. Nu känns det att julen är nära (nästa vecka!!!!!) och jag är supertaggad! Hämtade ut de sista julklapparna på posten igår så nu är jag redo för julafton!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick ett meddelande från syster i förmiddags om att hon ville ut i det fina vädret och ta kort på barnen. Jag är inte sen att haka på en sån idé och eftermiddagen spenderade vi alltså ute i kylan. Korten blev bra och nu är jag hemma igen och tittar på det senaste avsnittet av Bachelor. Hur bra program är inte det?! Hög underhållningsnivå.

Likes

Comments

Jag äääääälskar när hösten är sådär solig och fin. Idag har det varit fullt upp från morgon till kväll, men jag lyckades ändå trycka in en liten promenad med kameran med mig. Jag har missat många soliga höstdagar i år men idag kände jag inte för att missa solen. Hyfsat kallt ute så mössan och vantarna fick också följa med (kanske inte så konstigt med tanke på att nästan halva november har passerat).

Likes

Comments

Hej igen! Jag sitter i bilen på väg hem från Huseby julmarknad och så kom jag tänka på bloggen. Det var ju ett tag sedan jag var här sist så det är dags för en uppdatering nu. Jag, Anton och hans föräldrar har som sagt varit iväg på julmarknad. Supermysigt att gå runt och provsmaka på olika sorters korvar och ostar och samtidigt lyssna på julmusik. Vädret har dessutom visat sig från sin bästa sida så det finns inget att klaga på. Nu längtar man bara ännu mer till jul!

Likes

Comments

Igår var stora delar av familjen samlade hemma hos Josephine för en pizzakväll. Det tackar man inte nej till! Vi åkte hem med mätta magar och glada munnar, det är ett gott betyg på kvällen. Efter en vild pizzakväll har både jag och Anton legat i soffan några timmar idag och återhämtat oss. One tree hill och godisskålen håller oss sällskap. På söndagar är vi inte allt för aktiva haha.

Likes

Comments

Oj, vad snabbt helgen har gått! Helgen har spenderats med familjen och med oss själva. En sådär mysig inomhus-helg. Har tryckt i mig en del godis med så har gått upp några kilo. Imorgon är det måndag igen och ja, det blir bra det. Ny vecka och här sitter jag utan söndagsångest. Skönt! Hoppas ni också har en bra vecka som ligger framför er.

Likes

Comments

Vad slår en höstfika tillsammans med storasyster? Inte mycket. Det är i alla fall det som jag har hittat på de senaste timmarna. Nu är jag hemma igen. Småstädar lite och tittar på One tree hill ("ond free till" om jag låter mobilen rättstava haha) samtidigt. ÄLSKAR verkligen den serien och nu försöker jag få Anton att älska den lika mycket som jag gör. Går sådär om jag ska vara helt ärlig, men jag jobbar på det i alla fall.

Likes

Comments

Hej! Jag lever även om jag är tyst. Kör på samma ursäkt som alla andra dåliga uppdaterare; Livet kom i vägen. Det har varit mycket att göra, men det är faktiskt inte hela sanningen till min tystnad. Jag har bara inte haft någon lust att blogga, men nu vänder det.

Ikväll unnade jag och Anton oss pizza och daimtårta. Vi kände båda två att det är precis det vi behövde en tråkig tisdag som denna. Min kompis kom även förbi en sväng innan med en uppdatering om livet. Hon har lite motgångar nu och jag tycker verkligen synd om henne. Jobbigt att se sin vän ledsen, men vi håller tummarna att situationen löser sig!

Likes

Comments

Här på bloggen händer det inte mycket, men i lägenheten händer det desto mer. Eller ja, det har hänt en hel del i veckan som varit. Nya tapeter, nytt golv och nymålat tak. Ständigt minst en hantverkare här hemma. Lägenheten var färdig precis lagom till helgen så de senaste två dagarna har spenderats till att flytta tillbaka sakerna som vi var tvungna att flytta på inför renoveringen. Det kändes nästan som att vi flyttade in igen och i en ny lägenhet. Men nu har vi det nytt och fräscht här, precis så som vi vill ha det. Vi är nöjda!

Likes

Comments

Någon har smittat mig med en jobbig förkylning så här sitter jag under täcket med datorn i knät och snörvlar. Febern håller mig sällskap, men också en snickare på toaletten. Ja, vi har en snickare inne på toan som fixar lite och har gjort det i två dagar nu men jag tror han blir klar idag. Sen har det sprungit lite andra människor här med. I slutet av veckan (eventuellt redan imorgon) ska det tapetseras och bytas golv här så det har varit snickare här med olika tapeter och golv som vi ska välja mellan. Kul att det händer saker i lägenheten men just idag hade jag bara velat vara själv och typ sova. Men men, snart har vi i alla fall nytt vardagsrum och kök. Woop woop!

Likes

Comments