Header
View tracker

En heldag i skolan inträffar inte så ofta nu för tiden, men idag hände det. Det var en ganska kul dag faktiskt. Hade en praktisk förmiddag och lekte sjukhus på skolans "sjukhusvåning" där man kan öva olika moment och går all in med kläder och så. Tänk er hur det är på ett sjukhus så har ni en hyfsat bra bild av hur halva min dag har sett ut. På eftermiddagen hade jag seminarium om katastrofberedskap och det var mindre kul. Lite småsegt, men det hör väl skolan till? 😉 Men det var kul att leka lite med klassen i alla fall! Efter två år tillsammans har man äntligen lärt känna dom flesta i klassen ordentligt. Det tar sin lilla tid att lära känna varandra när man är så många (120 st när vi började). Men hellre det än en liten skitklass på 20 pers 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

❤-helgen fick en långt över godkänd start! I lördags kom Anton med blommor, massa gott och en ring (ojojoj 😉). Så fint! Jag är helt klart välsignad med världens bästa boyfriend. Inget känns så bra som när vi är tillsammans. Han är den som jag kan berätta allt för, han bryr sig, han är snällare än snällast, han får mig att må bra, han gör mig glad, han har bästa tålamodet, han är rätt, han älskar mig och jag älskar honom. Jag får så mycket kärlek att det svämmar över och det är något jag aldrig har upplevt innan. Tack Anton för att du är en del av mitt liv! ❤️ 

Likes

Comments

View tracker

Semmeldagen och internationella pannkaksdagen på samma dag, är inte det underbart? Det känns liksom för bra för att vara sant. Mina två absoluta favoriter i matväg uppmärksammas på samma dag. Jag började fira redan på jobbet idag med en färsk semla och firade sen vidare på kvällen hos J&K. Där fanns det både perfekta pannkakor och semlor att frossa. Så det är alltså en mätt Matilda som går och lägger sig ikväll. Och en nöjd Matilda. Det här har varit en dag helt i min smak.

Likes

Comments

Ännu en bra helg har passerat. Halsen svek mig inte fullständigt (varje sväljning är en kamp, men man är ju viking) och jag har kunnat leva på i vanlig takt. Världens bästa Anton vet precis vad jag behöver för att må bättre och inledde helgen med att ge mig ett berg choklad. Förutom att käka choklad, kolla på film och basta så har vi levt Halmstadslivet också. Det var biljard-dags tillsammans med hans vänner. Tråkigt nog suger jag på biljard, men man kan ju inte vara bäst på allt. Kul var det i alla fall.

Idag fick det däremot bli en hemmadag. Hade egentligen skola, men gjorde en liten fuling och stannade istället kvar i sängen imorse. Så bra beslut! Vem orkar skola en måndag liksom?😉 Men imorgon ska jag vara desto duktigare och jobba. Tidig morgon innebär tidig kväll. Dags att sussa nu. Gnatt på er!


Likes

Comments

Jahopp, då har man lyckats dra på sig halsfluss. Men det gör inget för jag mår ganska bra ändå. Tänker inte låta lite halsont vara ivägen för mina helgplaner, nämligen att träffa Anton! Efter en jobbvecka ska det bli skönt att åka på weekend hos honom. Och på tal om bra saker, hur skönt är det inte att snön har försvunnit nu i veckan?! Äntligen borta! Love it ❤ Livet är bra nu.

Likes

Comments

En helhelg med Anton fick det bli! Han kom hit i fredags kväll och åkte hem igen typ nyss. Igår gav vi oss ut och sköt lerduvor med hans familj, och vet ni​ vad? Det visade sig att jag är en riktig höjdare på det där! Pricksäker som sjutton och imponerade till 100%. Känns bra att lyckas så inför en jägarfamilj. Blev lunch i skogen också innan vi åkte hem igen för att träffa J&K på kvällen. Där blev det ännu mer mat och prat prat prat. Så helgen har flutit på fint och jag kan inte göra annat än att längta till nästa helg. Helgerna är allt bra nu för tiden.

Likes

Comments

Hur skönt med helg? Såå skönt!! Äntligen några dagar ledigt. Har inte så mycket inplanerat så känner på mig att det kommer bli en riktig behaglig ledighet. Insåg btw för några dagar sedan att det bara är ett år kvar av min utbildning?! Det är helt galet! Om allt går som det ska så har jag tagit examen om ett år och ska vara klar för arbetslivet. Kan ju säga att jag känner mig allt annat än redo, haha! Jag gillar att plugga, det känns tryggt på nåt sätt. Men antar att det inte är hållbart att bara plugga livet ut 😉

Likes

Comments

Tog igen lite förlorad tid med min älskade Angelica idag! Tänk vilken fin vän jag har. Hon förstår mig, peppar mig, gläds med mig och vill bara mitt bästa. Vi gick hela gymnasiet ihop, men det va först efter studenten som vi blev riktigt bra vänner. Inte för att vi inte va vänner förut, men vi blev ännu bättre när vi hade slutat! Annars brukar det ju vara tvärtom, att man tappar kontakten. Men inte i det här fallet och det är jag så glad för. Tack Anki för att du är en så bra vän ❤

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Det är ju ett litet tag sedan jag kikade in här och lämnade spår. Jag kör med ursäkten som alla bloggare använder och säger att jag faktiskt inte har hunnit med att blogga. Det har varit praktik, födelsedagsfirande, plugg och vänner som har stört bloggandet. Och tidsbrist. Sorry alla trogna läsare.

Men ni ska få höra om den här helgen i alla fall. Jag har varit hos Anton hela helgen och haft det perfekt. Bastat lite, varit på dop, busat med hundarna, ätit gott och haft sköna dagar. Inte helt fel att komma bort från plugg och bara ha det bra istället. Helgen gick fort och det känns tråkigt att den redan är över. Nu är det plugg och jobb som gäller igen, men det är bara bita ihop och köra på så går det bra.

Likes

Comments

Inatt blev det inte många sömntimmar och det straffade sig idag, men inte på det sättet jag trodde. Vaknade pigg och glad och gav mig iväg till min praktik. Halvvägs framme slår migränen till och jag tvingas vända. Haha såå typiskt! Men men, så är det. Tur att någon smart människa har kommit på bra medicin vid migrän 😉 Så idag har jag i princip bott i sängen. Skönt att det går över hyfsat snabbt så jag är på benen igen imorgon.

Likes

Comments