Dagens frukost fick bli 2 kokta ägg och även två knäckemackor. När man räknar viktväkarpoints så blir det 7 points.

Likes

Comments

Som det står i rubriken, en ny start. Det är exakt vad jag ska göra nu.

Att blogga för mig är inget nytt, det har ja gjort så många gånger men det har alltid varit lite oseriöst men denna gång ska jag vara seriös med bloggen, för denna gång har jag en anledning.
I nästan hela mitt liv har jag varit överviktig, vilket aldrig har känts bra. Det är sen några år tillbaka som jag började må dåligt över min kropp, man kan säga att det börja genom att man kan upp i åldern då allt spelade roll, hur man såg ut och hur smal man är. Jag har törnat på gym och försökt att gå ner, har inte hjälpt, jag har gått hos en dietist som inte hjälpte. I vintras började jag med viktväktarna vilket gjorde att jag gick ner ca 15 kg innan sommaren men efter sommarn så gick jag upp hälften av det vilket jag inte alls mår bra av. Men nu har jag bestämt mig för att börja om på nytt, en ny start. Jag går inte ner för att bli smal eller så utan jag gör det för min hälsa, jag vill inte få hjärtproblem i tidig ålder utan jag vill kunna leva ett friskt liv så länge jag kan. Så jag hoppas på att du som läser kanske kan känna lite inspiration till att kanske ta tag i saker själv eller bara följa min resa genom detta.

Kommer inte skriva ut min vikt, kanske när jag har nått målet, det får vi se men kommer uppdatera med vad jag äter och hur jag tränar.

Hoppas ni vill följa min resa genom detta.

Matilda

Likes

Comments