Hej! Idag kommer jag inte att kunna skriva något så att jag skriver nu istället iallafall idag så ska vi ha match och den börjar redan kl 14.15 så att vi får vara snabba och den slutar typ någon stans vid 16.30 eller något så de ä en lång match o så ska vi åka i typ en timme innan så att vi hinner fram också! Hoppas vi syns i nästa inlägg så hörs vi!
Hej då!❤️❤️⚽️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag har jag vara åkt bil i 5 timmar och bara slappat så de ä inte så mycket att skriva i detta inlägget! Hoppas att vi ses i nästa inlägg!
Hejdå!❤️❤️

Likes

Comments

Hej! Idag är det trosdag och de innebär lång helg och då ska jag först gå på marknad och sedan ska jag åka bil i fyra timmar och sen inte göra så mycket mera denna dagen och imorgon ska jag åka bil i fyra timmar till för då ska jag hem och sen på söndag händer de en sak men de kommer i ett annat inlägg som kommet ut på söndag!
Ha de bra så syns vi i nästa inlägg!
Hejdå!❤️❤️

Likes

Comments

Förlåt.. För att jag inte har skrivit på ett bra tag men det är som mycket med skolan o läxor och prov som vi har nu typ hela tiden och så är de så mycket fotbolls matcher och träningar som man också måste hinna med så om jag inte uppdaterar så vet ni varför jag inte gör det och jag hoppas att ni har förståelse för de och de är så mycket läxor och sånt för jag går ju i högstadiet nu och då är det mycket mera krävande och då blir de svårt att uppdatera nu och ska glömmer man av också ganska lätt men ska försöka bli bättre och uppdatera mera men snart kommer de komma mera inlägg fast inte nu i helgen för jag kommer inte att vara hemma och så har jag match och de är en borta match och då kan jag inte skriva något!
Jag hoppas ni får en bra helg iallafall så ses vi i nästa inlägg!❤️❤️

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit och badar men min kompis de va så himla roligt, skulle vilja göra om de igen! Hoppas ni har en bra dag så hörs vi!❤️

Likes

Comments

Hel! Förlåt för att jag inte har bloggat något denna veckan men det har varit mycket med skolan läxor och prov! Men idag är det fredag det är så himla skönt och vi har bara en lektion idag och det är so som vi har ett litet förhör på och efter so:n så slutar vi!😍😍 det kommer bli så himla skönt! Men hoppas ni får en bra dag idag så syns vi! Hej då!❤️

Likes

Comments

Hej! Idag kommer det inte några inlägg för att jag ligger hemma och är sjuk så det är därför isåfall!
Syns i nästa inlägg!💖

Likes

Comments

Hej! Jag är en tjej på 13 snart 14år och heter Matilda. På den här bloggen kommer ni att få följa mitt liv och se vad jag gör. Jag älskar fotboll och jag är målvakt i mitt lag.
Hoppas ni kommer gilla min blogg så syns vi!💖💖

Likes

Comments