idag så har jag varit hos mina kusiner och grattat pappas morbror som fyller 75 år . Sen när jag kom hem igen så jul pyntade jag och mamma lite här hemma så nu är det jul fint här. Just nu så lyssnar jag på ONE DIRECTION "ahhhh". Dom är så bra. Mina STÖRSTA idoler är One Direction och ed sheeran sen har jag ju några mindre som Chris Colins, Brent Rivera, Dylan Dauat och Nash Grier (asså dom är så snygga roliga).

Imorn så ska jag och några andra tjejer från min klass sjunga på julskyltningen här där jag bor det ska bli jätte kul. Vi ska sjunga Tears In Heaven (Den är så fin), Where Have All The Floweres Gone?, I got Rythem och Roar. Det ska bli jätte kul imorgon.

Kramar M

Likes

Comments

Förlåt att jag inte har skrivit på länge men det är det att jag inte har haft någon lust att skriva något så...... men nu ska jag börja skriva lite mer☺
Idag fick jag en sen födelse dags present från min kompis så jag tänkte vissa vad det är för något☺
det är shower gel😊
Den vita: Vanilla & coconut
den gröna: fresh green
den gula: lemon curd
den rosa: Pink punch
den blåa: clean laundry
Dom kommer från kicks☺
jag tycker att dom luktar jätte gått😄

Likes

Comments

Nu är första dagen över och den gick jätte bra😊 Först så samlades vi i sporthallen där vår rektor pratade om massa saker sen så fick vi gå med våra mentorer till klassrummet där vi ska samlas när vi har mentor tid...  Dagen idag har varit jätte bra och vi har fått två stycken nya i klassen så det är roligt....😃

nu måste jag gå och lägga mig så vi hörs snart❤

Kram

Likes

Comments

förlåt att jag inte har varit inne på lång tid! jag har varit väldigt upptagen. ja, nu är det sista dagen idag på mitt sommarlov sen så börja jag 7an....  idag då så har jag varit med nadja och wilma=) jag hinner inte skriva mer nu så vi ses:)

KRAM

Likes

Comments

förlåt att jag inte skrivit något på länge men det är efter som jag inte har haft tid och inte haft så bra internet. Men nu ska jag försöka va mer aktiv och så här på bloggen.❤

kram M

Likes

Comments

förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men jag har haft fult upp hela veckan. 

I fredags så åkte jag, mamma, min moster, några kompisar och deras mammor till Stockholm😊.     vi åkte ditt med flyg och kom fram typ 8.00       (på morgonen). Vi checkade in på hotellet sen så åkte vi in till centrum och shoppade. Sen på kvällen så va vi på ONE DIRECTIONS konsert. Det var skit kul och dom va väldigt bra.                     Sen igår så va vi på Gröna Lund och jag åkte fritt fall 2 gånger, så nöjd!!!                                        Sen idag så åkte vi hem med flygget. 

Min helg har varit jätte rolig, kan lägga ut bilder sen på det jag köpte....!!!!

Kram M

Likes

Comments

Sitter just nu och kollar på sagan om ringen,  det märks att det var länge sen jag såg den för jag minns inte så mycket av filmen bara slutet av den sista filmen och början på den första filmen. Igår så var jag och Alice ute och tog lite kort som jag kan lägga ut sen. Vi hjälptes också å sätta upp studsmattan (med pappas hjälp). 

Vi ses sen 

Kram

Likes

Comments

Igår så hade vi fotbolls match och vi förlorade med 4-0. Jag tycker ändå att matchen gick väldigt bra. Efter matchen så gjorde vi "bomben" eller vad man nu ska säga, alla typ slängde sig över en person och jag kom näst längst under.... Jag kände att jag inte fick någon luft och fick panik och sen blev allt bara svart och sen vaknar jag av att någon skriker Matilda Matilda, det kändes som att jag låg i min säng men det gjorde jag inte utan jag låg på en gräs matta. Tydligen så hade jag svimmat/tuppat av. Men allt gick bra och nu är allt som vanligt.

Kramar M

Likes

Comments

Hej. Jag har precis tonat mitt hår och sitter och väntar på att det ska bli kart. Jag kan lägga ut för och efter bilder sen. 

Likes

Comments