Long time no see...

And i actually don't have a reson for that more then that I've been busy with work now after my graduation. But now I'm back with a new computer and a new camera. NO EXCUSES.

You maybe wondering why the titel of this post says "adventure". Well that's because I'm going on one, or a couple.. In October I'm moving to Belgium. My plan is to find a job there, work out, visit the beautiful places in the Belgium and also visit the countries close by. My plan is to live there for a couple of months and then move somewhere else. And my blog and my youtube channel is the places where I'm going to share it all (My instagram too of course). IIIH I'm so excited!

Long time no see...

Och jag har faktiskt ingen vettig ursäkt mer än att jag varit upptagen med jobbet efter studenten. Men nu är jag tillbaka med ny dator och ny kamera. SÅ INGA FLER URSÄKTER.

Ni undrar säkert varför det står "adventure" i rubriken. Det är för att jag ska på ett äventyr, eller några... I oktober flyttar jag nämligen till Belgien. Min plan är att hitta ett jobb, träna, besöka fina platser i landet och även besöka länder runt omkring. Tanken är att jag ska bo där i några månader och sedan flytta vidare. Min blogg och min youtube kanal är ställena där jag kommer dela med mig av min resa (och självklart även min instagram). IIIH är så taggad!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Dessa tre godbitarna hittar ni på Mango. 

Mango levererar verkligen alltid! Framför allt på sko fronten. Dessa stilrena klackarna är nu påväg hem till mig. 


Likes

Comments

Hej finisar! Blev en mysig middag på heaven 23 ikväll, underbart! Äntligen helg.
Kram.

Likes

Comments

Hej finisar! Här är lite bilder ifrån gårdagen då jag var modell för Marie. Fick tyvärr ingen bild på mig men här är några på de två andra modellerna som Marie också fixade. Så fina! 

Likes

Comments

Hej finisar! Ledsen för att jag inte bloggat så mycket det senaste, men har haft fullt upp!

Jobbade natt i helgen så min dygnsrytm är helt ur balans just nu... Hade olyckan att bränna i mig på jobbet i helgen också så är omplåstrad på hela armen, inte kul.. Stressen just nu är galen, har sån otrolig inre stress, med skola, jobb och massor av annat! Så det finns chans att det blir lite torrt med inlägg ett tag nu innan det lugnar ner sig i skolan och så. Imorgon ska jag i alla fall agera modell för en super go tjej som heter Marie! Hon går stylist linje och ska ha en visning som hennes slut projekt och jag ställde så klart upp! Hon bloggar också så in och kika på hennes blogg här. Visningen håller på fram till runt åtta och sedan efter det ska jag på 100-dagars fest! Kommer vara helt slut efter imorgon! Men det kommer bli super kul. Ska försöka fota lite imorgon.

Sitter just nu och filar lite på det sista av mitt gymnasiearbete, har verkligen ingen pluggro just nu men gör mitt bästa i alla fall...

Vi hörs snart igen, kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

Som ni kanske vet så var jag och min kompis Julia i Belgien på sportlovet. Det var ju ett tag sen men tänkte att jag ändå kunde dela med mig av lite bilder ifrån resan. Det blev inte så många, vi fokuserade mer på att njuta av lovet.

Planet gick på torsdag kväll. Vi hade lite slö tid på flygplatsen som vi fördrev med lite fika och plugg.

På fredagen valde vi att ta en dag i Gent centrum och detta var stället vi stannade på för att ta en lunch.

Jag och Julia tog och gick en sväng själva och sprang och köpte oss en kaffe på Starbucks.

Denna dagen var underbar, njöt verkligen av vårsolen.

​Dessa sista två bilderna är ifrån när vi åkte till Bryssel, hur fint?! Vi var helt mållösa av alla fina byggnader som fanns där.

Likes

Comments

Detta är inget nytt att det är kort kvar till studenten och det slår mig seriöst varje dag... Detta medför även massor av andra funderingar. Jag kan seriöst ligga uppe i flera timmar ibland och bara tänka.. Vad är jag om 5 år? eller om 10 år? Jag blir nästan rädd av att tänka på det.

Bland annat att jag har nu varit singel i mer än ett år. Det har varit både skönt men ändå också lite små tråkigt. Men något jag lärt mig under detta år är att man måste till en viss del hitta sig själv innan man kan gå vidare till någon annan. När man är så sårbar och nästan har abstinens, man vill så gärna ha någon nära. Det är just vid de perioderna man måste stanna upp inse att det kan vara bra att vara ensam ett tag. För att hitta sig själv. Jag kan med korten på bordet erkänna att jag mår så mycket bättre i mig själv än vad jag gjort på flera år just nu. Och det är för att jag fått tid att hitta mig själv. Och lärt mig älska mig själv mer än vad jag någonsin gjort.

Jag kan ju inte säga att det inte finns något jag inte tycker om med mig själv, det kommer alltid finnas saker med sig själv man kommer vara osäker på. Men jag har ändå kommit en bit och det känns så bra. Jag har inte alltid mått så bra men man ska tänka på att om det inte finns dåliga tider så kan inte finnas bra tider. Nu säger inte jag att man behöver ett helt år för att kunna gå vidare, absolut inte. Men med tanke på hur stor del av mitt liv som jag har varit osäker i mig själv och inte mått bra så kan jag nog säga att detta år har hjälpt mig så mycket.

Man måste lära sig att älska sig själv innan man kan älska någon annan.

Likes

Comments

Hej finisar! Helgen är här(!) och jag börjar den med att bli sjuk... Känner mig verkligen helt slut och har halsontet från hell! Trots detta har jag ändå fått gjort en del saker idag. Jag har röjt lite på rummet och även spelat in en youtube video som är påväg upp på kanalen, missa inte den! Även fast min dag inte är så händelse rik som håller jag också på att vlogga idag. Man måste ju inte alltid vlogga när man har 100 grejer upp bokat känner jag. Har ni något önskemål på videos till min kanal? Kommentera gärna tips!

Hoppas ni har en jätte fin lördag, kram!

Likes

Comments

​När jag har tid på morgonen så älskar jag att göra något godare till frukost. Något jag älskar är att göra havregrynsgröt med bär, banan, solrosfrön, linfrön och chiafrön. Så gott och så mättande. Denna är ifrån min lediga dag igår.. idag blev det en snabb smoothie. Den var också god!

Likes

Comments