Dagen idag har varit kul! Mässan gick toppen och fint väder på det.
Provade en ny dryck idag från evian. Smaken var druva och ros. Betyg 1-5 så får den 2 tyvärr. Den va smaklös:(

Likes

Comments

Idag är fjärde morgonen i rad jag vaknat av lågt värde. Så nu bestämde jag mig för att sänka basalen mellan 5-7.

Idag så ska jag vara ambassadör för ekonomiprogrammet på en gymnasiemässa. Vilket känns superkul. Så jag ska presentera ekonomiprogrammet samt säga vad jag tycker till de som ska välja gymnasium snart.

Likes

Comments

Helgen har spenderats i stugan med familjen<3 och ja du är som en i familjen ( du vet vem du är).
Vi har fiskat, badat badtunna, solat och gjort massa utelekar. Det har varit supermysigt.
Nu är jag tillbaka hemma och till skolan:(

Likes

Comments

Skolan känns verkligen seg och onödig just nu. Vi i min klass är i princip klar med allt så vissa lektioner känns bara onödiga. Tanken på att det är mindre än en månad kvar till sommarlovet är ju sjukt!!

Likes

Comments

Idag har det varit en ovanligt bra dag. Skolan har ändå gått hyfsat bra och jag har varit på bra humör genom hela dagen. Dagen började också superbra när jag fick samåka med storkusinen på morgonkvisten vilket var hur mysigt som helst.

Även om det är mycket stress och press i skolan så har jag ändå något roligt att se fram emot tre veckor framöver varje helg. Jag måste verkligen bli bättre på att plugga och tänka att jag inte kan göra mer än mitt bästa och att alla människor är olika duktig på olika saker.

Likes

Comments

Veckan innan sportlovet hände det som jag aldrig trodde skulle hända.

Jag satt på en helt vanlig ekonomilektion men kände mig lite trött och hängig. Efter ett tag började jag känna mig hängig, illamående och knäsvag. Jag tog då ett blodsockertest och testet visade sig vara 8,3 vilket är alldeles för högt för att vara ett koma-anfall. Men jag tog trots allt två dextrosol och litade mer på min känsla än på mätaren. Efter en tid så visade mätaren 6,4 och jag var på väg upp till akuten från skolan. Väl inne på akuten med min pappa så kunde jag knappt stå och känslan var döende i min kropp. Jag var orolig och tänkte "ska jag säga till pappa att jag älskar honom innan jag dör".

Man kan tänka så himla långt innan man vet hur sitt välmående är i just den stunden. Efter ketonprov, blodtryck och massa andra prover som visade sig vara bra så kände jag mig ändå inte riktigt bra. Sedan blev jag skickad till barnens akutmottagning.

Läkaren på barnmottagningen frågade mig hur jag hade ätit, sovit och mått under dagen. Jag sa att jag ätit och sovit bra samt mått bra under dagen och att händelsen kom som ett tåg från ingenstans. Han frågade också vilket år det var och vilken månad det var. Jag kunde svara på dom frågorna utan problem men när läkaren ställde frågan "vad är det för dag?" så tänkte jag en lång stund och svarade onsdag. Tror ni att det var onsdag? Nej det var tisdag.

I slutändan så kom läkaren ändå fram till att jag skulle få åka hem, vilket kändes skönt. Men i själva verket så fick jag aldrig något svar på det som faktiskt hände. Efter ännu ett besök hos min diabetesläkare så vet jag inte heller. Minnesluckorna från den tisdagen är stora och det är bland det läskigaste jag har varit med om.

TACK till alla som fanns vid min sida och stöttade mig.

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade, jag vet. Men mitt bloggande går verkligen i perioder. Ibland har jag ett större sug till att blogga och ibland ett mindre.

Dom senaste veckorna så har jag hunnit med en hel del. Varit med kompisar, grillat, gått på party, haft massa prov och även haft sportlov. Sportlovet spenderade jag i Vemdalen vilket var hur mysigt som helst. Jag har också hunnit fira två kompisar som fyllt år.

Jag kan inte heller säga att jag ska bli bättre på att blogga då jag vill blogga när jag känner för det och inte ha det som ett måste.

Likes

Comments

Nya inlägg