Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är det någon fler än jag som jämför sig? Iallafall i skolan, jag jämför mig hela tiden med andra och hur de presterar. För att jag ska kunna vara nöjd med ett resultat så måste jag va lika som de andra osv. Jag måste tänka på att bara jämföra mig med mig själv och mina kunskaper, för jag vinner ingenting utav jämförelse. Jag kommer kunna bli nöjd med ett betyg om jag då lever upp till mina egna förväntningar och ingen annans.

Likes

Comments

Jacka: FISHER
Byxor: Lindex
Tröja: Rut and circle
Väska: TIAMO

Likes

Comments

Beställde nyss dextro från diabeticdesigned. Mina favoriter!!

Likes

Comments

Toast, yoghurt och te är vad dagens frukost har att erbjuda.

Likes

Comments

Igår så var jag med Ebba, vi käkade tacos, snackade, åt godis, såg innebandy och hade allmänt mysigt. Välbehövligt att "keep it up" ibland.

Sen idag så började dagen med att jag såg innebandy när några kompisar spelade för att senare ha en egen match kl 16. Matchen blev en förlust men var ändå jäkligt kul att spela. Hänga två kassar är inte varje dag man får göra det heller;).

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har gjort egen fransförlängning med hjälp av ardells individuella fransar och ett speciellt framtaget lim för detta.Fransarna har nu suttit i en vecka och det har funkat bra. Det man får tänka på är att inte använda oljor på fransarna. Man kan även behöva fylla på någon gång ibland. Jag skulle rekommendera att köpa två paket singelfransar.

Likes

Comments

Vad vill ni se här på bloggen? Skönhet, kläder, mat eller liknande?

Likes

Comments

Shit vad längesen!

Jag har ju inte varit aktiv på senaste tiden men jag har verkligen inte haft lust att blogga och inte tyckt det är speciellt kul heller. Men jag ligger i min säng nu och tänker att blogga är ju faktiskt kul. Så jag tänkte försöka komma igång igen!

Inte så mycket har hänt mer än att jag gått i skolan och tränat faktiskt, precis som innan. Men i fortsättningen så ska det bli bättre och mer detaljerad uppdatering.

Likes

Comments

Jag har börjat skriva ner allt så att jag har koll på allt, tack gode Gud för denna kalender! Om jag har koll på det jag ska göra så blir jag mer lugn!

Likes

Comments