Header

Jacka: FISHER
Byxor: Lindex
Tröja: Rut and cirkle
Väska: TIAMO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Beställde nyss dextro från diabeticdesigned. Mina favoriter!!

Likes

Comments

Toast, yoghurt och te är vad dagens frukost har att erbjuda.

Likes

Comments

Igår så var jag med Ebba, vi käkade tacos, snackade, åt godis, såg innebandy och hade allmänt mysigt. Välbehövligt att "keep it up" ibland.

Sen idag så började dagen med att jag såg innebandy när några kompisar spelade för att senare ha en egen match kl 16. Matchen blev en förlust men var ändå jäkligt kul att spela. Hänga två kassar är inte varje dag man får göra det heller;).

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har gjort egen fransförlängning med hjälp av ardells individuella fransar och ett speciellt framtaget lim för detta.Fransarna har nu suttit i en vecka och det har funkat bra. Det man får tänka på är att inte använda oljor på fransarna. Man kan även behöva fylla på någon gång ibland. Jag skulle rekommendera att köpa två paket singelfransar.

Likes

Comments

Vad vill ni se här på bloggen? Skönhet, kläder, mat eller liknande?

Likes

Comments

Shit vad längesen!

Jag har ju inte varit aktiv på senaste tiden men jag har verkligen inte haft lust att blogga och inte tyckt det är speciellt kul heller. Men jag ligger i min säng nu och tänker att blogga är ju faktiskt kul. Så jag tänkte försöka komma igång igen!

Inte så mycket har hänt mer än att jag gått i skolan och tränat faktiskt, precis som innan. Men i fortsättningen så ska det bli bättre och mer detaljerad uppdatering.

Likes

Comments

Jag har börjat skriva ner allt så att jag har koll på allt, tack gode Gud för denna kalender! Om jag har koll på det jag ska göra så blir jag mer lugn!

Likes

Comments

Nytt år nya möjligheter, ja så brukar år i låta. Men jag har varje år i hela mitt liv haft samma möjligheter men jag kanske inte bara har gjort dom.

Men ett MÅL detta år är att hitta tillbaka till mig själv och den glada Matilda som jag alltid varit. Det är inte lätt men jag ska se till att jag lyckas.

*aptiten- få tillbaka matlusten

*rädsla- inte vara rädd av att åka till affären och handla

*feeling- ta allt som det kommer, leva i nuet inte tänka på det förflutna eller kommande

Likes

Comments

ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST, just nu består mitt liv av ständig ångest...

Men idag när jag var ute och sprang så kändes allt så lätt och så bra. Inga måsten jag bara levde i nuet.

Mina p-piller har jag slutat med i förhoppning om att må bättre, men har också fått andra p-piller utskrivna. Ifall jag känner att jag skulle vilja börja igen.

Mitt tips till er med ångest, TRÄNA!!

Likes

Comments