Min vardag

Från en pizzadate med Emilia på måndagen <3

Lite osammanhängande rubrik och bilder haha, men idag är det då onsdag och vi har match med damerna. Det blir min första match för året då jag inte spelade förra veckoslutet så det ska bli kul!!

Annars så har jag väldigt mycket i skolan också, lite opassande att det då är herr EM just nu :-) Men imorgon spelar vi mellanrundan i skolhandbollen och efter det är det bara en skoldag kvar och sen följande vecka är det provvecka. Tycker provvecka är väldigt skönt då man endast har ett prov och sen sluta, ett plus är att jag är ledig både nästa torsdag och fredag!

Min vecka hittills har varit ganska normal, måndagen var det skola, bilskola och före det gick vi och äta med Emilia och sedan träningar. Igår var jag med min pojkvän efter skolan och kollade på EM på kvällen och gjorde läxor.

Förresten så har det kommit världens snöväder hit också, hatar verkligen när det är flera minusgrader och blåst.. Men ha en bra fortsättning på veckan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min vardag

Mina fina vänner <3

Hej, den här veckan har inte varit speciellt roligt då jag varje kväll fått stegring och annars också känt mig sjuk. Jag har inte kunnat tränat på hela veckan och missar idag dammatchen på grund av min feber :-(. Jag har ändå varit i skolan alla dagar utom onsdag då det har varit på kvällarna som jag mått sämre. Får verkligen hoppas att det går över snart då vi har massa matcher på kommande! Blir också så otålig av att inte träna ://

Gårdagskvällen var däremot rolig! Efter att ha legat hemma varje kväll den här veckan och så, så kändes det skönt att lite fixa upp sig och sådant. Det var några ifrån skolan som ordnade en fest för ettorna och tvåorna i vår skola men det kom ändå flera andra, både bekanta och en del man aldrig träffat förut.

Idag har jag igen tagit det lugnt och gjort på lite skolarbeten, Anna som äntligen kommit hem söderut ifrån var här en sväng. Roligt att se henne igen <3 Nu ligger jag och kollar på Finlandsherr match mot Ryssland och snart kommer min pojkvän hit, vilket ska bli mysigt. Ha en bra lördag allihop!Likes

Comments

Allmänt

Här kommer den sista och tredje delen av min årsresumé dvs. september, oktober, november och december!

September började med en mysig kväll med Anna och morgonen där på en tidig väckning. Vi skulle till Sverige och spela fyra träningsmatcher med damerna.

Vi var där endast över en natt, men det var roligt att åka iväg lite samt att få spela mot lite andra och hårdare lag. I september spelade jag även min första dam FM serie match!

I oktober var vi på café med några vänner och jobbade med lite skolsaker, mysigt <3

Var och kollade på en landslagsmatch där Finland spelade mot Ryssland, roligt att se lite bättre lag spela live och inte alltid bara från tv.

November började med en tjejkväll med Anna med god mat <3 Matcherna pågick som vanligt!

Vi hade provvecka och efter vi gjort ett klart ett kämpigt matta prov gick vi och äta till en kinesisk restaurang med Anna.

Jag var en dag i stan med pojkvännen, känns alltid extra mysigt då man satt upp all julbelysning och juldekorationer!
Vi ordnade även i slutet på november en lilla julsfest med damerna.

December kom, det gjorde även snön men försvann väldigt snabbt igen.

Vi hade väldigt mycket i skolan före julen och därefter kom ett välförtjänt jullov!

Likes

Comments

Allmänt, Min vardag

Jag har varit i Helsingfors med den här fina killen en del! Vi har shoppat, gått omkring och kollat på reorna och sett Solsidan på bio. Jag tycker filmen var väldigt bra och vi har sett på själva serien flera gånger om så det var ett måste att gå kolla filmen! ;-)

Har tränat en hel del, både gym och handbolls träningar och var även ut och springa en dag med hunden. Jag hann även träffa Anna som ska åka iväg till värmen för en vecka!

Lovet avslutas i Kisakallio på landslagsläger. Vi kom hit igår (onsdag) och lägret tar slut på lördag. Schemat är två träningar per dag och vi har fått turen att ha träningar 8.00 varje dag :-). Men det är skönt att man vänjer sig inför skolan! Idag har herrlandslaget match som vi ska åka och kolla på också.
Hoppas ni haft ett bra jullov <3

Likes

Comments

Allmänt

Hej, här kommer del två av min årsresumé och det är alltså maj, juni, juli och augusti jag ska skriva om!

Maj började med att jag fyllde 17 år! Min pojkvän var här och även en del av min släkt kom samma dag.

Följande veckoslut i maj hade vi final four med a-flickorna. Vi kom till final men förlorade tyvärr efter övertid.

Veckoslutet efter det var det dags för final four med b-flickorna. Även här kom vi till final med förlorade med lite fler mål. Det kändes såklart hemskt att förlora finalen och speciellt på hemma planen, men en plats i allstar-laget tröstade lite! Efter det åkte vi hem till en i laget och lagade mat och umgicks tillsammans.

Ett veckoslut i maj var det stafettkarneval och direkt efter det hade vi avslutning med damerna. Följande dag firade vi min och Annas födelsedag med våra vänner! I slutet av maj hade vi även avslutning med a-flickorna.

Sista veckoslutet var det äntligen Sjundeå cup. Alltid lika roligt!

Vi firade vår ett årsdag med att äta på Santa Fé <3

I början på juni fick vi ett efterlängtat sommarlov och vårt första år i gymnasiet var avklarat. Det firades med bästa vännerna på kvällen!

Vi hade ett landslagsläger i en vecka ungefär om jag minns rätt.

Några härliga dagar spenderades med pojkvännen!

En dag tillbringades i Ekenäs och efter det på stugan med Anna <3

I slutet på juni åkte vi på kryssning till Stockholm med Alexander och hans familj. Det var hur kul som helst!

Juli inleddes med en god middag med mamma och Ebba i Helsingfors.

Vi åkte till Hangö och träffade några vänner!

Jag åkte med min pappa, hans fru och min ena bror till Göteborg för några dagar för att kolla på Partille cup, Ebbas lag var med där och spelade. Då vi kom hem tog det roliga slut för en tid, jag blev sjuk nästan direkt och mådde väldigt dåligt med hög feber och halsont. Jag var hos läkaren och tog tester och det visade sig att jag hade körtelfeber så jag låg hemma en stor del av juli.

Vi var ändå på stugan några dagar och kunde njuta av de somrigare dagarna! Jag var även några dagar på Alexanders sommarstuga.

De sista dagarna i juli åkte vi på en turnering till Tyskland med landslaget. Det var en väldigt rolig turnering med hårt motstånd där bland annat både Norge och Danmark var med.

Augusti var en riktigt bra träningsmånad! Månaden började med egna träningar och vi hade även ett landslagsläger första veckan.

Vi fick med Anna till födelsedagspresent av Sofia att fara och äta till Helsingfors till La Famiglia. Vi beställde alla varsin sommar pizza som var super god och vi hade en väldigt mysig dag<3

I mitten av augusti var det dags för B-EM med landslaget. Vi var nio dagar i Klaipeda i Litauen och det var verkligen ett minne för livet! Direkt då vi kom hem efter cirka två timmars sömn var det dags att gå tillbaka till skolan igen.

Likes

Comments

Allmänt

Som flera andra tänkte även jag göra en årsresumé om året som gått! Jag har delat upp det i tre delar och nu är det då alltså januari, februari, mars och april.

Mitt år började i Gran Canaria där vi spenderade en vecka. Den här bilden är tagen från Puerto Mogán om jag inte minns helt fel!

Min följande resa var redan i mitten av januari, då vi åkte med landslaget till Schweiz för att spela tre träningsmatcher.

I februari firade jag Valentines day med min pojkvän och hade brunch med Anna!

Under sportlovet var vi även och skidade slalom under en dag.

Under mars hände inte så mycket speciellt men hittade en bild på mig och min lillebror som är tagen då.

Under provveckan var vi på ett café med Anna och Sofia och övade inför följande prov, vi har det lite som tradition under provveckorna!

I april då vi hade en skoldag i Helsingfors åkte jag med Anna och Sofia lite tidigare för att hinna gå äta morgonmål där. Det var väldigt gott plus såg bra ut på bilder! ;-)

Jag var även med Alexander i Helsingfors en dag där vi bland annat var och äta på Vapiano.

April avslutades med ett landslagsläger under några dagar!

Likes

Comments

God jul på er alla! Här är lite bilder ifrån gårdagen.

Jag hade en bra och mysig julafton som först firades hos min mormor och morfar och efter det kom vi hem och öppnade paket här. Jag fick så fina julklappar som jag är väldigt tacksam över. Snart kommer min pojkvän hit och så ska vi fora jul här och imorgon firar vi jul hos pappa med kusinerna. Hoppas ni alla haft en bra jul!

Likes

Comments

Allmänt

Hur sjukt är det inte att det är julafton om två dagar?! Roligt är det iallafall :-) Tänkte bjuda på några lite juligare bilder ifrån den senaste veckan!

Fick idag också äntligen jullov vilket ju är skönt, vi hade ingen julfest i skolan utan vi hade istället som tema att hjälpa andra och man fick välja bland olika slags aktiviteter. Jag och Anna var i ett köpcenter i Helsingfors och samlade in pengar för ett barnhemsförbund och blev efter det kvar i stan och senare kom även min pojkvän.

Likes

Comments

Trots att det redan var luciadagen igår tänkte jag ändå dela med mig av några bilder ifrån förra året då jag var med!

Likes

Comments

Allmänt

Lite bilder ifrån veckan och gårdagens självständighetsfirande!

Hej på er och glad självständighetsdag!! Finland fyller då alltså 100 år idag och vi hade fått i uppgift med damlaget att stå vid hjältegravarna och ge ansikte åt de stupade som var i vår ålder under kriget. Det såg så fint ut med all snö vid gravarna och lyktorna, men jag hade helt galet kallt så tänkte inte ens på att ta en bild.

Igår i skolan firade vi de som blev studenter nu på hösten samt hade lite annat program för att fira självständighetsdagen. Idag har vi alltså ledigt ifrån skolan vilket är skönt! Min pojkvän, Alexander kom igår och vi kollade på några vm matcher.

Ha en bra dag alla!

Likes

Comments