Min vardag

Hej! Igår (lördag) åkte mamma, Ebba och jag till Helsingfors för att gå ut och äta. Vi åt på en italiensk restaurang, La Famiglia, som har så god mat! Jag tog en pasta med kyckling och getost, mamma tog en räkpasta och Ebba pasta med köttbullar.
På vägen hem stannade vi via butiken och köpte lite gott till kvällen!

Jag börjar bli frisk nu vilket är väldigt skönt. Imorgon tror jag inte att jag ska göra något extra förutom att vi har träningar och så ska jag försöka göra lite skolgrejer bort. Hoppas ni har haft ett skönt veckoslut!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min vardag

Hej! Äntligen har jag också fått höstlov vilket är så skönt. Jag hade då sista skoldagen igår för den här veckan och efter det hade vi match med damerna i Åbo. Jag har blivit ordentligt förkyld så kunde inte spela men åkte med och kollade ändå och vi tåg hem vinsten 29-28, så det var en jämn match. Dock blev det väldigt sent på grund av att några måste bli på dopingtest som tog en tid och så var vi efter det och äta så kom hem först vid tolv.

Jag vet inte om jag ska göra något extra nu på lovet, försöka bli frisk iallafall! Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Listor

Hej! Det var en tid sedan jag uppdaterade här men har egentligen ingen annan orsak än att jag inte haft tid eller ork att göra det. Men ska försöka skärpa mej med det!

Dagens humör: Glad för att det är höstlov alldeles snart men stressad för har väldigt mycket i skolan.

Dagens mående: Känns som jag har någon början till förkylning men det hoppas jag verkligen inte, får försöka dricka mycket varmt!

Dagens borde: Mängder av skolarbete! Går två kurser på distan nu så har massor uppgifter där plus allt vanligt skolarbete.

Dagens frisyr: Bara vanligt fast!

Dagens smink: Det som jag använder till vardags=concealer, puder, ögonbryn och maskara.

Dagens klädsel: Ett par beiga jeans och en mörkblå tröja bara.


Från tidigare idag då jag var ute med Wilma!

Dagens planer: Hade skola från 11-14 (väldigt skönt!!) och kom hem och har gjort skolarbete. Om nån timme ska jag ta mej till träningarna och så mycket annat händer det inte.

Dagens beroende: Dricka något varmt, varmkakao eller te!

Dagens tråkigaste: Måste väl vara själva måndagen, känner mej alltid så trött då.

Dagens längtan: Höstlovet! Så har jag även väldigt mycket julkänsla fast det är en lång tid kvar till det men ändå, julen längtar jag extremt mycket till.

Likes

Comments

Min vardag

Bilder ifrån veckan!

Hej på er! Idag är det då lördag, skönt med helg! Vi hade match med a flickorna på dagen mot Atlas som vi vann 41-18, väldigt skönt med tanke på att vi har förlorat båda våra föregående a matcher. Jag spelade inte eftersom jag är sjuk, är förkyld och har hosta och sådant. På vägen hem plockade vi upp min pojkvän och på kvällen var vi och kollade på en match i hallen. Nu har vi firat hans födelsedag med tortilla här hemma.

Imorgon har vi match med damerna och så mycket annat händer det inte!

Likes

Comments

Allmänt

Ville bara säga grattis ännu en gång till dej❤️

Min fina pojkvän fyller år idag och jag var efter skolan där och firade honom. Du gör mej gladast i världen älskling och jag hoppas din dag har varit bäst. ❤️Världens bästa kille.

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er! Vår provvecka fortsätter ända till onsdag och idag hade jag engelska prov som gick bra tror jag. Efter provet var jag med Anna till ett café och bara talade och läste lite på prov och åt det på bilden! När jag kom hem var jag och klippa sportplanens gräs och efter det träningar. Det var så varmt idag och även under veckoslutet! Så skönt med sånhänt höstväder istället för regn och blåst.

Likes

Comments

Min vardag

Några bilder ifrån förra veckoslutet!

Hej! Det var en tid sedan men som rubriken lyder så har provveckan börjat så har ännu mindre tid än annars att blogga. Men tänkte snabbt berätta om förra veckoslutet!

På lördag gjorde jag läxor och var med Anna på punttis och efter det och simmade. På eftermiddagen var jag och kollade på min pojkväns match och efter det kom vi hem till mej. På söndag var jag i hallen nästan hela dagen då vi hade kick off med föreningen och även fotografering. Så kollade jag också på två matcher.

Idag hade jag matematik prov och imorgon psykologi. Längtar så mycket till veckoslutet! Hoppas allt är bra med er <3

Likes

Comments

Min vardag

Några bilder ifrån den här veckan!

Äntligen är det veckoslut!! Har väntat på det så mycket då vi har väldigt mycket i skolan just nu och det är svårt att hinna med allt.

Har i inte gjort så mycket förutom skola och träningar och på torsdag hade vi match med damerna som inte gick så bra och vi förlorade. Igår (fredag) slutade jag och Anna två och i väntan på tåget gick vi till en butik och ett café där vi delade på en super god mozzarella ciabatta som ni ser på sista bilden! Vi hade träningar redan halv sex och efter det gjorde jag klar en hissa uppsats som skulle in igår.

Likes

Comments

Min vardag

Min morgon började med att jag och min pojkvän såg på någon serie, gjorde skolarbete och myste.

14.30 hade han match i Vanda som de vann 32-19. Duktig var han ❤️

Passade på att ta en bild av dagens outfit!

Vi tog tåget hem och möttes av tortilla! Så gott 😋

Vi började kolla på film och lite senare tog vi en kvällspromenad med hunden.

Söndag morgon, vi vaknade rätt sent och låg bara i sängen och fortsatte kolla film innan vi orkade stiga upp.

Promenad med hunden igen!

16.00 var det då dags för vår första match med damerna för dem här säsongen och även min första match i damserien. Vi vann matchen 21-18 och jag är väldigt glad över att det gick bra för mej också!

Efter matchen var vi med familjen och firade min mofa som fyller år på onsdag. Det var roligt att se dem igen! Efter det for vi till pappa med Ebba och Axel och här umgicks vi bara med pappa, Petra och Simon. Kvällen avslutades med lite läxor.

Likes

Comments

Listor

Såg den här listan hos @jenniifersplaceoch tyckte den verkade rolig, så ville göra den också!

Bästa i veckan hittills: Att det blev veckoslut haha, nää men att serien ha börjat igen är väldigt roligt!

Sämst i veckan: Har haft väldigt mycket läxor och inlämningar och har haft svårt att hinna med allt.

Där har jag ont: I min häl... hände något på onsdagens träning och har inte kunnat gå ordentligt eller stått på vänstra foten ordentligt sen dess.

Det tänker jag mycket på: Vår dam match imorgon, det är min första riktiga dam match om man inte räknar med då vi var i Sverige, så är lite nervös.

Det klär jag mej i: Just nu mjukisbyxor och en tröja bara.

Det dricker jag: Dricker någon novelle vichy för tillfället!

Idag händer (hände) detta: Vaknade hos min pojkvän och var och kollade på hans match och efter det kom vi hem till mej.

...och imorgon, söndag: Har som sagt match och ska till pappa efter ser och annors bara göra läxor antagligen.Likes

Comments