Hej. 

Är det okej. Okej att tycka att våren faktiskt har anlänt? ​Vill inbilla mig att den är här, så jag hoppas. Solen skiner idag igen, även om några moln infinner sig på den blåa himlen. Blir så lycklig i kroppen när solen äntligen tittar fram och värmer efter flera månader av mörker och kyla. 

Igår tog jag och Linnea en promenad innan lunch och det var verkligen skönt. Idag där emot sitter jag kvar inne på mitt kontor och väljer att ta en promenad ikväll, då det blåser så jävla mycket ute nu! Nästan storm. Fast ska erkänna, är sugen på att gå ut nu! Avkopplande med lite musik i öronen och frisk luft.

För övrigt så känns livet bra. Det rullar på bra nu och jag gör allt för att lyckad med mina mål. Inge mer fusk. Dessutom händer det en grej i slutet på Maj som jag ser så otroligt mycket fram emot! 
Mer om det kommer längre fram, när det är dax!! 

Ha det fint! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är inte lika lätt som det låter. För många är det enkelt. Jag är en av dem människorna idag, men jag har inte alltid varit en av dom. Och det värsta jag vet är tjejer med dålig självkänsla. På ett sådant sätt att jag tycker så synd om dem. För jag vet hur det känns att se ner på sig själv, jämföra sig med andra och trycka ner sig själv och den man är . Och det absolut viktigaste i att bryta detta beteende är att säga tack och hej till alla som inte vill ditt bästa. De som inte acepterar att man kan ha andra åsikter och drömmar i livet. Människor som är alldeles för negativa finns det gott om och dem vill man inte ha i livet, för det finns redan så mycket negativa saker som sker på egen hand i livet och det är mer än tillräckligt.

Det första handlar om att inse vilka som tycker om dig för dig och inte för det du har/bidrar med. Att förstå att du är värd det bästa som livet har att ge. Oavsett ve,m du är och vad du gjort. Eller okej, låg du med din bästaväns pojkvän är du rätt körd. I och ,med att jag precis sa så där, vill jag att du stannar upp. Och frågar dig följande saker (Tyst) du vill ju inte framtså som ett psyko.
- Har din partner varit otrogen mot dig?
Om du svarade nej har du troligtvis en awesome partner som älskar dig och värdesätter er.

Om du svarade vet inte borde du tänka efter om detta är den du vill leva med...Utan tillit är en relation en kamp. (The stuggle is real)

Om du svarade ja, hoppas för all del att hen är ditt EX!! Förlåt om inte - Okej om du är sårad en gång! Men kom för all del inte och böla hos mig en andra gång eller gnälla. För du valde att stanna och aceptera då har man heller ingen rätt att gnälla/älta/tycka synd om sig sjäv. Jag skulle aldrig ta sådan skit. Hade typ skallat min kille och tagit mitt pick och pack direkt! - Tjingeling liksom. End of that story. OCH INTE BARA I 1 VECKA. Utan för all jävla framtid. Haha, så arg hade jag blivit (OBS** Detta är inget jag rekomenderar eller på någotvis antyder att ni ska göra, så hade jag gjort. typ) Och när jag ändå höll på ...

.

Jag är jävligt lyckligt lottad som litar på min fästman till 100% och hur han behandlar mig har en stor betydelse i hur jag ser på mig själv, utan han skulle jag inte ha lika bra självkänsla som jag har. Love u man! ❤

Nej jag är ingen relations expert men jag har så starka åsikter gällande detta. Anledningen är dels att jag vet att det finns människor som tar alldeles för mycket skit av sina partners, som gör att de trycker ner sig själva till slut och tänker att det är deras fel/de som orsakade detta. Och detta gör mig så arg. Det är ALDRIG någon annans fel än den som bedragit sin partner. Det spelar ingen jävla roll. Hur jävla dåligt ert förhållande må vara. Är man i ett förhållande rör man inte andra på det viset. Nej

Jag är så trött på att höra om killar som behandlar sina tjejer som skit. Jag är så trött på att höra tjejer som behandlar killar som skit. Jag är så oerhört jävla less (Om ni inte fattat det allready). Jag är trött på kompisar som acepterat att kompisar beter sig som cunts. Fuck no! 

Inge mera sånt! Lillis på de? Snälla någon, förklara för mig som är helt tom, inte fattar. Varför stannar man kvar i en relation som får ett kvävas och ruttna bort? Varför tar man sådan skit av den personen som ska älska dig mest av alla? Varför låter man sig bli trampad på? Varför förlåter man om i hopp om att hen ska ändra sig? (Ni vet den där klichen om att mannen som slår sin fru, lovar att det bara var en egångshändelse och hon stannar kvar, bli misshandlad, får barn och de ser allt). Ni vet vad jag menar. Varför lever så många människor förtryckta och förminskade i sina relationer? För rädda för att vara sig själva? Bajsa/fis/kissa fast ens respektive är hemma (DU ÄR JU FÖR FAN INTE KIM JONG UN?!!!!!!)​​ Nej men allvarligt. Varför värdesätter du dig inte högre? Varför förstår inte din grispartner hur awseome du är? ANTALIGEN FÖR ATT HEN ÄR EN JÄVLA INGENATTSLÖSASINTIDPÅ. Nu är jag arg och som att detta inte redan spårat?... Men det skiter jag väl i som vanligt, the story of my life. Sån är jag. Skiter i vad andra tycker och tänker. För vafan det är ju mitt liv, inte ditt. Så snälla ni. 

Nästa gång din partner förminskar dig, får dig att känna dig som en myra. Är otrogen mot dig, ljuger, sårar dig. Snälla säg! : Jag förtjänar så jävla mycket bättre, någon som tar mig och mina åsikter på allvar. Någon som värdesätter mig/oss. Någon som inte är så jävla inkompetent och misslyckad att de måste förminska andra för att må bra. Jag förtjänar det bästa och du är ju raka motsattsen, om du nu ens vet vad det betyder ditt svin. Så fuck this, fouck you. Sen ler du lite fint, håller tårarna inne och drar. Och det blir ALDRIG ni igen. För hallå finisar. Vad är det att bygga en framtid på? Vill du verkligen att din framtida man, legat med 10 andra fast han var tillsammans med dig,? Hur glömmer man något sådant? Vill du verkligen att han som förminskar dig ska bli pappa till era barn? Vill du leva med en som sårar dig när det finns så många andra som drömmer om att ha en som dig vid deras sida. En som skulle göra allt för att göra dig glad, en som skulle åsidosätta sig själv ibland för att det behövdes just då. Det känns amazing och alla förtjänar det. Tänk dig att slippa oroa dig över att din partner ska ligga med någon annan när han går ut på krogen, veta med dig till 100% att det skulle aldrig hända, för han älskar mig. bara mig.. 

Så gör slut med all efterhängsen "mat" och embrase what life has to offer. Det är första steget i hur du får bra självkänsla. För att kunna få det måste man ha personer i sin omgivning som älskar en och tror på en. 

Urspårat jag vet - Lite wild and crazy! Kram

Likes

Comments

​Så fucking typiskt. Så jävla svin typiskt. Så oerhört sugen på ett pass på gymmet, men här sitter jag i min onepice i soffan och är sjuk. Så även fast jag vill, så får jag inte. Jag ska inte. Är inte det här typiskt? I alla fall för mig, motivationen är alltid som bäst när jag vet att jag inte får. 

Imorgon är det mys måndag på jobbet och jag tänker fan gå all in. (Fördelen med att va sjuk) Blir ett par sköna jeans & en Tisha, osminkad och doft av Cherry in the Air är vad mina kollegor kan förvänta dig. Ja jag vet vad ni tänker - oemotståndlig! Med all rätt. Eller okej, lite smink får det någ bli (Läs lär) eftersom vi har kundmöte och jag vill ju inte skrämma slag på han. 💉💊✌

Martin Tungevaag – Samsara 2015


Likes

Comments

​Godmorgon.

Ska strax äta frukost, gröt ,& te 💗
Känner mig inte speciellt bättre heller, Så drygt!! Vill bli frisk nu. Tänkte kika på något avsnitt av en utav alla serier jag följer.


Likes

Comments

Hej.

Sitter och tycker synd om mig själv medans jag väntar på att Sandra ska komma hit. Är sjuk och det suger, så har tänt ljus i hela lägenheten bara för att göra det så där mysigt man vill ha det när man är sjuk. Ni vet? Hoppas jag blir frisk tills på måndag. Har inte tid att vara sjuk.

Har inte berättat, men har ju typ inte bloggat heller så.. Men jag & Jenny ska boka en weekend till antingen London, Paris eller Wien i vår. Kommer bli så kul! En massa shopping och annat kul. Min chef tycker Wien är den bästa staden och han är ju ändå någon man faktiskt ska lyssna på. Eftersom han varit på alla ställen man kan tänka sig, flera gånger om. Inte alls avis på han som åker minst 4 gånger om åre! Men han sa det när jag sa att vi ville shoppa, Wien - Det är det första man tänker på med wien att det är butiker överallt och stora galleries. Vi får se vad det blir, vi ska boka senast i Januari så ni kommer få veta när det är bokat.

Paris känns dock inte så tryckt just nu med tanke på terrorn, men kanske är det bättre längre fram. Annars får vi ta Paris nästa vår eller i höst. 

En sak är säkert jag och kim åker utomlands i december igen och blir borta över nyår. På destionationen står Bali/Zanzibar/Maldiverna eller Sychyllerna. Väntar svar från resebolaget. Spännt kan jag tillägga! :) 

Wien

London

Bonjour Paris!

Likes

Comments

​Den 6:e februari åker jag och min älskade festman till Stockholm och bor på 4 stjätnigt hotell tills den 8:e. Det blir konsert och massa shopping! Trevlig. #dropkickmurphys

Likes

Comments

Nu så här 13 dagar innan årets slut så tänkte jag dela med mig av mina absoluta favoriter enligt rubriken! Och nu ska ni få ta del av det bästa produkterna ute på marknaden för 2014.

Hoppas jag kan bidra med något! Kanske en julklapp till dig själv eller till någon du tycker om.

Först tar vi det jag älskar allra mest - Smink.

1. En produkt jag andvänt i princip varje dag sedan i Maj. M.A.C Pro longwear concealer!
Denna concealer är en gåva från gud och ett riktigt jävla kap då den kostade 180 kr på kicks. Jag köpte då alltså den i Maj och den är snart slut... Då har jag användt den flitigt i princip varje dag som jag nämde tidigare, den täcker som ingen annan concealer jag testat och den är så dryyg så minsta lilla klutt av denna räcker till att "highlighta" hela ansiktet. Får inte glömma att säga att jag använder denna concealer som ögon primer innan jag gör en snygg eye-makeup!! Den slår alla high end produkter och budget för den delen (Med tanken på priset) Ah, detta är något jag rekommenderar till alla att ha i sin smink kollektion. 💄💄💄💄💄 av 5 möjliga.

2. Om jag fick välja en produkt som jag bara ta med mig när jag skulle vart som hellst så skulle jag ta med mig denna fantastiska produkt från Anastasia Beverly Hills! Deras "Dipbrow Pompade" är det bästa som hänt mina ögonbryn och mig. Ren kärlek till den här produktern, som kan tyckas va dyr - Vilket den verkligen inte är! Den kostar 250 kr på Kicks och den räcker fan minst 1 år. Och man får så SJUKT naturligt snygga och fyllda ögonbryn. Och jag blir arg på människor som inte vill testa denna amazing produkt för att vissa människor är dumma i huvudet och inte kan applicera denna produkt (så de ser så jävla fejk ut) och får då vissa fina människor att gå miste om denna produkt, vilket jag hatar! Jag rekommenderar denna starkt till de som vill ha ögonbryn som är flawless. OBS ta "blonde" om du är blond, även om den ser ljus ut, den blir betydligt mörkare applicerad på huden. Denna får också 💄💄💄💄💄 av 5 möjliga.

3. M.A.C Face and body foundation. Denna foundation är vattenbaserad och är lätt täckande, men är byggbar så man kan få upp till medium täckning. Egentligen är jag inget fan av foundations som inte är full täckande, men denna foundation är bara för bra. den ger en lyster som ingen annan, vilket den är lite hypad för och jag förstår varför.
Den ger ett fint och jämt resultat som inte känns på huden. En lyster som får hun att stråla utan att vara glansig. Lite satin känsla men ändå lite fuktig. 280 kr för 50 ml, vilket är mer produkt än i typ alla foundations där ute. Så den är ett måste för den smink instresserade tjejen! Funkar perfekt på böllop och på sommaren! 💄💄💄💄 av 5 möjliga eftersom den har en sådan ful förpackning..

4. KICKS Hydrating Primer ca 129 kr
Denna primer är den ända jag använder mig av, den åker alltid på huden innan jag ska göra en "full" sminkning då den gör hyn sval och återfuktar väldigt bra mot min delvis torra hy. Dessutom tycker jag att allt sitter lite bättre med denna under, i längden håller nog mitt smink ca 2 timmar längre vilket är kanon,! Man vill ju att det ska sitta så länge som möjligt utan att fixa till. 💄💄💄💄💄 av 5 möjliga.

5. Too Faced Chocolate Bar
Love at first sight!😍 Den luktar kakao, har pigment som jag vet inte vad. Den inehåller otroligt fina färger och jag älskar förpackningen (Ser ut som en chokladkaka) Helt amazing produkt och denna skulle nästan vilken smink intresserad tjej bli glad över att få i julklapp! För ca 550 kr bli den din. Finns på Sephora i Stockholm. annars från onlineshops. 💄💄💄💄💄 av 5 möjliga!

6.KICKS Pressed powder i färgen Traslucent 9g ca 149 kr
Detta puder är en återkommande favorit, redan gått igenom snart 2 stycken i år. Jag använder detta puder för att sätta min concealer under ögonen och där jag highlightat. 💄💄💄💄 av 5 möjliga, det hade kunnat funnits i fler färger. .

7.KICKS High Shine Lip Gloss är super pigmenterade och en oväntad favorit, jag brukar hata läppglans men dessa is to die for. ca 79 kr 💄💄💄💄💄 av 5 möjliga

För övrigt kan jag rekommendera KICKS egna makeup linje. Jag gillar allt jag testat hitills!
Jag har den högst upp och den längst ner. P.S Skulle vilja påstå att kicks egna märke är en bra dupe för Smashbox produkter, vissa av dem är vandrande kopior.

8. Beauty blender från H&M 29 kr
Den bästa produkten för att få ett flawless resultat när det kommer till att blenda in concealern! Hatten av för denna goding! Finns ett hav där ute, men denna är den bästa jag testat!! 💄💄💄💄💄 av 5 möjliga. Tro mig, detta kan inte bli fel som julklapp till syrran/flickvännen/kompisen - alla tjejer borde ha denna bästing!

9. Viva La Divas Läppstift 65-79 kr beroende på vart man köper dem. Finns i ett ton av olika färger. Har en snygg, glämmig förpackning och håller bra. Mitt favorit märke när det kommer till läppstift, slår lancome & makeupstore. 💄💄💄💄💄 av 5 möjliga.

10. Lösögonfransar i 5-10 pack från Fyndiq. ca 80 kr för 10-pack
Välj med omsorg då det finns många man absolut inte skulle vilja ha. Jag köpte light weight sist och dessa var kanoners! 😍
Köpr för fan inte limmet man kan köpa där, det suger och du kommer få skrubba med en jävla rotborste på ögonlocket för att få bort det!!

Det var allt för nu, bästa skönhetsprodukterna lägger jag upp ikväll! Missa inte det.
Nu ska jag lägga mig och vila, så febern fortsätter gå åt rätt håll! Puss​

Likes

Comments

​Hej.

Pratar  med Ellie igen och ligger i soffan och tycker synd om mig själv, samtidigt som jag dricker en god & nyttig smoothie, hatar att va sjuk! 

Inte känner jag mig speciellt bättre heller. Legat och tittar på TV:n och haft youtube maraton på massa olika smikningar jag vill göra, så nu har jag fyllt på med lite ideer uppe i minnet 😉


Likes

Comments