Ojdå vad ni missat! Igår var jag och Emma på gymmet vid nio på morgonen och körde mage och rygg! Det brände bra och känns idag kan jag säga haha! Senare igår kväll så kom Emma hit så gick vi till ica och köpte lite frukt och sånt och bara hade det mys! Idag morse så var vi på gymmet igen klockan nio och körde armar och bröst! Det kändes också kan jag lova för jag är svagare än en 100 årig skruppelgubbe i armarna.. men det tar sig väl efter lite mer träning såklart!
Nu ligger jag i sängen och kollar på Lost vilket jag förmodligen kommer göra resten av dagen!
Hade gött stenskött!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nej och ber om ursäkt för det men har haft mycket för mig! Varför bloggar du inte om det då?? Jag orkar inte. Igår åkte jag tillbaka till Karlstad och fick med mig min syster! Så vi gick på stan lite igår! Och idag har vi varit på sundstabadet och legat inne på relaxavdelningen och bara njutit av life! Nu har Ebba precis åkt hem och nu ska jag städa lite och senare ska jag tvätta! Det ska bli skönt! Och imorgon bär det av till gymmet så tidigt som jag kan och på kvällen blir det givetvis KORRETORSDAG!
Ps titta vad fina mina korvfingrar ser ut mot min päls (fuskpäls som är gjord av plast ofc så pls calm down)

Likes

Comments

Hola mi amigos!
Ikväll eller aa nu snart kommer faster och hennes man hit och äter och firar att Ebba har tagit examen! Dom far till Teneriffa imorgon när alla andra släktingar kommer så vi firar lite innan!
Hade gött stenskött

Likes

Comments

Hajsan hejsan!
Idag händer det grejer! Har en hel del saker jag ska hinna med! Men startar dagen med en frulle som heter duga! Oatlyfil med havregryn i samt banan och frusna hallon och mango! Så gött så!

Likes

Comments

Hola! Idag känns träningsverken sen tabatan igår! Men jag och Emma gav oss ändå iväg för att simma en timme i simhallen! Så nu när russinfingrarna har lagt sig är man sådär gosigt klortrött därav en liten kopp kaffe

Likes

Comments

Okej nu kör vi på riktigt igång med bloggen. Ska dessutom göra stora förändringar i mitt liv just nu så det får ni också hänga med på. kanske ska börja med att introduce myself lite. Jag heter Matilda utan h och är 20 år och bor i Karlstad men kommer från Mariestad egentligen. Men bor här nu för att jag pluggar osv osv ni fattar. Med stora förändringar menar jag att jag ska gå ner i vikt och bygga upp mina muskler samt inte äta vad som helst längre. Så bloggen kommer väl förmodligen innehålla en del om hur det går för mig på den fronten men också en hel del om livet generellt. Så häng på!! (fyfan vad check jag är jag kräks.) But for realz tho det vore kul om ni ville haka på min resa. HAHAHA MIN RESA RÄKNAS. Hatar sånt egentligen hahah men nu är jag likadan.

Likes

Comments