Hola mi amigos!
Ikväll eller aa nu snart kommer faster och hennes man hit och äter och firar att Ebba har tagit examen! Dom far till Teneriffa imorgon när alla andra släktingar kommer så vi firar lite innan!
Hade gött stenskött

  • 3 readers

Likes

Comments

Hajsan hejsan!
Idag händer det grejer! Har en hel del saker jag ska hinna med! Men startar dagen med en frulle som heter duga! Oatlyfil med havregryn i samt banan och frusna hallon och mango! Så gött så!

  • 5 readers

Likes

Comments

Hola! Idag känns träningsverken sen tabatan igår! Men jag och Emma gav oss ändå iväg för att simma en timme i simhallen! Så nu när russinfingrarna har lagt sig är man sådär gosigt klortrött därav en liten kopp kaffe

  • 4 readers

Likes

Comments

Okej nu kör vi på riktigt igång med bloggen. Ska dessutom göra stora förändringar i mitt liv just nu så det får ni också hänga med på. kanske ska börja med att introduce myself lite. Jag heter Matilda utan h och är 20 år och bor i Karlstad men kommer från Mariestad egentligen. Men bor här nu för att jag pluggar osv osv ni fattar. Med stora förändringar menar jag att jag ska gå ner i vikt och bygga upp mina muskler samt inte äta vad som helst längre. Så bloggen kommer väl förmodligen innehålla en del om hur det går för mig på den fronten men också en hel del om livet generellt. Så häng på!! (fyfan vad check jag är jag kräks.) But for realz tho det vore kul om ni ville haka på min resa. HAHAHA MIN RESA RÄKNAS. Hatar sånt egentligen hahah men nu är jag likadan.

Likes

Comments

  • 5 readers

Likes

Comments

  • 6 readers

Likes

Comments