Header

Vardag

Har precis ätit en god lunch hos min syster. Trots två ettåringar i knät gick det bra, dom är för snälla och goa. Innan jag kom hit så var jag och klippte håret på en kund. Annars har det inte varit så mycket mer idag. Ska vara här hos min syster och hennes tvillingar hela dagen så det blir bara massa barnmys heeeeela dagen, det är verkligen det bästa som finns!

Likes

Comments

Vardag

Saknar sååå att blogga så tänkte köra igång igen. Mest för min egen skull eftersom jag älskar att skriva av mig och dels för jag faktiskt nu går sista terminen i gymnasiet. Vilket innebär STUDENTÅRET! Som jag längtar, snart är vi där. Det är bara några månader kvar nu. Tycker att gymnasietiden har gått så sjukt snabbt, kommer knappt ihåg vad jag har gjort haha. Eftersom jag går frisör så har jag knappt haft något plugg, sen har vi haft mycket praktik också så jag antar att det är därför.

Likes

Comments

Tankar

Är så sugen på att tatuera mig!!! Har kollat på massor av olika motiv i flera dagar nu, förut kollade jag efter texter men hittar verkligen ingen som känns rätt. Men som det ser ut nu så vet jag ett motiv jag vill göra. Måste samla lite mod haha, sen är det dags! Åh vad jag längtar, men samtidigt är jag rädd att jag ska ångra mig, men eftersom den har betydelse och är så himla fin så tror jag inte att jag kommer göra det, men tanken finns ju där ändå. Jag tror att när den väl sitter på plats så kommer jag älska den så mycket!

Likes

Comments