Idag har jag gjort världsdelar av lera. Det var svårt att få det att fastna så det tog lång tid så nästa lektion ska jag göra klart det. På projekt 2 ska jag fota identitet. Jag är nöjd med mitt arbete idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med projekt 1 och gipsat det som ska föreställa jorden. Jag gjorde ännu en skiss. Jag är mest nöjd med gipsandes och mitt problem var att gipset tog slut men det löste sig för vi hittade mer. Nästa vecka ska jag måla på gipset

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med samma tema och budskap som sist. Jag har målat andra delen av bakgrunden i eldsflammor, det blev jag nöjd över. Jag stötte inte på några problem. Nästa gång ska jag använda mig av en ballong och gipsa halva för att få en halv jordglob som jag kan använda.

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med Tema: motsatser och budskap: gott och ont.
Jag började med att göra en tankekarta, från början var det tänk att jag skulle jobba med drömmar men efter att jag kom på min ide så kom jag på att det passade bättre till tema motsatser.
Jag satte igång med att måla bakgrunden grå på ena sidan och hällde på silvrigt glitter där på. Det var så långt jag hann den här veckan.
Det jag är mest nöjd med under dagens lektion är att jag kom igång snabbt och kom på flera idéer som jag lade ihop till en.
Jag stötte inte på några problem idag men nästa gång ska jag fortsätta med att måla bakgrunden och bygga upp jorden i gips eller lera och det kan däremot bli lite svårare.

Likes

Comments