View tracker

Härlig resa med mycket shopping, sol, bad och Chill!! Vädret var på topp hela veckan och jag har verkligen bara tagit det lugnt och inte stressat över att göra saker, måste alltså helt klart görs om!!! <333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Tänkte bjuda på en dagens outfit från igår eftersom det var längesen! Hade på mig ett par svarta kostymbyxor från De Sraad (tror det heter så), en t-shirt från Marc Jacobs som jag lånat av min syrra, superstars, skinnjacka från bruuns bazaar Och slutligen en marinblå väska från Zara!! Ha en härlig söndag!!

Puss & kram

Likes

Comments

View tracker

Jag är kär hörni! Älskar dom här! Det är det ända order jag hittar. Dom kommer från märket K cobler. Och ja, jag älskar dom! Ha en grym helg nu,

Puss & kram <333

Likes

Comments

Hej på er!! Hoppas ni haft en bra onsdag. Det är inte lång tid kvar nu, och det är bara två dagar kvar till helg!! Det ska bli så skönt, framför allt för att jag sedan är ledig måndag, tisdag och onsdag!! Idag tänkte jag visa er ett par byxor som jag köpte vart?? Jo, haha på Beyond retro! Jag älskar dom! Har letat efter ett par oerhört länge nu och när jag äntligen hittade byxorna så var jag nästan tvungen att köpa dom. De är väldigt bekväma och det coolaste är ju att det är ett par riktiga militärbyxor! Ha en fortsatt bra vecka så hörs vi!!

Puss & kram

Likes

Comments

Hej på er!! Idag tänkte jag visa någon form av trä statyett,docka eller något som jag köpt. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den hahaha. Jag har länge varit på jakt efter just den här typen och så hittade jag den på TGR. Jag vet faktiskt inte varför jag var intresserad av den men den känns på något sätt cool, eller lite modern industrismak så att säga. Jag tycker att det är så snyggt att ha den stilen på inredning. Dessutom så fick min lilla trähand en liten kompis!!

Ha det bäst!

Puss & kram

Likes

Comments

Liiite sen... Bra låt i alla fall!! Skön sommar låt med lite drag i! Ha det bäst!!

Puss & kram <333

Likes

Comments