Header

Instagram@rydenmatilda

Det var längesen, jag vet (förlåt mina trogna läsare aka Fanny) Det är mycket i skolan och handbollen täcker hela mina veckor. Har även gått och blivit moster för andra gången och kommit ett steg närmare körkort genom att gå riskettan.

Har även varit på Pink Party för Sofie och Jelena som firade sina 18-års dagar. En mycket lyckad kväll!

Igårkväll bestämde vi tjejer i klassen oss för att hitta på något. Bowling följt av käk på det nya hamburgarestället här i Skövde blev underhållningen och jag som älskar sötpotatispommes tyckte maten var helt amazing. Åt nog en veckas kalorier i alla fall, känns bra.

Idag har jag fortfarande inget planerat vilket känns tråkigt. Hoppas att något dyker upp!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredagen inleddes med tidig uppstigning för att ta bussen till Göteborg med skolan. Universum, tacobuffée och Liseberg stod på schemat och senare gick jag och Fanny vidare till stan. Vi kikade affärer i några innan vi slog oss ner på en restaurang där jag tog en räkmacka och Fanny lasagne. Resten av kvällen spenderades på en soffa i Örgryte framför idol.

En gofrulle på Jos fick det bli innan shopping och sen rullade bilen hem till Skövde igen.

På kvällen var det överraskningsfest för min mamma som fyllt 50. Bubbel och god mat på lilla krogen fick det bli innan sällskapet gick vidare till min kusin på "efterfest". Grattis mamma!

Likes

Comments

Efter en lång dag i skolan blev det äntligen fredag och helg. Jag och mamma åkte runt på några ärenden innan jag träffade Erika och Julia för att käka sushi. Efter suchin gick vi förbi donken, köpte med oss varsin glass och sen gick vi hem till mig och hängde där resten av kvällen. Förövrigt måste jag bara säga att om ni inte har testat Mcflurry Salted Caramell så gör det! Sjukt god!

Planerna för idag är att springa ännu fler ärenden och ikväll kanske jag ska umgås med min syster. Mamma ska nämligen på kräftskiva och jag vill helst inte spenderar min lördagskväll själv. Får se vad vi hittar på!

Likes

Comments

Som rubriken lyder har jag idag bockat av en hel del saker. Dels har jag gått en heldag i skolan och utöver det har jag bokat en frisörtid, skrivit in mig på en körskola och bokat riskettan. Så skönt att äntligen tagit tag i saken! Har även ett beslut som måste tas innan klockan 09.01 i morgon när den nya iPhonen släpps. Är lite sugen på att beställa en men velar ständigt fram och tillbaka. Mycket pengar och kanske inte speciellt nödvändigt men vi får se hur jag gör. Ikväll är det handbollsträning men jag är inte helt hundra på om jag ska gå, halsen är fortfarande inte helt bra så vi får se hur det blir med den saken.

Nu har jag i alla fall kommit hem och knäppt en dricka som jag köpte igårkväll. Aminopro hade nämligen släppt två nya smaker (tror båda var limited edition) och självklart skulle dessa testas. Just denna hade hallonsmak och påminde väldigt mycket om Noccos hallonsmak, dock hade denna kolsyra vilket Noccos inte har. 3/5 skulle jag ändå säga. Är inget superfan av hallon i dryckform men helt klart godkänd!

Likes

Comments

Slängde ihop dessa kakor efter skolan idag när sockersuget och hungern tog över. Roar mig med att äta dessa medan mamma är på gymmet och sen ska jag slänga ihop kvällens middag, lutar åt något med tonfisk. Skulle egentligen haft fys med handbollen idag men eftersom jag plötsligt blev sjuk igår så skippar jag den och vilar upp mig för att eventuellt kunna delta på morgondagens träning istället.

Lite update angående livet så händer inte mycket intressant. Skolan har kört igång ordentligt och med det menar jag att läxor och prov börjat tynga mina axlar. Även handbollen har kört igång och säsongen har börjat glatt med att vi drog oss ur JSM. Detta innebär att vi inte har mycket mer än serien planerat och att vi står 5000 kr i skuld eftersom vi drog oss ur så pass sent. Underbart! Veckans planer är obefintliga (tråkigt nog) och nu känner jag att detta inlägg ballar ur i negativitet. Jag lever, jag mår mycket bättre än igår och jag äter trots allt kakor. Ska ej klaga. Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Längesen jag kika in här nu, har ingen ursäkt eller så men det har bara inte blivit av. Skolan har kört igång på riktigt. Läxor och inlämningar har börjar rulla in och jag är redan skoltrött. Håller dock motivationen uppe genom att kika studentmössa, klänningar och tänker på studenten. Fatta att det "snart" är dags. Lilla Matilda ska bli vuxen!!!!! (ish).

Idag har jag i alla fall gått i skolan till halv 5, övningskört och shoppat lite. I morgon har jag sovmorgon till 09.30 vilket är guld och i helgen är det fest. Har förövrigt kommit igång lite med övningskörandet och det går förvånansvärt bra med växlandet. Ska nog trilla in ett körkort även hos mig så småningom ska ni se.

Tack för att du kikade in, kram <3

Likes

Comments

Likes

Comments