Header

Instagram@rydenmatilda

Förlåt för extremt dålig uppdatering! Ska inte skulle på att jag haft för mycket att göra för hell no, har haft all tid i världen på min lediga vecka. Har bara inte haft lust helt enkelt. Under tiden jag har varit borta har det ändå hunnit hända en del, vissa mer positiva än andra om man säger så.

Planerna för idag är att släpa sig ut på en promenad eller likande och sen i eftermiddag hämtar vi den nya bilen. Illa tvungen att övningsköra nu när mamma beställt manuell för min skull...

Lite random utplock av bilder från tiden jag varit borta

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är torsdag, i morgon gör jag min sista dag på sommarjobbet och det känns mycket bra. På lördag ska jag ha kul och nästa vecka är jag ledig innan skolan drar igång igen.

Detta + en tallrik yoghurt med flingor, en halv vattenmelon och chokladpraliner fick bli dagens kvällsmat

Likes

Comments

En salig blandning av bilder från gårdagens artonårsfest, vissa mer smickrande än andra...Hade en mycket rolig kväll trots lite mindre bra förväntningar. Natten spenderas hemma hos Sofie och nu får se vi vad denna söndag har att erbjuda!

Likes

Comments

Kvällens grymma middag fick bli en hallomisallad och även annans och nötter till "efterrätt". I salladen har jag babyspenat, tomat, paprika, avokado, oliver och så hallomi såklart. Så sjukt gott! Det var en mycket mätt tjej som somnade framför en film i soffan ikväll!

Likes

Comments

Jobb hela dagarna och trötthet hela eftermiddagarn. Idag hann jag inte ens ur bilen innan ögonen slocknade, suck. Det är i alla fall onsdag, halva jobbveckan har passerat och jag är svintrött. All form av träning är lagd på hyllan och skräpmat i soffan är mycket mer centralt. Kroppen skriker men jag orkar verkligen inte, har varken motivation eller energi till att göra något åt saken. Vänder förhoppningsvis när handbollen kör igång igen och när alla jeans blivit för små.

Klockan har passerat 4 i skrivande stund och jag har knäppt en nocco och tänkte ta en snabb dusch. Mer än så lär inte hända idag. Hejja mig, hejja jobb 07.00 och hejja positivt inlägg.

Likes

Comments

Fantastisk kväll med fantastiska Håkan <3

Likes

Comments

Efter en tidig frukost och morgon rullade bilen iväg från Gävle (efter pappas krav att få åka till Brynäs arena). Inte helt enligt planerna blev det en omväg förbi Mall Of Scandinavia där jag köpte världens finaste väska och konsumerade frozen yoghurt. Ännu en liten avstickare blev det när pappa, ännu en gång, ville kika på något helt ointressant, ett slott.

Såg varken det vackra eller intressanta i detta stopp men nu är sommarens kulturhistoria avbockad i alla fall. Innan Skövde var nått stannade vi även på Max och tog en cheese var, favvomat <3

I morgon väntar ännu en tidig uppstigning (vääääldigt tidig rättare sagt) då bilen går 05.30 från Skövde mot Ullared.

Likes

Comments

Kvällens middag i Gävle efter lite shopping. Efter maten blev det Bio, Spiderman mer specifikt och den var helt okej även om jag egentligen inte har något intresse av Spiderman-filmerna. Nu väntar sängen på vårat fantastiska hotell här i Gävles centrum. Längtar till hotellfrukosten i morgon men nu säger jag godnatt <3

Likes

Comments

Min andra och sista semestervecka för den här gången är nu här och den inleddes med att dra iväg till Karlstad. Lite otippad resmål men jag, Fanny och pappa hade lite svårt att bestämma oss så en hotellnatt i Karlstad följt av en natt i Gävle fick det bli. Shopping och mat är prio under trippen och ikväll blev det Pinchos och hemmakväll till efterrätt. Mums!

Likes

Comments