Mamma och syrran är här och hjälper mig att städa iordning och påta i trädgården idag. Riktigt skönt att de är här och hjälper till och roligt att umgås. Vi är fullt upp i fixet men hade nyss lunch paus. Det fick bli omelett och en god sallad. MUMS! Det blev ju dock lite stökigt efter så nu har man ju lite att fixa. haha!

Nu ska jag städa vidare, nästa projekt är att rensa garderoben.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu när vi har flyttat in i huset så har jag lyxen att ha badkar. Något som jag verkligen älskar. Bara kunna lägga sig i ett varmt och skönt bad och bara vara, hur länge som helst. I lägenheten hade vi inget badkar så jag satt på golvet i duschen för att få någon form av badkars känsla. Haha! Kanske inte det absolut bästa men det funkade utifrån det vi hade.
Något som dock förbättras när man har badkar är att man kan ha badbomber och sånt skönt i. Vissa är ju bara fina och luktar gott men vissa gör ju faktiskt saker för kroppen. Så när jag och min sambo var i Stockholm i helgen passade jag på att handla på mig lite på Lush och något jag då upptäckte var badolja. Aldrig hört talas om det innan och inte heller testat. Direkt när jag kom hem var jag såklart tvungen att testa. Så jäkla underbart det var alltså! Bästa jag någonsin haft. Man blev så återfuktad och även nu flera dagar senare så känner jag mig fortfarande återfuktad. Och inte nog med det, den luktade helt fantastiskt och kändes underbart på kroppen.

Jag köpte två stycken. En med avokado och mango (Den första. Det var den jag provade) och en med (Som jag fortfarande inte har testat)

Ska bli väldigt spännande och se om den andra är lika bra som den första. I så fall är det bara att gå in på Lush direkt och beställa fler, för då är dem slut.

Likes

Comments

Hej på er!

Ja som rubriken säger, jag tänkte börja blogga. Jag vet inte hur mycket eller hur ofta men jag tycker om att skriva och kände att varför inte göra en internet dagbok, ge det ett försök i alla fall.

Jag tänkte börja med att bara snabbt och enkelt presentera mig och vem jag är och sedan kör vi igång med vanliga inlägg, så ser vi hur det här slutar.

Jag heter Matilda och är 20 år ung. Jag bor ute på landet utanför Norrköping med min underbara sambo i vårt nyköpta hus. Jag pluggar till beteendevetare på Linköpings universitet. När jag inte pluggar eller är hemma med min sambo så är jag med min familj och kollar mycket på youtube och läser andra bloggar. Självklart med vänner med och sist men inte minst, våra två underbara kattungar som för ca en vecka sedan blev en del av familjen. En liten tjej och en liten pojke.
Utöver det så gillar jag att shoppa och älskar att hålla på med naglar, något som ni kommer få ta del av på bloggen.

Här på bloggen kommer ni få följa med vardag. Vad som händer i huslivet, renovering, livet med sambo, skola och allt dårmellan.

Jag hoppas ni kommer gilla och fortsätta följa min blogg så hörs vi i nästa inlägg!

Likes

Comments