Header

Såhär kommer resten av min dag att se ut!

Under morgonen/förmiddagen har jag gjort bort ett webbinarium samt mathandling och två promenader med Lovis. Nu återstår plugg varvat med tvätt resten av dagen och kvällen.
Man har ju haft roligare dagar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka på hemmaplan i Umeå. Gjorde bort de sista ärendena imorse innan jag och Lovvan packade in oss i bilen och åkte söderut. Vi stannade till i Piteå hos Jenni och hennes lilla Nikki, så kul att hinna träffas tillsammans med vovvarna, och Lovis behövde lite hundbus innan vi körde vidare (bilresan tar ändå 3 h).
När jag kom hem ställde jag mig och lagade middag direkt och nu har jag bänkat mig i soffan! Här tänkte jag stanna resten av kvällen haha. Har så fruktansvärt mycket att göra och tänka på de kommande två veckorna, det är mycket i skolan och samtidigt ska jag jobba mina sista pass på jobbet. Sist men inte minst måste jag börja rensa ur lägenheten och sedan börja packa inför flytten.. Längtar så tills det är dags för avresa och tills jag äntligen får krama om Lucas igen!!


Likes

Comments

I lördags var det SHL-premiär här i Luleå då Luleå Hockey mötte Örebro. Vi samlades några tjejer hos Amanda innan matchen och gjorde denna brunch. Kakor, minimuffins, ost och kex, charkisar, Mimosas, Bloody Marys, skagenröra, vindruvor, massa färsk frukt och våfflor, blandannat. Såååå gott!!!

Likes

Comments

Befinner mig för tillfället i Luleå! Är ledig 10 dagar från jobbet så i söndagskväll packade jag in mig och Lovis i bilen och styrde norrut. Nu bor vi hemma hos mina föräldrar några dagar och det är så skönt att få lite avlastning med hundpromenaderna, lite dagligt sällskap och även skönt att slippa stå och laga mat till sig själv varje dag haha.

Nu ska jag gå ut med Lovvan och sedan göra mig klar för att åka in till stan och möta upp mamma då hon slutar jobbet. Det blir lite shopping först och sedan kommer även pappa in och då tänkte vi gå ut och käka!

Likes

Comments

❤️😔

Likes

Comments

Har en uppgift som ska vara inlämnad på onsdag som jag tänkte ägna denna dag åt. Förhoppningsvis kan jag bli klar idag så att jag kan få vara helt ledig imorgon då jag även är ledig från jobbet. Wish me luck..


Likes

Comments

Som rubriken lyder så har nu denna tiden på året börjat.. Lucas åkte tillbaka till USA igår då hockeysäsongen börjar närma sig starten. Att den börjar igen är däremot nästan den roligaste tiden på året, men just dessa veckor innan är inte alls speciellt kul. Man kommer aldrig vänja sig vid alla dessa avsked och att vara ifrån varandra långa stunder varje år..
Nu är jag ensam hemma i Umeå med Lovis och det kommer bli några tuffa veckor med mycket pusslande för att få tiden att räcka åt till allt. Jobb, studier och ta hand om vovven.
Hoppas innerligt att tiden går fort, nu längtar jag så mycket till att få åka iväg och möta upp Lucas därborta!

Likes

Comments

Så här kommer min helg se ut! Efter att inte ha pluggat sen jag gick ut gymnasiet 2011 är det svåraste att faktiskt komma igång haha..😅

Likes

Comments

Har verkligen inte haft tid över för att uppdatera här på senaste tiden. Det har varit fullt upp med jobb, vänner på besök, födelsedagsfirande, och förberedelser för vad som komma skall. Imorgon börjar jag plugga (kan skriva mer om det sen) och om bara en vecka åker Lucas tillbaka till USA igen. Det är så mycket som händer just nu så jag vet inte ens hur allt ska få plats i huvudet haha.

Återkommer med roligare inlägg och uppdateringar sen när allt lugnat ner sig lite!

Likes

Comments