Äntligen har vi fått vårt soffbord! Tog bara cirka 2 månader att hitta ett som vi (jag) ville ha haha🙈

Likes

Comments

Halloj! Var ett tag sen sist hehe.. Denna helg har jag varit ledig men den har ändå vart fullspäckad. Hamnfestivalen och fest i fredags i Luleå och i lördags bar det av mot Överkalix för bröllop där vi fick se Eva och Lasse gifta sig. Jättefint bröllop och riktigt, riktigt, rolig och lyckad bröllopsfest därefter! Dom hade fixat allt så himla bra.
Sent på natten åkte vi till stugan för att sova där, och där var vi även kvar hela söndagen innan vi åkte hem mot Umeå igen. Så kul att få träffa alla vänner i fredags och hela släkten sen på lördagen, det händer inte alltför ofta nu för tiden!
Måste bara tillägga också att jag har verkligen världens bästa familj, och jag är så lyckligt lottad att jag har dom❣️

   

Likes

Comments

Igår kom min systerson ut till världen! Nu befinner vi oss i Luleå hos mina föräldrar och har precis varit på sjukhuset för att hälsa på den nya stjärnan. En alldeles perfekt liten kille ❤

  

Likes

Comments

Har tyvärr inte så många bilder att bjuda på från helgen..
Denna weekend blev iallafall en riktig hit! Bästa sällskapet, god mat, sena kvällar och även lite turistande 👏🏻

Likes

Comments

Nu har jag haft två lediga och soliga dagar! Prickade in rätt dagar med rätt väder som tur var. Jobb hela helgen som gäller nu, Lucas åker bort och även Lovis får lite semester så då gör det inte så mycket att man är fast på jobbet. Lär inte bli någon rolig uppdatering här då alltså. Hoppas ni andra har en trevlig helg!

Likes

Comments

Köpenhamn över midsommar är bokat, och sedan Paris 31 juli - 3 aug! Så fick man något att se fram emot även denna sommar 🙌🏻                                

   

Likes

Comments