Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

In och kika på Instagram eller Facebook under @beautybymatildarebecka, just nu 10% på detta fantastiska lipgloss som ger dig fylligare läppar. Puss på er!

Likes

Comments

Detta är det värsta jag varit med om, inte orkat resa mig från sängen sen i tisdags. Det värsta var ändå inatt när jag skulle försöka ta mig till köket för att ta vatten och jag lyckas svimma. Nu i efterhand skrattar jag åt de för det måste ha sett så roligt ut. En naken blondin vinglar fram och trillar rakt in i väggen och landar som en duns på golvet. Haha nej nog om det, har ju massor med kul planerat i helgen så får hoppas jag blir frisk till det. Hoppas ni mår fint vänner!

Likes

Comments

Startar veckan på bästa sätt med jobb från soffan. Har skrivit lite planering och klurat på ideér för att få den bästa starten med detta. Ska snart iväg för att luncha med mamma, sen är det dags för fotografering på Action. Ha en grym måndag vänner, de ska jag ha!

Anteckningsblock från Lagerhaus.

Likes

Comments

Är du..
💎 Driven
💎 Målmedveten
💎 Teamplayer
💎 Engagerad

Bra! Då vill jag jobba med dig.
Säljer produkter från ett ledande företag i USA och jobbar på sociala medier. Vill du också göra det? Kika in på Instagram eller Facebook @beautybymatildarebecka och tveka inte på att höra av dig 💋

Likes

Comments