Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En söndag som denna har man mest spenderat i soffan. Duktigt nog av oss bestämde vi oss för att köra ut till sövde och spela golf med Andy och Jasse. Detta är ett måste på sommaren, riktigt nice ställe! Nu ligger man i sängen och försöker sova, mår illa och har ont i magen så känns som man inte lär somna på ett tag.. Får hoppas det går över tills imorgon då det väntas jobb på lagerhaus. Hoppas ni haft en bra helg, min har varit grym!

Likes

Comments

Lämnade hemmet redan vid 9 tiden igår för att bege oss mot Beddinge. Där möttes vi upp 4 lag med 12 personer i varje lag som var utklädda och helspända på denna efterlängtade dag. Väl framme på stranden möttes vi av sol och ett gäng arrangörer som också var utklädda. Sen var det dags för kampen att börja. Vi inledde grymt i volleybollen men de resterande grenarna var vi inte lika grymma i haha, men de viktigaste är väl att vi hade roligt? Efter 10 riktigt roliga tävlingar begav vi oss till en stuga där festen fortsatte! Det bjöds på taco, tequila och en massa dans in på sentimmarna. Ett stort tack till Karlsson och company som arrangerar denna otroligt roliga dag! Fler bilder från stranden kommer.

Likes

Comments

Har nyss kommit hem efter ett par dagar i underbara Göteborg. En väldigt fin stad måste jag säga! Mycket att göra så tänkte berätta lite om vad vi hittat på med när vi var där.

LISEBERG. Det är ju det absolut första man måste boka in när man är i Göteborg. Förutom alla roliga karuseller man kan åka finns det massor med roliga spel och tävlingar som är super roliga! Eller varför inte köpa en sockervadd och njuta i solen? Sen finns det ju tusen olika chokladhjul som man bara måste lägga lite pengar på. Tyvärr hade vi inte turen att få med oss hem ett choklad denna gången.

LOTTA PÅ LISEBERG.Vi som älskar allsång och att sjunga måste ju pricka in sin göteborgstrip en måndag så man kan se Lotta. Förutom det som sänds på tv är det riktigt bra tryck i pauserna med sång och skratt. Enligt mig är detta faktiskt ett måste när man är i Göteborg. Vi hade turen att få se bland annat Måns Zelmerlöv och Benjamin Ingrosso, riktigt bra artister båda två!

HARD ROCK CAFÉ. Sen kommer vi till mat och då finns det ju tusen olika restauranger att välja mellan. För mig som varit i USA innan och testat hard rock café vet ju hur goda deras burgare är och att man måste ta ett stopp här. Förutom deras goda mat har dem även bowling och shuffleboard som är väldigt roligt!

PINCHOS. Även detta en jätte trevlig restaurang med otroligt god tapas. Några rätter som fastnade hos mig var sötpotatis pommes med chilibearnaise, getost med lufttorkad skinka och min absolut favorit blev de fantastiska tigerräkorna! Förutom den goda maten har dem otroligt goda och roliga drinkar.

SHOPPING. När man är i Göteborg måste man planera in lite shopping i planeringen. Förutom deras shoppingcenter Nordstan som har alla butiker du kan tänka dig, finns det även massor med butiker ute på gatorna vid avenyn.

Likes

Comments

Drog in till Malmö vid 13 tiden igår med Elinor för att käka på lilla torg och sedan se MFF. Mycket mål och matchen slutade 3-2 till Malmö. Sitter nu i bilen påväg till Göteborg för att gå på Liseberg och hitta på lite annat kul. Hoppas ni också får en bra söndag!

Likes

Comments