Fem månader sen jag träffade dig för första gången. Fem månader sen jag fick kyssa dig för första gången. Fem månader sen jag fick somna i din famn för första gången. Jag är så lycklig med dig hjärtat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter i bilen och är påväg till jobbet. Riktigt skönt med sovmorgon, speciellt efter denna helgen. Har fortfarande inte släppt lördagens match, att vi förlorar med 1-0 och att det är så himla orättvist. Men fotboll är väl så, ibland har man stolpe ut istället för in. Trotts förlusten fick vi en riktigt grym kväll tillsammans där det bjöds på mycket dans och annat kul. Hoppas ni haft en fin helg, puss&kram.

​Bjuder på en bild sen i lördags, vilken kväll vi hade!

Likes

Comments

Begav oss till Ystad idag vid 5 tiden för att käka med Maria och barnen. Sen åkte vi ut till Löderup för att se Liga06 - Sjöbo, eller ja Maria fick iallafall titta fotboll medans vi andra fick underhålla barnen hehe. Men alltid lika roligt att umgås med dessa två busungar! Nu blir det läggdags för imorgon är det dags för match och sen vidare direkt till lagfest. Hoppas ni får en underbar helg, puss&kram.

Likes

Comments

Det här med att inreda sin lägenhet.. När jag flyttade hemifrån hade jag en klar bild i huvudet hur jag ville ha det. Ljust, vitt och guld typ. Nu står jag här med värsta beslutsångesten om jag ska satsa på lite mörkare kulörer i möbler eller köra på det här klassiska vita. Vad hade ni gjort?

Likes

Comments

Blev inringd på jobb igår, äntligen börjar de komma tider och ser förvånansvärt mycket framemot sommarens arbete på Lagerhaus. En sån himla trevlig butik som man blir glad av bara man går in där. Det farliga är dock att jag vill ha med mig halva butiken hem.. Bjuder på några godbitar från deras Instagram.

Likes

Comments

Dagen startade på ett utmärkt sätt, fick nämligen ett samtal angående ett jobb jag sökt där dom vill träffa mig för en anställningsintervju. Det är alltid lika spännande med intervjuer, vad man får för frågor också vidare. Såklart blir jag väldigt nervös, men vem blir inte det egentligen?

Idag är det äntligen fredag! Känns knappt som det.. Men jag är ledig och ska försöka få gjort lite här hemma så älskling blir glad när han kommer hem hehe. Hoppas ni får en grym helg. Puss&kram! 

Likes

Comments