Var och fotades igår för märket "awesome", som säljer dessa mössorna på bilderna. Förutom att mössan är sjukt cool så är det för ett gott ändamål. För varje såld mössa, så donerar dom en till de hemlösa, hur fint är inte det??

Likes

Comments

Ovanför ser ni en före&efter bild på fransarna efter endast två månaders användning av vårt fransserum!

På denna bilden ser ni resultat på endast 6 användningar av vår fantastiska mudmask!

Är inte detta otroligt? Att man kan få fylligare läppar med vårt contouring lipgloss på endast 5 dagar?! Ja du hörde rätt!! Är det något ni är intresserade av så kika in på Facebook sidan som heter "Beauty by matildarebecka"
Ha det fint, puss&kram!

Likes

Comments

På bilden ser ni riktigt snygga träningskläder idag på fotografering med actionochtrend. Snart är det dags för crossfit med laget och fy vad jag inte är redo för det efter gårdagens match. Återstår och se om man kommer upp ur sängen imorgon. Ha det fint!

Likes

Comments

För er som inte vet så jobbar jag som vikarie på förskola, och för tillfället har där inte varit så mycket tider. Och när man är ledig gör man ju inte så mycket, man går i stort sätt upp och äter frukost sen hamnar man lätt i soffan. Och sen ligger man där, och tittar på telefonen. Och häromdagen kom jag in på något riktigt intressant, en möjlighet att jobba hemifrån, vara sin egna chef och då sälja deras produkter. De här produkterna fascinerar verkligen mig! Så jag bestämde mig för att ta kontakten med tjejen som sålde dem och just nu är två produkter påväg hem till mig, och jag längtar så! Det jag beställde var en tandkräm som bleker tänderna och även ett conturing lipgloss. Så om några dagar lär jag börja sälja dessa produkterna och ingen är mer taggad än jag! Ska gå all in och verkligen ta vara på denna möjligheten. Ska även komma fram till ett business namn. Har ni tips får ni gärna skriva! Helst något med beauty typ. Matildas beauty kanske är lite tråkigt, eller? Iallafall, jag ser framemot detta!!

Likes

Comments

Ibland måste man bara få skriva av sig och det kommer jag göra nu. I mitt huvud finns alltid två olika röster, en som säger "var klok nu Matilda, du bör göra såhär" medans den andra säger "äh skitsamma, det blir kul". Och denna kamp mellan dessa två rösterna är hemsk. På senaste känner jag att jag inte gjort rätt, och den ångesten som kommer efter är extrem. Vill bara gräva ner mitt huvud under kudden och ligga där hela dagen. Varför undviker man saker som måste göras? Varför kan jag inte resa mig ur sängen vissa dagar? Varför tar ångesten över? Det är många frågor som snurrar i ens huvud. Men den stora frågan är: när ska jag börja göra rätt val?

Likes

Comments

Blev ett pass på gymmet ikväll med Jasse och Rebecca. Tränade axlar och bröst, fyfan säger jag bara. Att jag är klen visste jag, men inte att de var såhär illa. Men det är bara roligt att kunna se utvecklingen framöver. 

Gjorde en snabb middag med kyckling, sallad och chilisås på kvarg. Enkelt och gott! 

Imorgon eller på fredag hittar ni mig förmodligen i Ystads Allehanda, missa inte!!

Likes

Comments