En liten bar längs strandpromenaden i Playa de las Americas. Såg så himla söt ut, haha!

Stranden vi var på i lördags. Alltså drööööm! Hade inte tackat nej att få tillbringa dagen där idag igen.

En milkshake som skulle smaka mango, men smakade mer smält vaniljglass? Den var fin på bild iallafall!

BACK HOME

Hej på er! Första riktiga inlägget här hemma i Sverige. Vi kom hem natten till måndagen och jag var så otroligt trött. Var hemma från skolan igår eftersom jag verkligen behövde en dag att vila upp mig och förbereda mig inför veckan. Idag var jag i skolan igen och det kändes ändå ganska okej. Dock så hade vi en håltimme på ca 4 timmar?? Haha, så otroligt segt.

Nää, nu måste jag nog plugga lite till historieprovet på fredag och läsa ur engelskaboken. Wish me luck, haha! Förresten, vad tycker ni om ändringarna i designen? Alltså att jag nu har menyn bredvid inläggen? Tror jag ska testa att ha det så ett tag och se om jag gillar det, annars ändrar jag bara tillbaks.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter vi antagligen på planet (tidsinställt inlägg från imorse) påväg hem till kalla Sverige. Det kan ganska segt eftersom vi verkligen haft en toppenvecka här. Väderprognoserna visade egentligen att det skulle regna hela veckan, men vi har istället möts av skinande sol varenda dag. Hur härligt?? Det ska ändå vara skönt att komma hem igen, borta bra men hemma bäst. Dock så vet jag med säkerhet att vi kommer komma tillbaka hit igen. Bästa Teneriffa!!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an

...RIVER ISLAND!

Alltså har ni sett några finare väskor eller?? Är helt kär!! River Island har verkligen så himla originella väskor med massa fina mönster! Alltså nr 2 i kollaget MÅSTE jag ha. Så himla fin. Har faktiskt ingen väska därifrån ännu, men kommer nog snart köpa någon. Det som är så bra är att de är inte alls särskilt dyra heller? Verkligen bra priser!

Vad tycker ni om väskorna?

Likes

Comments

(Repost)

Vem är jag egentligen?

Matilda heter jag, är född den 12 december 1999. Alltså är jag i skrivande stund 17 år gammal. Jag bor i en ganska liten stad i Skåne där jag också går andra året på ekonomilinjen. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror, och vi har även en liten kanin som heter Baltazar.

Jag är en ganska kreativ person, och har alltid varit. När jag var liten älskade jag att pyssla och måla, vilket jag fortfarande gör. Jag kan sitta i timmar och rita, men också redigera bilder för att få dem se så bra ut som möjligt. Vid 2013 väcktes mitt intresse för fotografering då jag hade köpt min första egna systemkamera, och jag har sedan dess utvecklats mer och mer.

Jag har alltid varit ganska blyg av mig när jag hamnar i en grupp människor som jag inte riktigt känner. Jag tycker det är ganska svårt att slappna av och bjuda på mig själv, vilket är något jag verkligen vill bli bättre på då härliga människor är det bästa jag vet. När man verkligen känner mig så kan jag snacka i timmar och göra alla möjliga konstiga grejer, haha. När jag är ensam så sätter jag gärna igång mina favoritlåtar samtidigt som jag sjunger med, och jag är väldigt noga med att ingen annan hör mig när jag tar ton..

De enda framtidsplanerna jag har är att jag vill jobba för att sedan kunna resa. Jag hade så gärna velat testa att bo utomlands (helst London, USA, Australien, Spanien bl.a.) och helt enkelt få upptäcka världen. Jag har alltid sagt att jag inte har någon aning om vad jag vill jobba med, men nu vet jag att jag vill jobba med något kreativt, något som jag får skapa saker och komma med nya idéer. Men vad just drömjobbet är har jag ingen aning om. Jag får helt enkelt se vad som händer.

Likes

Comments

Här är sminket som jag just nu brukar använda varje dag. Det kan variera lite vad jag använder, beroende vad jag känner för. Men detta tycker jag funkar väldigt bra just nu! Min favoritprodukt av alla dessa måste nog vara Sleek highlightern. Alltså herregud vad fin den är! Den gör verkligen att man ser så himla fräsch ut, vilket jag älskar.

Jag brukar börja med att täcka finnar med den gula concealern i makeup store paletten, och sedan tar jag på maybelline foundationen med en beautyblender. Jag väntar sedan på att det ska "torka" till sig lite och gör mina ögonbryn så länge med Anastasia brow wizen. Sedan tar jag min fit me concealer och täcker finnar och rödheter som fortfarande syns i genom.

Efter det brukar jag pudra ansiktet med mitt Lumene löspuder (som jag faktiskt kan rekommendera!) och efter det tar jag bronzer från Anastasia contour paletten.

Sedan brukar jag ta på highlightern som är längst ner till höger i Sleek paletten, den är så fin. Sedan böjer jag mina ögonfransar med min ögonfransböjare, och tar på mascara ifrån Loreal (Telescopic). Done!

Hur ser er sminkrutin ut?

Likes

Comments

Instagram@matildardn