NYÅR 2016

Gott nytt år på er!! Ikväll firar jag och min familj nyår med några vänner till oss som vi haft som tradition nu i några år. I år ska vi ha firandet hemma hos oss. Vi är redan klara med dukningen och jag var bara tvungen att ta lite bilder på den, för kolla vad fint!!

Hoppas ni har en riktigt bra kväll hörrni! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj på er! Alltså kolla vad fina bilderna blev här ovan tagna med min nya kamera?? Är jättenöjd! Testade faktiskt att skicka över dem till min mobil och redigera dem där istället, så smidigt. Idag gjorde vi lite ärenden inför nyår imorgon och sedan åkte jag till stan med Fanny. Jag fick med mig ett par lösögonfransar för bara 20 (!!) kr hem, så bra fynd haha.

Jag har verkligen inte gjort mycket de senaste dagarna, har bara slappat, gått och lagt mig sent och sovit länge. Men det är så det ska vara på lovet, man måste ju få vila ut och ta det lugnt.

Likes

Comments

SONY A5000

Alltså kolla vad jag köpte igår!! En ny liten kamera! Har i ungefär 1 år kollat på denna då den verkat hur bra som helst som en extra kamera. Den är väldigt liten och smidig och har även wi-fi så man kan enkelt föra över bilderna till mobil och dator. Och den har också en skärm som man kan vända, vilket är så bra.

Har inte hunnit testa den än så mycket, men av det jag sett så är den väldigt mycket kamera för pengarna. Detta blir verkligen en perfekt liten bloggkamera som jag kan ha med var jag än går. Så kul!!

Likes

Comments

Merry Christmas

GOD JUL på er!! Jag förstår verkligen inte hur det redan kan vara julafton? December började ju precis? I eftermiddag åker vi till mina kusiner där vi ska vara och fira jul med släkten. Älskar verkligen julen för då samlas vi alla och får fira den tillsammans. Jag hoppas att ni alla, vare sig ni firar jul eller inte, får en superbra dag <3 GOD JUL!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an // 12an

Om man är som mig och köper julklapparna i sista minuten, och ännu inte vet vad man ska köpa, så skulle jag tipsa om att köpa ett gift set! Det kan ju vara parfym, hudvård, smink, osv. Jag tror faktiskt att alla uppskattar att få ett sådant set, det hade jag gjort iallafall! Det finns ju många olika prisklasser, och alla boxarna i detta inlägget ligger på under 400 kr vilket jag tycker är rimligt.

Likes

Comments

6 favoriter

Alltså livet känns ju typ komplett när man har massa nya och grymma låtar på sin spellista. Låtarna ovan är helt klart mina favoriter just nu, så sjukt bra! Vilka är era favoritlåtar just nu?

Likes

Comments

Instagram@matildardn