...Är helt klart Skam! Har sett så mycket om den på sociala medier så var igår tvungen att kolla ett avsnitt för att se vad det var för något. Nu är jag fast, haha! Har nog bara ett avsnitt kvar på säsong 1.. Det är iallafall en norsk serie som helt enkelt handlar om några som börjat ettan på gymnasiet, och allt runt det. Serien är på norska med norsk text, men man fattar ändå förvånansvärt mycket. Ni kan se den HÄR .

Är det någon av er som kollar på Skam?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Adlinks: Beige tröja HÄR & Grå tröja HÄR

Kolla vad jag fick hem idag! Två stycken tröjor ifrån Chiquelle. Jag har faktiskt aldrig beställt därifrån innan, men passade på nu när de hade 30% off. Kan ni fatta att paketet kom 2 arbetsdagar efter jag beställt det?? SÅ bra. Plaggen känns faktiskt som väldigt bra kvalité och dem passar så bra. Jag är supernöjd!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks.

FOR NIGHTS OUT

Jag är inte den som är ute och festar särskilt ofta precis, men när man väl ska på en fest eller något annat så är det ju ganska bra att ha något fint att ha på sig! Har lite det problemet just nu... Gjorde då ett collage med lite snygga klänningar bl a som man kan ha på fest och kanske jul och nyår också. Mina favoriter är nog 3an och 9an, älskar verkligen dem klänningarna!

Vilka är era favoriter?

Likes

Comments

// Jag ber om ursäkt för den hemska kvalitén på bilderna, jag ska snart köpa en ny mobil med bättre kamera haha //

I fredags efter skolan så fikade jag på stan med min bästa vän, så mysigt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord vilket man verkligen behöver göra ibland. Och som ni ser på bilden så har de satt upp julgranen på torget! När jag kom hem gjorde jag ett blogginlägg och tog det sedan lugnt.

Och alltså titta på den fina solnedgången!! En sak jag älskar med vintern är alla fina solupp- och nedgångar. Har hur många bilder från dem från förra året, haha.

I lördags satt jag upp min fina julgran på rummet som jag tidigare under dagen köpt lite roséguldsfärgade julgranskulor till. Tyckte faktiskt att det blev ganska fint, haha.

Efter att ha övningskört en sväng så var jag tvungen att plugga lite matte då jag tyvärr ligger lite efter.. Matte 2b var det ja. Nejmen jag tycker ändå att jag fattar matten ganska bra, det är bara svårt att hänga med i allt helt enkelt.

I söndags så var det övningskörning igen (ni har märkt att jag gillar att köra va?) och denna gången körde jag till ett fint naturområde i närheten. Tycker ändå att jag kör ganska bra haha, men klarar inte riktigt av att köra inne i stan ännu. Lite för mycket att hålla reda på.

Senare på eftermiddagen så åkte vi in till stan eftersom att det var julskyltning. Helt ärligt så var det verkligen inget speciellt alls... Blev ganska besviken faktiskt. Det var ingen riktig julstämning helt enkelt vilket var lite tråkigt.

Hur var er helg? <3

Likes

Comments

INGEN SKOLA IDAG...

Imorse gick jag upp som vanligt och gjorde mig i ordning för att sedan ta bussen till skolan. När vi åkt typ halvvägs så skickar några att skolan är stängd idag?! Alltså lyckan när jag hörde det, haha! Det skulle tydligen vara sanering pga att de renoverar och det hade tydligen kommit damm på hela skolan. Så här sitter jag nu, har typ ingenting att göra. Fick för mig att sminka mig lite mer, bara för att testa lite haha.

Hoppas iallafall att ni får en superbra dag i skolan eller på jobbet! <3

Likes

Comments

Instagram@matildardn