ETT

Jag har provat alla möjliga frisyrer, lugg, snelugg, page, you name it. Dock så har jag aldrig haft särskilt långt hår, har aldrig haft tålamod att låta det växa ut. Men jag tycker faktiskt att jag passar bäst i ganska kort hår, så som jag har nu.

TVÅ

Jag har nog nämnt detta någon gång innan, men jag och min mamma fyller faktiskt år på samma dag! Den 12 december. Ganska sjukt ändå?? Vad är sannolikheten liksom?

TRE

Jag är sjukt trött på staden jag bor i. Jag bor ju i en ganska liten stad i Skåne där det verkligen inte händer någonting. Jag längtar så himla mycket att få flytta härifrån då typ allting är bättre än min stad, haha.

FYRA

Jag är väldigt känslosam. Jag har verkligen lätt till tårar och kan börja gråta till minsta lilla sak, dock så brukar jag kunna hålla inne det, haha. När jag kollade på Perks of being a wallflower grät jag på riktigt genom HELA filmen. Jag kände antagligen igen mig så mycket just då samtidigt som jag var lite halvt emotionellt ostabil, haha.

FEM

Varje gång jag lyssnar på musik så måste jag stampa i takt eller typ trumma i takt med fingrarna?? Alltså har ingen aning om varför jag gör det, men gör det automatiskt. Är det något tecken på att jag på något sätt är liiite musikalisk..? Haha, ingen aning.


Någon som känner igen sig i någon av dessa punkterna, haha?

Let me know!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Experimenterade lite med kameran häromdan och testade att fota med blixt när det var mörkt! Brukar aldrig göra det annars, men nu testade jag att redigera dem lite annorlunda. Vad tycker ni?

Äntligen fredag!! Alltså huuur skönt är det inte? Även fast denna veckan har varit väldigt chill med sovmorgnar så ska det ändå bli skönt att få ladda om lite. Igår skulle jag egentligen tränat, men hade typ ont i magen och mådde bara konstigt... Jag mår iallafall lite bättre idag vilket är skönt.

Hoppas ni får en superbra dag allihop! <3

Likes

Comments

Alltså huuur fina är inte dessa plaggen?? Hade verkligen inte tackat nej till den rosa bomberjackan, såå fin. Älskar verkligen alla mysiga höstplagg nu, varma mysiga tröjor & polokragar. Höstmodet är bäst. Vilket plagg gillade ni lite extra?

Likes

Comments

New autumn nails

Tog mig tid att måla naglarna igår på studiedagen och såhär blev det! Använde såklart H&Ms nagellack (bääästa!) i färgen "Rose Umber". Verkligen den perfekta höstfärgen, love it! Jag måste verkligen köpa fler färger därifrån, är lite sugen på mörkrött...

Likes

Comments

Ni måste väl ha hört talats om Stranger Things?? Jag hade hört om den ganska länge innan jag faktiskt kollade på ett avsnitt. Och efter bara det avsnittet blev jag fast! Vet inte vad jag förväntat mig, men den var läskigare än vad jag trott, haha. Så tips ifall ni vill ha något spännande att kolla på!!

Vilken serie kollar ni på just nu?

Likes

Comments

Rainy & blowy Wednesday

Vad gör man en regnig onsdag? Jo man lägger upp bilder från ens senaste resa och längtar tillbaka... Jag är iallafall ledig idag, vi har studiedag! SÅ skönt. Jag kommer verkligen behöva plugga då vi har psykologiprov imorgon som jag av någon anledning inte lagt så mycket tid på. Men jag behöver även städa lite och ta det lugnt, hehe.

Likes

Comments

Instagram@matildardn