Tidigare idag så fixade jag mina naglar, och målade dem i denna härliga färgen! Färgen heter "619 Vintage Mint" och är ifrån Isadora. Denna färgen är särskilt fin på sommaren när man är brun, men passar minst lika bra nu på våren. Vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

t-shirt - zara // jeans - gina tricot // väska - scorett // sneakers - nike

Hej på er! Idag är det ju Valborg! Ska nog inte fira på något speciellt sätt (varför firar man Valborg??). Just nu är vi påväg till stan för att se om vi hittar något fint. Hoppas på en bra shoppingdag haha.

Vad gör ni idag? :)

Likes

Comments

Länkar: 1 // 2 // 3 // 4 // 5

Gjorde ett litet collage med en outfit som Gigi Hadid burit! Älskar verkligen hennes stil, känns så avslappnad men ändå cool. Hon lyckas alltid få till det. Get inspired!!

Alla hennes outfits är verkligen klockrena! Och ser ni hur otroligt vacker hon är?? 

Likes

Comments

(bilder från weheartit.com)

Finally friday! Hur härligt är det inte med fredag? Det ska bli så himla skönt med helg, behövs verkligen. Och i helgen är det ju valborg! Tror dock inte jag kommer fira på något sätt, har inga planer. Någon av er som ska fira valborg?

Hoppas iallafall ni bli lite inspirerade av mitt hääärliga sommarcollage som jag gjorde haha! Känner att jag behöver lite pepp till att klara av dem sista veckorna i skolan då det är så mycket nu. 

Hoppas ni får en bra fredag! <3

Likes

Comments

Äntligen torsdag!! Jag borde egentligen sitta och plugga nu till naturprovet vi har imorgon, men gör jag det? Nej :) Och jag har knappt pluggat något alls. Usch är så trött på allt så att plugga just nu är det minsta jag vill göra. Orkar verkligen inte göra någonting. Vi hade iallafall sista svenska nationella idag och det gick väl okej hoppas jag. Skönt att ha det gjort!

Har ni också mycket prov och inlämningar nu?

Likes

Comments

Så himla fin fräsch outfit att ha till sommaren! Har verkligen börjat älska den babyblå färgen och jag vill ha så många plagg som möjligt i den nyansen, haha. Jag har spanat in en blus på H&M i den färgen men min storlek är slut överallt.. 

Vad tycker ni om denna outfiten?

Likes

Comments

Instagram@matildardn