Hej på er! Idag är jag av någon anledning såå trött?? Jag vet inte varför. Så idag har jag verkligen inte gjort nånting, vilket suger. Jag har bara inga riktiga idéer i huvudet och jag vet inte vad jag ska göra, haha... Kanske ska fixa mina naglar och sen får jag helt enkelt se vad som hände. Tro det eller ej men jag är nästan lite sugen på att sticka ut och springa?? Kanske sticker ut på en löptur sen. 
 
Vad gör ni idag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
 
Klippte ihop ett litet collage med massa snygga outfits nu till våren. Alltså så mycket inspiration!! Älskar verkligen alla dessa trench coats som finns överallt, vill ha!! Tror jag måste skaffa mig en, haha. Älskar också de ljusa, slitna jeansen. Skaffade faktiskt mig ett par för ett tag sedan, love them. 
 
Vilka trender gillar ni denna våren? :)

Likes

Comments

 
 
 
Höromdan när jag letade efter room decor videos så hittade jag Katherines videos, och jag fastnade direkt för hennes kanal! Alla hennes room decor videos är så kreativa och välgjorda, men ändå inte för långa (orkar inte kolla på videos som är för långa haha). Säger bara att ni måste kolla in hennes kanal om ni gillar inredning och att göra diy's, ni kommer älska det. 
 
 
 
 

Likes

Comments

 
 
I höstas slingade jag mitt hår ljusare för första gången och nu känner jag att det är dags igen. Nu till sommaren känns det så fräscht att ha ljust och härligt hår då jag verkligen trivs i det. Just nu har jag en ganska gultonad mellanblond färg (som ni kan se på bilden i detta inlägget), men nu vill jag alltså ha ännu ljusare i en mer kall ton. 
 
Vilken hårfärg är ni sugna på just nu?

Likes

Comments

 
 
 
 
Jag var ju på Ullared i fredags och jag fick faktiskt med mig en hel del saker hem. Jag köpte väldigt mycket basic saker som behövs när något man har tar slut. Annars köpte jag iallafall en målarbok "för vuxna", haha. Har tyckt att dem verkar lite roliga då jag älskar att rita och måla + att man blir "lugn" av dem. 
 

Likes

Comments

 
 
Glad påsk på er!! Tog en liten paus från bloggen nu i två dagar då vi var på Ullared i fredags och igår var jag utomhus hela dagen och mot kvällen åt vi påskmiddag med familjen. Idag åkte vi och gick en runda i skogen och grillade korv med några av kusinerna och mormor och morfar och vi var iväg i flera timmar, så jag är helt slut nu, haha. 
 
Hoppas ni haft en bra påsk ifall ni firar det, annars hoppas jag ni haft en bra helg! <3

Likes

Comments

Instagram@matildardn