Glöm inte att du är vacker och unik för den du är, låt aldrig någon ändra på det! ♥
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 
Hej på er!! Hoppas ni haft en bra dag! Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan, vi har inte gjort något speciellt alls förutom att vi kollade på en film på privatjuridiken, haha.. På torsdag har vi naturkunskapsprov vilket känns sådär, men tror faktiskt ändå att jag kan ganska mycket!
 
Det är faktiskt ganska mycket läxor på gymnasiet, men tycker inte att dem är speciellt jobbiga om man jämför med vår förra skola.. Läxorna går ganska snabbt att göra, vilket är så skönt! Nej, nu måste jag verkligen plugga, haha :)
 
Förresten, vad tyckte ni om redigeringen jag gjorde på bilden? Tyckte ändå att den blev ganska häfitg! Fick inspiration från det här inlägget!

Likes

Comments

För några veckor sedan så var det så himla fin himmel när det var solnedgång! Himlen var helt rosa och orange!
Bara älskar solnedångar, och det bästa är ju att fota dem. Det blir så himla fint på bild
och det är riktigt kul att redigera bilderna då man kan göra så mycket!

Likes

Comments

 
Lite wanties som jag har just nu! Jag måååste verkligen köpa polotröjor, så himla fint och mysigt! Är också riktigt sugen på att köpa ett par adidas skor, har velat ha sådana superlänge nu. Tycker även det blivit så snyggt med lite mörkröda naglar nu, har inget sådant nagelleack. Och jag behöver verkligen nya iPhone hörlurar haha, mina är helt konstiga! De typ bytar låt, pausar, sätter igång siri lite hur de vill vilket suger. 
 
Finns det något som ni är lite extra sugna på att köpa? :)

Likes

Comments

Instagram@matildardn