Glöm inte att du är vacker och unik för den du är, låt aldrig någon ändra på det! ♥
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
Hej på er!! Hoppas ni haft en bra dag! Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan, vi har inte gjort något speciellt alls förutom att vi kollade på en film på privatjuridiken, haha.. På torsdag har vi naturkunskapsprov vilket känns sådär, men tror faktiskt ändå att jag kan ganska mycket!
 
Det är faktiskt ganska mycket läxor på gymnasiet, men tycker inte att dem är speciellt jobbiga om man jämför med vår förra skola.. Läxorna går ganska snabbt att göra, vilket är så skönt! Nej, nu måste jag verkligen plugga, haha :)
 
Förresten, vad tyckte ni om redigeringen jag gjorde på bilden? Tyckte ändå att den blev ganska häfitg! Fick inspiration från det här inlägget!

Likes

Comments

För några veckor sedan så var det så himla fin himmel när det var solnedgång! Himlen var helt rosa och orange!
Bara älskar solnedångar, och det bästa är ju att fota dem. Det blir så himla fint på bild
och det är riktigt kul att redigera bilderna då man kan göra så mycket!

Likes

Comments

 
Lite wanties som jag har just nu! Jag måååste verkligen köpa polotröjor, så himla fint och mysigt! Är också riktigt sugen på att köpa ett par adidas skor, har velat ha sådana superlänge nu. Tycker även det blivit så snyggt med lite mörkröda naglar nu, har inget sådant nagelleack. Och jag behöver verkligen nya iPhone hörlurar haha, mina är helt konstiga! De typ bytar låt, pausar, sätter igång siri lite hur de vill vilket suger. 
 
Finns det något som ni är lite extra sugna på att köpa? :)

Likes

Comments

HEJ! Undrar vart du laddar ner dina penslar till gimp? Fin blogg!!!!! /Emilia
SVAR: Tack! Om jag ska vara helt ärlig så minns jag inte. Men testa att googla på "brushes gimp" så kommer det säkert upp något :)
 
Hej du! Jättefin blogg!! Skulle du kunna visa hur du gör de bilderna ovan? Skulle vilja lära mig:) /Emilia
Skulle vara jättekul ifall du kunde visa i ett inlägg hur du gjort bilderna till kors ovanför :)) /Louise
(Bilden nedanför de syftar på)
SVAR: Tack så mycket!! Absolut skulle jag kunnat göra det i ett inlägg! Det är faktiskt inte så svårt när man väl lärt sig det :)
 
 
Hej! Du har alltid så fina collage! Jag undrar hur du gör dom asså hur du hittar dina bilder vad du söker på hur man får rätt färgskala? Har provat men det blir aldrig bra.. :)) /Anonym
SVAR: Tack så mycket :) Jag tar alltid bilder ifrån weheartit.com där jag själv har ett konto och följer andra (följ mig HÄR). Jag hjärtat över 10 000 bilder så det är ganska enkelt för mig att plocka ut några som jag tycker om och sätta ihop i ett kollage, dessutom hjärtar jag nya hela tiden. Testa att skaffa ett konto där och sök på t.ex. summer, interior, white, chic, paradise, osv. Om du gillar bilderna som jag hjärtar så kan du alltid gå in på mitt konto och kolla in kontona som jag följer! :)
 

Likes

Comments

Instagram@matildardn