Häromdan fick jag hem ett paket ifrån Desenio.se! Jag har nämligen inlett ett litet samarbete med dem så jag fick hem några suuuuperfina planscher (alltså verkligen!!). Jag tänkte att ni får se dem lite senare när jag satt upp dem. Måste nämligen köpa ramar, haha... Men besök deras hemsida och se om ni kan lista ut vilka jag beställt! ;)

Likes

Comments

 
 
Kolla vilka snygga kläder! Vill så gärna köpa den randiga klänningen och den gråa polotröjan, så fina. Jag är så taggad på höstkläderna i år, det finns så himla mycket fint! Vilket plagg är er favorit?

Likes

Comments

 
 
Alltså hallå? Hur många låtar har inte släppts just idag? LYCKA!! Allt är såå bra, men favvisarna måste nog vara what do you mean (har aldrig riktigt gillat hans musik innan men detta var bra!), hair och the weeknd's ya album. Såå bra. Vilken är er favoritlåt av alla dessa?

Likes

Comments

Wohoo, finally friday!! Så otroligt skönt är det. Idag har jag mått lite halvt kasst, har haft ont i halsen och känt mig otroligt hängig.. Har även haft ont i tänderna så har inte kunnat äta särskilt mycket vilket nog gjort att jag blivit trött. Men nu är det helg och det är jag så glad över. Vad ska ni hitta på? Imorgon ska nog jag och mamma iväg och shoppa! :)

Likes

Comments

Idag var jag ju och spände min tandställning och det gör såå ont nu (om någon ska få tandställning -det går att stå ut med, du dör inte). Har inte kunnat äta något riktigt nu på eftermiddagen eller kvällen så gjorde en jordgubbs- och mangosmoothie. Sååå gott. Det är en fördel med att skaffa tandställning, när man spänner den kan man göra extra många smoothies, hehe.

Likes

Comments

Instagram@matildardn