Alltså!! Man vet att dagen blir bra om one direction släpper en HELT oväntad singel några minuter innan man vaknat. De hade alltså inte sagt någonting om den innan och sen bara BAAM. Låten blev alltså #1 på iTunes i så många länder i mindre än 1 timme!! Proud. Låten är iallafall så bra, tycker absolut att ni ska lyssna på den även fast ni kanske inte gillar one direction. Bästa!!
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Först och främst, använd så lite värme som möjligt. Värme sliter väldigt mycket på håret, och gör så att topparna blir slitna och att håret kan bli frissigt. Försök att strunta i att platta eller locka håret och testa någon annan frisyr istället. En annan sak du också kan göra är att sluta använda hårtork, låt håret självtorka! Det kan ta lång tid för vissa personer, men planera in så att det funkar. Om du någon gång vill använda värme, använd värmeskydd!
 
2. Precis innan du ska gå ur duschen, sätt igång kallvattnet och skölj genom håret (helst så att du sköljer ut balsamet). Det sluter hårstråna så att dem blir glansigare, vilket faktiskt funkar på mig! Mitt hår är inte lika frissigt som innan när jag inte använde mig av detta.
 
3. Använda hårolja i topparna och längderna efter du duschat. Det återfuktar håret och gör det glansigt och fint. Var bara försiktig med att ta i hårbottnen, det kan väldigt lätt se fettigt ut!
 
4. Tvätta inte håret allt för ofta. Att schamponera håret sliter på det ganska mycket, så vänta hellre 2-3 dagar mellan tvättarna. Det kan vara lite svårt att komma in i det då håret ser kan se fettigt ut i efter någon dag i början, men då får man använda torrschampoo. Detta är också bra för håret eftersom hårets naturliga oljor återfuktar och gör håret fint.
 
5. Använd gummisnoddar utan metallclip. Dem sliter nog mer på håret än vad man tror, så var noga med att välja bort dem snoddarna när du är på jakt efter nya. Man kan hitta gummisnoddar utan metallclip lite var som helst, i dem flesta affärerna iallafall. 

Likes

Comments

Om bara 18 dagar börjar jag på gymnasiet, vilket känns lite konstigt. Men också otroligt bra. Det blir ny skola, ny miljö, nya lärare, ny matsal, nya skåp, nya klassrum, nya klasskompisar, ny klass, ALLT blir nytt. Det känns lite läskigt på något sätt. Jag är lite nervös för att många säger att gymnasiet är otroligt jobbigt (vilket det säkert är), men också att man ska "njuta" för att dem tre åren är några av dem bästa i ens liv. 
 
Jag ser faktiskt fram emot det eftersom det är kul med lite förändringar i sitt liv, och detta kommer bli en väldigt stor förändring. Det ska bli riktigt kul att träffa nya människor och skaffa nya kompisar, det ser jag verkligen fram emot. Tänk den känslan när man för första gången sätter sig i klassrummet och kollar runt och inser att det är dem människorna man kommer ta studenten med!! Wow alltså.
 
Jag valde i början av året att gå linjen ekonomi eftersom att den verkade intressant och den var också väldigt bred. Jag kommer gå fler kurser i SO ämnen än NO ämnen, och det är jag såå glad över, för jag gillar verkligen inte naturvetenskap. Och det kommer även bli en del matte, vilket jag faktiskt tycker om. Jag funderade lite på att gå det estetiska programmet med inriktning estetik och media, vilket är redigering, kamera, osv. Tyvärr så hade dem inte den linjen på den enda skolan i stan, haha. Lite segt var det. Men jag tror att ekonomi blir superbra! Inriktningen får vi välja nästa år, antingen ekonomi eller juridik. Jag vet faktiskt inte än vad jag ska välja? Man får under detta året testa på båda två lite grann för att se vilket som är roligast.
 
Jag är faktiskt ganska taggad inför att börja, men jag vet nog att jag kommer ångra mig om några månader haha. Vilken klass början ni i?

Likes

Comments

Godmorgon!! Idag är det torsdag vilket betyder att vi ska hem till mormor och morfar för att fira mormor som fyller år. Ska bli superkul att få träffa några av kusinerna igen. Annars har jag inte planerat in något mer speciellt. Jag är så himla rastlös haha, är så trött på att bara gå hemma. Snart börjar skolan igen vilket jag faktiskt är lite glad över (??), mer om det i ett inlägg som kommer upp i kväll!
 
Vad hittar ni på idag?

Likes

Comments

Direktlänkar: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10
 
Jag slängde ihop ett kollage med lite favoriter ifrån Nelly.com just nu. Allt är lite höst inspirerat eftersom hösten snart är här (eller snarare sagt är den redan här och har varit här hela sommaren..). Jag vet inte varför men jag är riktigt taggad på att köpa höstkläder och sånt? Har ingen aning varför, lär väl ångra mig sedan när det är dags haha.
 
Har ni några favoriter i kollaget jag gjort?

Likes

Comments

Här kommer lite fler bilder ifrån Borgholm! Om ni någon gång åker till Öland, besök Borgholm eftersom att det är så otroligt mysigt. Jag älskar att gå där inne och det är så mycket liv och rörelse nu på sommaren. Det finns även massa lokala butiker där man kan hitta hur mycket fint som helst, och massa mysiga restauranger. Älskar det.
 
Har ni varit i Borgholm nån gång? :)

Likes

Comments

Instagram@matildardn