Jag tror inte jag skrivit så mycket på här på bloggen att jag faktiskt tycker om att rita? Har alltid tyckt att det är kul och älskar att sitta i flera timmar och bara skapa. Dock så är jag ju absolut inget proffs, tycker bara det är otroligt kul. Det är riktigt roligt att se hur man utvecklas då det är så mycket olika saker man tänker på, osv. Är det någon annan som också tycker om att teckna? Och kan ni se vilka jag ritat, haha?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså nu behöver jag lite hjälp. Just nu har jag ingen mascara som jag verkligen älskar och jag känner att jag måste ha en bra go-to mascara. Mina favoriter innan har varit Benefits They're real, Loreals Telescopic och Maybellines Great lash lots of lashes. Just nu kan jag bara få tag på Telescopic (orkar inte beställa great lash och har inte möjlighet att åka till Sephora) men jag hade gärna velat testa något nytt! Har ni något bra tips på en mascara som får fransarna att bli långa och sepererade?

Likes

Comments

För ett tag sedan var jag med i en tävling på emphoto.forme.se där man kunde vinna två stycken body lotions, och jag vann! Haha, jag vinner aldrig något sånt här så det var verkligen jättekul :) Båda två luktar verkligen supergott och blir helt perfekta nu i sommar! 

Likes

Comments

Häromdan var ju jag på One direction konserten i Göteborg och herregud!! Ser ni hur nära jag är?? Tror jag var runt 7 meter ifrån dem. Detta var nog en av dem bästa kvällarna i mitt liv, och den slår konserten i Köpenhamn förra året, lätt (Läs om den konserten HÄR & HÄR). Jag var inte särskilt taggad på the fooo som förband, men desto mer på mcbusted! Dem är riktigt bra. Kunde faktiskt sjunga med till några av deras låtar, haha. Konserten började och alla (inklusive mig) höll upp blåa och gula ballonger vilket jag tror blev ganska lyckat! 
 
Under konserten var Harry riktigt rolig, haha. Han dansade och sa massa kul grejer. Hade önskat att jag kunnat visa några videos men vet inte var jag ska ladda upp dem? Det var sjukt kul för de pratade ganska mycket svenska, typ "Vi älskar Sverige", "Köttbullar!!", "Vi är svenskar" osv. Jag fick även bevittna ett Louis & Liam vattenkrig vilket typ var mitt mål, haha. Riktigt roligt när de sprang runt med sina vattenpistoler och sköt på varandra. Sedan fick jag även tekniskt sett sjunga i Nialls mic (som ni kan se på andra bilden), haha. Och Harry kastade vatten på oss!! Jag flippade totalt då, hahah. Sedan kastade han ut flaskan och vi var typ någon meter ifrån att fånga den.. Sedan varje gång Louis tittade åt vårt håll hoppade jag och vinkade jag lite extra mycket, haha. My fave. Det hände så mycket kul grejer, är så glad att jag gick på denna konserten.
 
Oförglömlig kväll, så himla bäst. Dock så har jag lite ångest nu, vill bara göra om det. Jag ska iallafall försöka hitta någon bra videogrej så jag kan ladda upp några videos som jag filmade. 
Någon som var på konserten?

Likes

Comments

Älskar att fota skönhetsprodukter, haha. Allt är så färgglatt så bilderna blir så fina.

Likes

Comments

Instagram@matildardn