Direktlänkar: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13
Jag tänkte bara tipsa om att Nelly.com har 20 % rea på nästan allt (utom utvalda märken)! Här ovan är några av mina favoriter.
Kampanjen varar bara idag, så passa på!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte göra ett till inlägg där jag visar skillnaden när jag redigerat och inte redigerat mina bilder, enjoyy!
Håll musen på bilderna för att se hur dem ser ut efter redigering.
 

Likes

Comments

Linne med spets - Bikbok // Kofta - H&M // T-shirt - Gina Tricot
Just nu tycker jag att det är så fint att ha på sig ett linne och en fin kofta över. Det är så bekvämt och man kan även ta av sig koftan ifall man blir varm vilket passar perfekt nu vid denna tiden! Jag har även äälskat t-shirts som den ovan, eftersom man kan i princip ha på sig vilka byxor som helst till den.
 
Blus - ONLY // Tröja - Bikbok
På senaste tiden har jag köpt sjukt mycket blusar men detta är nog min favorit! Jag försöker verkligen köpa kläder med mer färg så detta var ett steg framåt, haha. Tröjan är även den ett sjukt bra basicplagg som man kan ha till otroligt mycket. 
 
Tighta jeans (till vänster) - Gina Tricot // Boyfriend jeans - Noisy May
Haha, båda paren har hål i sig men det är ju så snyggt! Jeansen till vänster är otroligt snygga, dem liksom "piffar" upp en outfit haha. Boyfriend jeansen till höger älskar jag, då de är så bekväma och snygga. Köp boyfriendjeans!!
 
Vad tyckte ni om denna typen av inlägg? Ska jag fortsätta med dem och kanske göra ett med sommarkläder lite senare? :)

Likes

Comments

Sommaren är så gaaaalet nära nu! Redan på måndag är det 1 juni!
Förra året satt jag ihop en sumemr bucket list, som jag tänkte dela med mig av.
Jag tänkte göra en ny för i år, men kommer nog ta med några gamla grejer också.

Inspireras!! Försök göra detta till den bästa sommaren.

Likes

Comments

Onsdag idag då! Mer än halva veckan har äntligen gått. Imorgon har jag ett prov om Kanada på engelskan, vilket jag är en aning nervös för. Jag orkar verkligen inte plugga!! Sedan på fredag har jag prov i kemi, vilket jag verkligen måste klara då nationella gick så dåligt. Annars rullar allting på, tiden går så otroligt snabbt! Om bara 5 dagar är det sommar och om 16 är det sommarlov. Hur galet?! 
Nää, nu ska jag plugga vidare, så hörs vi sen! x

Likes

Comments

Häromdan beställde jag äntligen min avslutningsklänning! Beställde dock två stycken ifall den ena inte skulle passa, så vi skickar antagligen tillbaka en av dem. Jag hoppas verkligen att åtminstone någon kommer passa då jag är så himla trött på att springa runt i butiker och leta. Ni kommer antagligen få se hur dem ser ut när dem kommit! 
 
Har ni köpt någon avslutningsklänning/avlsutningskläder än?

Likes

Comments

Jag tänkte i detta inlägget dela med mig av hur jag brukar göra mina franska manikyrer! Det är faktiskt enklare än man tror.
Du behöver:
Handkräm, baslack, vitt nagellack, toplack, svagt ljusrosa nagellack (som lyser genom) och eventuellt något man petar ner nagelbanden med. Man kan hitta det mesta på t.ex. brallis.se, cocopanda.se eller Kicks & Åhlens.
 
1. Börja med att smörja in händerna med handkräm så att nagelbanden och händerna ska bli lena och mjuka.
2. Peta sedan ner nagelbanden så det blir enklare och finare att måla naglen (var dock försiktig då det kan göra lite ont om man är för hårdhänt).
3. Måla nu baslacket som skyddar naglen mot färgen vi ska använda sedan. Låt det torka.
 
4. Måla nu en vit rand längs nageltoppen. Jag gör det utan någon mall, men man kan självklart använda sig av tejp eller en smalare pensel. Låt sedan detta torka!
 
5. Måla nu över det svagt ljusrosa nagellacket över, så naglen får en naturlig färg och så att allt ska smälta ihop. Efter det målar du på topcoatet, som i mitt fall gör att lacket torkar snabbare, vilket är grymt!!
 
6. Nu är det klart! Svårare än så är det inte. Jag vet inte om detta är "rätt", men jag gör såhär och det funkar bra för mig! Lycka till med era naglar nu då!! :)

Likes

Comments

Instagram@matildardn