Hej alla!! Jag är tillbaks! Har tagit en ganska lång paus från bloggen, behövde verkligen det. Sjukt mycket grejer som hänt på senaste tiden, mycket i skolan och massa annat personligt också. En sak är att jag ska skaffa tandställning! Tror jag ska välja att ha en vit, så att den inte syns lika mycket. Får den på påsklovet!
 
Annars är det väl bra med mig, fredagar är alltid bra. Har faktiskt varit kul i skolan idag, dock så hade vi två prov. Nästa vecka har vi tre stycken prov!! Dock så är jag inte i skolan när två av dem skrivs. 
Ikväll ska jag iallafall ta det lugnt. Fattar tbh inte hur folk orkar gå ut på fredagar?? Jag är dödstrött. Vad gör ni ikväll?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tyvärr så har bloggen stått stilla ett bra tag, eftersom att det hände en ganska tråkig grej i början av veckan. Jag kommer tillbaka så snart som möjligt (närmaste dagarna), vill gärna blogga !! Men känner att jag måste ta en liten paus bara. Hoppas ni förstår detta! xx
 

Likes

Comments

Här är lite bilder jag tog för ett tag sedan, såå fina tulpaner !!
// Hej alla! Det var någon dag sedan nu. Jag har väl inte gjort något speciellt dessa två dagarna jag inte bloggat. Har varit i skolan och pluggat för det mesta. Igår tog jag det lugnt och sedan besökte jag och min familj några familjevänner. 
Det är så kul att jag har kommit igång med bloggen igen! Är verkligen superglad att jag faktiskt fått det att funka :)
Jag ska nog förbereda lite inlägg idag, så om det är något ni vill se, kommentera!

Likes

Comments

För några veckor sedan köpte jag denna body lotionen från the body shop som luktar citron! Den var på rea, så det var perfekt! Hade tänkt att använda den när jag och min familj är på Lanzarote om några veckor, för då får man en sån härlig känsla av doften efter! Jag har faktiskt aldrig sett denna doften innan? Blev ganska förvånad när jag hittade den, haha.

Likes

Comments

Instagram@matildardn