Nu är det mindre än 8 timmar kvar av året. Jag kan verkligen inte förstå hur snabbt det gått !! Det har hänt massa roliga grejer 2014, och mindre roliga. Men tycker ändå att detta året har toppat på mina favoritår! (skoja, detta är mitt favoår) Nu ska jag bara se till att 2015 blir ännu bättre. Under det nya året kommer jag åka till Lanzarote, sluta nian, gå på one direction konsert, börja gymnasiet och fylla 16, och såklart massa, massa mer.
 
Vad ser ni fram emot 2015?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är tre bilder jag tog häromdan när det var såå fin solnedgång. Eller, det var inte solnedgång vid sjön men superfint ljus!! Älskar verkligen färgerna i dessa bilderna.

Likes

Comments

För några dagar sedan köpte jag faktiskt en helt ny dator! Den är ifrån märket Acer, och är en 13,3 tummare.
Jag behövde verkligen en ny dator då min gamla var 5 år gammal (!!), stor, klumpig och batteriet fungerade inte så laddarsladden behövde alltid sitta i.
Jag är såå nöjd och tror verkligen jag kommer satsa mer på bloggen nu när denna är lite mindre och smidigare och snabbare med allting.
Loooove it.

Likes

Comments

 
Idag är det söndag och ingen söndagsångest! Så skönt. Idag åkte jag och min familj ner till sjön och gick en runda, och jag fotade även lite grann. Ska se om jag kan lägga upp bilderna sedan. Nu ska jag nog fixa lite med designen och kanske göra något inlägg till bloggen. 
 
Vad gör ni idag? :)

Likes

Comments

Instagram@matildardn