Var ute och fotade lite när solen var framme. Jag har inte riktigt tagit så mycket bilder nu denna hösten, vilket är lite synd eftersom alla färger är så otroligt fina. Baltazar fick vara lite modell idag, haha. Det är verkligen inte lätt att ta foto på kaniner som aldrig kan sitta stilla. 
 
Idag har jag pluggat lite, skrivit mitt english speech (man ska skriva en text som tar ca. 3 minuter att läsa och lära sig den helt utantill, inga stödord alls :))) och jag ska nog plugga lite glosor till tyskan och engelskan. 
 
Vad har ni gjort idag?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är just nu mina två favoritmascaror, Benefit's They're Real & Maybelline's Great lash lots of lashes. Älskar båda två supermycket! They're Real har dock börjat ta slut (köpte den i april tror jag) men det är verkligen den bästa mascaran jag någonsin testat. Man får längd, volym och superfina fransar av den, vilket är så värt för priset! Jag planerar att köpa om den snart. Great Lash lots of lashes kan man tyvärr bara köpa utomlands. Den är iallafall superbillig och riktigt bra, fransarna blir långa och det ser ändå naturligt ut. Supertips på drugstore mascara!
 
Vilken är din favoritmascara?

Likes

Comments

 
I fredags fick jag äntligen höstlov! Det kommer verkligen bli så skönt att bara kunna ta det lugnt och göra lite vad man vill. Dock så har jag en hel del grejer veckan efter lovet, så måste plugga ändå :// Men det gäller att planera, då funkar det! Så detta är första söndagen på länge jag inte haft söndagsångest, så härligt juuu. Imorgon får jag sova hur länge jag vill, älskaaar. 
 
Som ni antagligen märkt så har min blogg stått stilla ett tag, eftersom det har varit så mycket med skolan. Nu när jag går i nian vill jag lägga så mycket fokus som möjligt på det. Men nu på lovet ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt! Och sedan hade jag nästan velat göra en ny design (igen?!), eftersom att jag har lite idéer. Och nu är det bara 15 dagar kvar till Sthlm!!
 

Likes

Comments

För några veckor sedan köpte jag denna superfina blushen "Hot Mama!" från the Balm. Den är lite coralfärgad med guldskimmer i sig, som är superfint. Den ger verkligen färg till ansiktet och är dessutom sjukt pigmenterad! Det gillar jag verkligen. Jag har även testat att använda den som ögonskugga och det funkar lika bra! Jag hade ingen bra rouge sen innan så det var ett perfekt köp!
 
Någon annan som testat the Balm's produkter? 

Likes

Comments

Hej alla! Häromdan var jag hos tandläkaren för att kolla om jag behövde tandställning, och de sa att jag kunde få det gratis om jag ville, men det var inget större behov av det. Jag har överbett och även lite snea tänder. Jag har funderat på detta så mycket nu så jag tror min hjärna ska gå sönder! Har också googlat en massa och kommit fram till det ena och det andra.
 
Som det ser ut just nu så tror jag att jag vill ha tandställning. Men isåfall hade jag velat ha en vit som inte syns lika mycket, då jag är rädd att jag inte kommer passa i tandställning. Det kostar dock extra, men jag tror det är värt det!
Jag är lite rädd för smärtan dagarna efter man sättit in tandställningen! Men jag tror inte det är så farligt som alla säger?? Alltså usch för mig är detta ett sjukt stort beslut av någon anledning, jag kommer ju ändå ha den i munnen i 1,5 - 2 år. Men jag tror det kommer gå bra.
 
Någon som har lite erfarenhet av tandställning som vill dela med sig av det? :)
 
 

Likes

Comments

Instagram@matildardn