Här är dem 5 produkterna som jag älskar lite extra mycket just nu. Brukar använda produkterna i min "vanliga" sminkrutin.
  • Nivea, Lipbutter: Detta läppbalsammet är det bästa som finns! Det luktar otroligt gott, återuktar super, och har ett kanonbra pris!
  • Anastasia Brow wiz: Visst är den lite dyr, men jag har haft min ett bra tag nu och den har hållt i några månader än sålänge. Älskar denna ögonbrynspennan, då det är så enkelt att fixa ögonbrynen med den.
  • Maybelline, the falsies feather-look: Jag har faktiskt inte gillar mascaran så mycket innan, men nu när jag började använda den älskade jag den! Den ger pefekt med volym och längd.
  • Urban Decay, Naked Basics: Världens finaste och händigaste palett! Just nu brukar jag använda den skimriga, ljusa skuggan för att highlighta i den inre kanten av ögat, och ibland lägger jag även den över hela ögonlocket med lite av dem mörkare färgerna i creasen.
  • Lumene, CC cream: Love it. Den är så bra! Jämnar ut huden riktigt fint, och känns inte alls som att man har något i ansiktet. Rekomenderar starkt!

Likes

Comments

Nu på hösten tycker jag att det är såå snyggt med lite mörkare naglar. Här är tre nagellack från Isadora som är perfekta till det! Två av dem (Gun Metal & Iron Lady) är ifrån Magnetic Nail serien, och Metal Crush är ifrån sugar crush serien. Alla tre är sjuukt fina färger!!
 
Har ni något favorit nagellack att ha på hösten? :)

Likes

Comments

Alltså jag bara älskar weheartit.com. Det är verkligen BÄSTA hemsidan om man känner sig oinspirerad eller mår dåligt. Om man vill bli lite peppad om man känner sig nere, kan man bara söka på "boosts" t.ex, och massa peppande citat kommer upp. Eller om man inte vet vad man ska ha på sig, kan man bara gå in där och söka på "outfit inspiration" och massa snygga outfits kommer upp. Weheartit är verkligen bästa sidan. 
 
Iallafall så är detta min bakgrundsbild på datorn just nu. Love it. Känner mig så sjukt glad och inspirerad varje gång jag går in på datorn, haha! Så ett tips till alla er, är att fyll mobilen med massa fina bilder från weheartit, tumblr, osv och gå in och kolla på dem när ni är oinspirerade! Man blir sjukt glad.

Likes

Comments

Alltså dessa är nog de snyggaste hörlurarna som finns. Så otroligt fina ju! Dem är ifrån ett märke som heter "Frends" och finns att köpa på t.ex. Nelly.com. Dem är dock slutsålda just nu, men ni kan hitta dem här annars! (dock så är dem på nelly.com guldiga, men dem är nästan lika snygga ändå!) Om hörlurarna inte kostat så mycket hade jag lätt haft dem nu, men jag får väl önska mig dem i födelsedagspresent eller julklapp, haha. 
 
Tycker ni att hörlurarna var fina? Haha :)

Likes

Comments

Instagram@matildardn