För några dagar sedan köpte jag lite smycken på rean på Ur & Penn! Alla smycken kostade bara 20 (!!) kr! Så jag passade på att köpa ett par supersnygga öronhängen med sjukt fina färger och ett "set" med åtta ringar. Det är så himla fint att ha flera olika ringar på sig tycker jag.
 
Btw, så är jag hemma från husvagnen!! Vi var iväg en snabbis i tre dagar (en hel dag, två nätter, whatever) så vi kom hem idag. Det är därför bloggningen har varit kass, men det ska jag ändra på!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bild från Öland.
Hej alla! Nu är jag hemma igen från vår husvagnssemester. Vi var först i Halmstad där vi låg på stranden i Tylösand i några dagar och sedan åkte vi vidare till Varberg där vi var på stranden, och var på Ullared en dag. Så det har varit ganska skönt att bara komma bort och knappt göra någonting. Men vi ska nog ut igen en gång till! Jag vet inte riktigt vart vi ska, men det ska bli skönt iallafall. 
 
Jag tror jag ska göra ett inlägg med bilder från dem olika platserna, dock så har jag inte fotat så mycket haha. Men några bilder har jag tagit iallfall!

Likes

Comments


Hej! Idag var vi på Ullared, andra gången för i år! Dock så behövde vi inte så mycket eftersom vi köpt allt sådant förra gången vi var där så det gick ganska snabbt. Jag behövde inte heller jättemycket, men jag köpte iallafall bl.a. en locktång. Det gick faktiskt riktigt snabbt! Dem spelade även in Ullared programmet, men vi såg tyvärr inget kamerateam, haha. 

Idag har det varit sååå varmt. Alltså herregud! Det har nog varit 30 grader i skuggan. Har ni också haft det varmt?

Likes

CommentsGodmorgon! Nu är vi på plats här på den andra campingen och det är så skönt! Vi ska vara här som planerat till fredag, så det är ett tag. Men det är alltid skönt att komma bort lite! Vi bor bara några meter från stranden så det är perfekt. 

Idag ska det tydligen bli riktigt varmt så vi kommer nog vara på stranden och bada. Har ni besökt stranden i år? :)

Likes

Comments


Godmorgon! Förlåt för den hemska uppdateringen, men har tyvärr inte riktigt hunnit uppdatera. Häromdan kom vi till campingen, och igår var vi på stranden hela dagen, så skönt! Idag ska vi nog också till stranden igen, det ska bli typ 26 grader varmt haha :)

Imorgon åker vi vidare till nästa camping där vi ska vara lite längre. Det ska bli riktigt kul! 
Vad ska ni göra idag? 

Likes

Comments

Hej! Nu är jag hemma. Eller jag har egentligen varit hemma i två dagar, men har inte riktigt orkat blogga. Iallafall så kom vi hema häromdan, ungefär kl 21.00, då VM-finalen började! Så då var det på med TV:n direkt när vi kom hem. Jag har inte gjort så himla mycket dessa två dagarna, packat upp, och träffat Fanny innan hon åkte på semester. Jag har varit så himla trött dessa dagarna, har ingen aning varför. Förresten så tänkte jag visa allt jag köpt i Göteborg/Öland (dock tror jag inte jag köpte något på Öland?). Det inlägget borde väl komma upp imorgon isåfall. 
 
Vi ska faktiskt iväg snart igen med husvagnen, bara om några dagar. Jag kommer nog tyvärr inte tidsinställa några inlägg, eftersom det är sådant jobb. Men jag kommer försöka blogga så mycket som möjligt från mobilen iallfall :)
 
 

Likes

Comments

Instagram@matildardn