Idag är det sommar igen! Haha, detta är första dagen på typ jättelång tid som solen visar sig. Men jag passade iallafall på att fota lite bilder. Jag har ju inte velat göra det innan eftersom ljuset varit så otroligt tråkigt. Tycker att bilderna blev okej bra, haha.
 
Idag ska jag också börja tidställa lite inlägg tänkte jag. Jag ska vara iväg längre sedan efter Göteborg, så jag kommer inte kunna blogga vanligt på ett tag. Men jag har ju med mig mobilen, och därifrån kommer jag ju kunna blogga också, så ni kommer få några live inlägg ändå haha. 
Vill ni se några speciella inlägg när jag är iväg? Ni får jättejätte gärna önska inlägg, så kanske jag publicerar dem då! Kommentera :))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilden hittade jag här.
Nästa vecka åker jag och familjen till Göteborg, wohoo! Älskar storstäder ju. Vi var där senast i augusti förra året, och det är såå fint där. Vi ska vara där i några dagar, och hitta på massa kul saker, som t.ex. vara på Liseberg och shoppa.
 
Men jag behöver er hjälp! Vet ni några bra butiker med fina kläder/smink/smycken som typ bara finns i Göteborg? Det är ju så tråkigt om man missar sådana affärer! Jag har redan hittat Grand Parfymeri (som jag var i förra året), Tessie och Pinkroom. Men finns det fler sådana roliga butiker som är värda att gå in i? :)

Likes

Comments

Instagram@matildardn