Hej! Hann tyvärr inte skriva något igår, vi åkte iallfall runt lite och shoppade. Jag köpte iallfall som ni ser på bilden ova, en kimono och en t-shirt från Gina Tricot, och ett linne från Bikbok. Sedan var vi inom Ica och där köpte jag även VeckoRevyn. Faktiskt första gången jag köpte den tidningen, och jag tycker om den! Massa bra innehåll och den är även lång. Jag rekomenderar den verkligen! Det var även, som igår, fin solnedgång som jag såklart var tvungen att fota. 
Min lillebror Felix sitter bredvid mig och läser hela texten jag skrivit, och han vill att jag ska skriva något skämt haha. Men kommer ju inte på något, så ni kan ju kommentera lite roliga skämt? Kan lägga upp ett inlägg med era skämt sen, så gör jag Felix glad! :)) 

Likes

Comments

Kunde tydligen fixa internet ändå! Så här har ni några bilder från ungefär en halvtimme sedan. Vi bor typ precis vid stranden, så behövde bara gå några meter för att ta dessa bilderna. Vi har det bra här iallfall, ganska blåsigt, men det funkar. Kommer nog kunna skriva något inlägg per dag, kan försöka tidställa något, perfekt! :) Sitter nu inne i husvagnen och bara tar det lungt. Vet inte riktigt vad vi ska göra imorgon.
Vad gör ni ikväll? 

Likes

Comments


Hej! Snart åker jag till campingen. Är förberedd med tidning och en bra bok. Köpte boken igår då jag hört sjukt mycket bra om den, och dessutom kommer det en film till den snart, så den får jag se!
Jag har tyvärr inte hunnit tidställa några inlägg, men jag har med datorn så jag kanske kan få internet till den. Annars uppdaterar jag från mobilen. I och med att jag har datorn med mig så kan jag förberedda lite inlägg annars! Perfekt ju. 

Likes

Comments

 
Jag tycker att crop tops är sjukt snyggt till ett par högmidjade shorts eller en fin kjol! Jag själv måste verkligen köpa in fler. Jag kollade runt lite och hittade en massa snygga på både Nelly.com och Monki. Måste verkligen ha någon av dem! Så fina ju.
 
Direktlänkar: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Likes

Comments

Instagram@matildardn