POOF sa det och sen blev det vår.
Alltså vädret idag, så otroligt jäkla skönt! Har varit ute i princip hela dagen och pluggat, hängt med lillninen (vår kanin, jag kallar den så heheh). Har SO prov på tisdag och har pluggat lite nu idag, men hallå vem vill plugga när det är sånt här väder?? Kan man skylla på det efter provet att det var för fint väder?? Och dagen vi ska ha provet är den 1 april, om det går dåligt kan man ju bara skylla ifrån sig och säga att man bara skojade. 
 
Jag får väl gå ut igen och plugga lite till och mysa med kaninen. Så otroligt bra söndag!

Likes

Comments

Äntligen är det fredag! 
Jag har sovmorgon, så jag kan bara ta det lugnt nu på morgonen tills 09.05 när vi börjar med svenska. Annars är dagen ganska chill tycker jag. Dock så kommer nästa vecka vara sjukt jobbig då vi har två prov och en bokredovisning. Men det tar jag då! Ikväll ska jag laga wok till kvällsmat! Tycker att det är otroligt gott! 
Nä, nu måste jag gå, måste cykla till skolan! Hörs senare, hejdå!

Likes

Comments

1. Skölj håret med kallt vatten precis innan du ska gå ut ur duschen. Håret ska bli glansigare av detta!
2. Borsta inte ditt hår när det är blött eftersom att det är känsligare då. Om du måste göra det, köp en tangle teezer som är mycket mer skonsam mot ditt hår.
3. Använd inte för mycket värme i ditt hår (dvs plattång, hårfön m.m.)! Detta sliter på håret, och även om håret fortsätter växa så måste du klippa en mycket större del när du går till frisören eftersom att håret är så slitet. Men om du ska använda värme, använd värmeskydd!
4. Sov med fläta. När man sover så rör man sig väldigt mycket, och håret gnids mot kudden, vilket gör att det kan slitas. Dessutom får man fina lockar dagen efter!
5. Tvätta inte håret för ofta! Låt istället håret vara lite fettigt någon dag eftersom det är bra för det, då kan man bara använda torrschampoo. Man ska helst duscha håret ungefär 3 gånger per vecka.
 
Vad tyckte ni om dessa tipsen? Ska jag fortsätta skriva en massa skönhetstips som jag använder mig av? :)

Likes

Comments

Instagram@matildardn