Hej! Jag är hemma! Fast det har jag varit i två dagar nu, men ja. 
Vi kom hem ifrån Gran Canaria häromdan typ klockan 22.00. Jag var sjukt trött då vi hade varit påväg hem sedan kl. 11.00 på Gran Canaria (alltså reste vi i typ 12 timmar). Jag hade längtat efter min egna säng redan första natten där då sängarna var riktigt hårda och kuddarna var platta, haha. Men vi klarade oss! Sov riktigt gott ändå eftersom att solen tröttar ut en rejält. 
 
Vi har haft ganska bra väder tycker jag, två dagar regnade det lite och blåste, men annars var det bra. Dock så fick jag ont i magen och mådde ganska dåligt en dag, men låg inne och vilade lite och då hade det gått över dagen efter. Det har blivit mycket häng vid poolen med massa pepsi (man kunde gå och ta gratis (all inclusive) i poolbaren) och sol. Så vi har haft det riktigt bra!
 
Såklart så tog jag hur mycket bilder som helst. Jag ska försöka välja ut dem bästa och lägga upp här på bloggen. Därför kommer det komma en massa bildbomber, heheh. Förra året när jag hade varit iväg på Fuerteventura tog det ett litet tag innan bilderna kom upp (oops) men ska försöka vara bättre i år.
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är riktigt kul att sitta och redigera bilder. Särskilt när man ser skillnad på den oredigerade och den redigerade bilden! Här uppe är två stycken bilder som jag redigerade precis. Man ser ganska stor skillnad på just dessa bilderna. Även fast man tagit en riktigt bra bild, så kan man alltid redigera den lite så att den blir ännu bättre! Jag tycker att det är superviktigt att fixa färgerna på bilderna. Som ni ser på den andra bilden så var "före"-bilden mycket mer blåare och kallare än "efter"-bilden. Eftersom att bildens fokus är rosa, så ville jag få fram lite mer rött/rosa i den. 
 
Det finns massa roliga saker man kan göra med bilder! Så innan du lägger upp en bild på t.ex. bloggen, instagram, vad som helst egentligen; testa att redigera den först! Det är riktigt kul, och man kan få ett himla fint resultat.

Likes

Comments


Hejhej! 
Jag har det sjukt bra här på Gran Canaria! Dem 2 första dagarna hade vi riktigt härligt väder, då vi har legat vid poolen hela dagarna. Idag har vädret varit lite sämre, det har regnar ock blåst lite, men det ska bli bättre redan imorgon. 

Tidigare idag var vi nere i Puerto Rico i ett "shopping center". Där hittade jag faktiskt ett par jeans inne på Mango! Haha, det var typ den enda vanliga affären där. 

Vi har det iallafall det bra här, och som jag sagt tidigare så kommer jag hem på onsdag :)

Likes

Comments

Instagram@matildardn