Ännu en sneakpeak på den nya designen. Har jobbat sjukt mycket med den, och är riktigt nöjd än sålänge. Jag har gjort färdigt header och fixat backgrund nu, nu ska jag bara fixa en massa småsaker och finslipa på den lite grann, haha. Jag skulle vilja tippa på att den kommer upp imorgon eller övermorgon! Jag hoppas det.

Likes

Comments

Hejj!
Måndag igen, början på en ny vecka, v.5! Bara 2 ½ vecka innan jag åker iväg till Gran Canaria! Ska bli riktigt skönt. Men iallfall så har jag gått och längtat hela dagen till imorgon! Då ska skolan nämligen åka till Vallåsen (en "ski resort" där man då åker slalomskidor). Vi var där förra året också och det var verkligen superkul. Så detta har jag sett fram emot hur länge som helst.
Har ni varit i Vallåsen någon gång?

Likes

Comments

I september skaffade jag massa nytt smink från Elf, tog bilder på min fläta, fotade även spindelnät på en fredagsmorgon, skrev ett uppskattat inlägg om hur man överlever hösten, frågade er om vilken mascara som var bäst, min älskade kanin Morris försvann (♥), jag nördade Little Mix's låt Move och vi köpte en ny kanin som hette Sally.
I oktober fotade jag sjukt mycket, tog foto på vatten i en mugg, löv, mina converse, skog, några mystiska bär, och jag shoppade också en massa, och tog sedan ännu mer bilder på vatten. I slutet av månaden firade jag och min kompis också halloween och klädde ut oss.
I november pluggade jag massa tyska, lyssnade på Salute, var sjukt glad över att One Directions album Midnight Memories hade kommit ut, plugga ännu mer tyska, tog bilder på fin soluppgång, målade naglarna juligt inför tcb's julkalender, tog ännu mer bilder på soluppgång och även på blå-lila himmel.
Jag fyllde år, fick Our Moment, det snöade första gången i december, jag fick världens sötaste och finaste julgran, jag fick även jullov, det blev julafton, jag fick en close-up lins som jag testade direkt, jag blev väldigt glad över mina julklappar, och jag firade nyår!

Likes

Comments

Gosupermodel är ett community för tjejer från ungefär 9 år och uppåt. Här kan man chatta, spela spel, klä sin modell i snygga outfits, göra tidningar, vara med i klubbar och massa annat skoj! Gosupermodel är verkligen en superkul hemsida där man kan göra det mesta! Jag tycker att ni ska bli medlemmar där och bara ha kul. Klicka på bilden för att komma till sidan.
Direktlänkar: Tröja | Byxor | Nagellack
Haha idag blev min bild galet dålig !
Vinnaren av Gissa Godisen kommer förhoppningsvis upp snart!

Likes

Comments

Instagram@matildardn