Men oj! detta året har bara åkt förbi snabbt som attan! Om några timmar är det 2014, whaaat?? Men kul är det iallafall, alltid roligt med nytt år! Förresten, är det bara för mig det alltid blir såhär: 
Alltså att man skriver 2013 och rattar över 3:an med en 4:a?? Haha så är det alltid för mig!
 
I år tänkte jag ta en massa bilder på alla fyrverkerier! Förra året försökte jag, men det gick inte alls bra. Blev helt suddigt och dåligt. Men nu har jag ett stativ som jag ska använda! Så jag hoppas att bilderna blir bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Länge sedan jag hade veckans bloggläsare! Men nu kör vi igång igen. Och förresten, förlåt att uppdateringen blivit lite dålig, har suttit och spelat sims hur mycket som helst, heh. Var så länge sedan jag spelade ju! 

Likes

Comments

Jag tycker att ni ska ta och följa min blogg via bloglovin! Det är riktigt smart och jag använder det varje dag. Man följer alltså sina favoritbloggar där, och varje gång någon av dem gör ett nytt inlägg så finns det där. Så man missar ingenting. Så det hade varit superkul om ni hade kunnat följa mig där! :) 
 

Likes

Comments

Vi i tcb vill önska er en god jul! Vi vet att luckan egentligen skulle kommit ut igår haha, men vi alla hade fullt upp för att det var julafton och så. Hoppas att ni har tyckt att vår julkalender har varit bra, för jag vet att vi alla har suttit och kämpat med den i flera timmar, haha! Det har varit ett himla jobb. Nästa år kör vi nog bara fyra luckor, en på varje advent. Har varit lite halvjobbigt när bloggen bara fyllts av en massa kalender inlägg hah. 
 

Likes

Comments

En skjorta, pyjamas, This Is us, Midnight Memories, Real Techniques borstar, dotting tool (till naglarna), the rocket mascara, tre nagellack, ett armband, VS body lotion Berry Kiss, ett suddi och en penna, kamera lins (close-up), två promarkers ("Tan" & "Baby Pink").
Center, sängkläder, prenumeration av Frida, @ "prydnad", lock- och plattång. Sedan fick jag också pengar och fri surf till min mobil.
Jag är sjukt nöjd med mina julklappar! Fick så mycket som jag önskade mig. Vad fick ni i julklapp?

Likes

Comments

Instagram@matildardn