Wow, tiden går så sjukt snabbt. Det var ju precis sommarlov! Hur kunde det helt plötsligt bli jul? 
Jaja, julkalendern drar igång imorgon! Grymt! Första gången jag gör en faktiskt, så det blir lite spännande! Men hoppas iallfall att ni kommer att gilla den.
 
Sedan har jag också börjar klura lite på en ny design. Än sålänge vet jag inte hur "julig" den kommer bli, men lite vintrig iallfall. Det ska bli skönt att fräscha upp bloggen lite grann, hah! Och, sista saken; svaren på frågestunden kommer! Snart. Har haft lite med skolan + julkalendern + bloggen allmänt osv. Men jag lovar att den kommer snart! :)
Bild jag tog i fredags, så sjukt fin soluppgång!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Himla jobb med julkalendern! Men det funkar! Idag och imorgon måste jag jobba rejält med den. Haha, ligger lite efter. Tar längre tid än man tror. Man vill ju att inläggen ska bli så fina som möjligt! :) Längtar ni till TCB's julkalender? Det borde ni göra ju

Likes

Comments

Hallå! Förlåt att jag inte bloggat något idag, har haft fullt upp med att plugga till tyska grammatik provet som är imorgon!! Usch, tyska är ju så svårt med en massa grejer man måste komma ihåg. Och jag är så glömsk. Jag hoppas verkligen att det går bra iallfall! Men det får gå som det går.
 
Vad har ni gjort idag? :)
 

Likes

Comments

Hallå! Tänkte bara säga att idag kommer det inte bli någon "live-bloggning" för att jag har skola och direkt efter den så är det konfa som gäller, och jag är hemma vid kvart i åtta typ. Så det är så det är idag! :) Väldigt lång dag idag, första lektionen dubbelpass i SO, sista lektionen två timmars NO. Haha, lite segt ju! Men det är rättså kul nu på NO:n då vi bygger broar, för vi har teknik! 
 
Hoppas ni har haft en bra dag än sålänge! :)
"gammal" bild

Likes

Comments

Instagram@matildardn