Glad halloween allesammans!
Lite sent inlägg kanske, men har haft fullt upp både idag och igår (ok, kanske inte idag vid lunch men skitsamma). Igår var jag och shoppade med en kompis! Kom hem med ett rouge/bronzer, en ögonskuggsborste och en mini ögonskuggspalett som när jag satt på tåget hem såg hade gått sönder *:)*. Ska se om man kan byta den ändå.
 
Idag sminkade jag och Fanny oss till någon läskig zombie-spök varelse sak. Fanny blev typ ett skellett i ansiktet och jag blev typ en halvdöd zombie. Vet inte riktigt. Vi försökte skrämma alla stackars barn som gick bus eller godis, men det gick inte så bra, haha!
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Herregud, det finns så sjukt fina kläder från Freshtops! Vill ha allt därifrån :( Om frakten hade varit typ gratis hade jag handlat där hela tiden. Kolla bara på kläderna ovan!  så snygga!

Likes

Comments

 
 
Låten är så himla fin! Den kom ut i fredags och såklart var jag tvungen att sitta uppbänkad framför radion för att höra världspremiären, hahah så typsikt mig. Men låten är ju så sjukt bra! Längtar verkligen efter musikvideon! :)

Likes

Comments

Instagram@matildardn